Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    03. Rujan 2021. 22:27

Sanjarka i ja imam pregled 06. U pon pa me stavi samo kad stigneš na listu :D
    Meni ovaj tjedan prošao u trudovima koji nisu napravili ništa 😂😂😂
    Bila sam na ctgu i očitavaju se trudovi ali ne pravilni. Doduše, otvorili su me 2 cm pa sad čekamo da vidimo u pon jesu li još šta ti nepravilni napravili :D
    Ja stvarno mislim da je on spreman za izac. Spustio se toliko nisko da kad sjedim i rasirim noge dodiruje kauč 😂😂😂
    Odlučila sam krenut sa Amy večeras pa ćemo vidjet hoću li šta pozurit 😅
    Lagana me nervoza hvata od iščekivanja već polako 😅😍
    Inače, da vam ispričam današnji porod od frendice. U 10 ju uhvatili trudovi odmah na 2 min. Zove muza da dođe sa posla i ode se istusirat i kakat dotle. Muž dokazi, uzimaju stvari i kreću u rodiliste (15 min vožnje). Ona u jednom trenu Vice da mora tiskat i da neće stići do rodilišta. Muž zove rodiliste u panici da ga čekaju ispred.. stižu do bolnice, nose je u radaonu odmah, i dok su muza obukli ona rodila 😂😂😂😂 bilo je oko 11:15 hhahah ugl, postoje i takve price ko sa filmova 😂😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    03. Rujan 2021. 22:54

Sad sam gladna od ovih silnih kolaca🙄😂😂
    Nek su sritni svima rodendani.🎊🎂
    Bumac ajd priupitaj priju ima li kakvu tajnu za otkriti.🤣🤣

bumac95
    03. Rujan 2021. 22:56

Već sam ju pitala. Ni sama još ne može sebi doc koliko se brzo sve odigralo 😂😂😂
    Termin joj je sutra bio pa je hvala Bogu sve spremljeno čekalo. Bilo bi zanimljivo vidjet da je krenula torbe spremat usred svega 😂😂😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mateja32
    03. Rujan 2021. 23:20

bumac95

Već sam ju pitala. Ni sama još ne može sebi doc koliko se brzo sve odigralo 😂😂😂
    Termin joj je sutra bio pa je hvala Bogu sve spremljeno čekalo. Bilo bi zanimljivo vidjet da je krenula torbe spremat usred svega 😂😂😂😂

Dali je to prvi porod ili? 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

bumac95
    03. Rujan 2021. 23:28

Drugi :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

plavabosanka
    04. Rujan 2021. 00:39

sanja0508

ivkica

Ja sam danas jedino obavila ctg. Nisu me ni gledali ni ništa što mi je iskreno čudno za ovaj tj trudnoće. Načekala se al dobro ctg je u redu. Iako mi je tlak diglo što smo sve lijepo čekale na ctg po redu dok se jedna samo ušetala i rekla meni se žuri i preko reda lijepo ušla. I čuješ je iznutra pitaju je koliko je trudna kao 36 tj al mislim da ću na carski idući tj jer eto ona tako misli

Uuu "pametne" su mi najbolje. Tako je bila jedna na pregledu i usla ispred svih nas jer ona ima prednost jer ima gestacijski dijabetes (ha ha, da to ide tako ja bi svagdje prva bila) 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Da bi nakon pregleda stala na hodnik i prica da ju doktor salje na inducirani jer je sada trudna 40+5 pa radi secera i radi jos necega sa plodnom vodom zaboravila sam tocno, ali ona je to odbila jer ona zna da je sa njom i bebom sve uredu i ona to nece. I njoj zene govore pa slusaj doktora, ovo, ono, a ona vadi nalaze, ctg, guk profil, slike bebe i pokazuje sve je uredu nije meni ovo prva trudnoca valjda ja znam. I sva vazna ode….a Boze me oprosti po faci joj vidis da je glupa i da se jedva zna potpisati.

Ma joj užas ko kad je meni neki dan ženska provalila da trudnoća ne traje 10 mjeseci. I ona je otvorena dva prsta i poslata kući i navodno da je doktor rekao da će porod sigurno bit u 36 tjednu već znači za dva tjedna 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    04. Rujan 2021. 00:42

Love2021

Plavabosanka jesu ti rekli možda da postoji šansa da se beba još okrene ili je carski konačna odluka? Moja je još uvijek poprečno i posteljica je dolje ali mi je moja dr spominjala da čekamo 38.tjedan i da će tek onda dogovoriti carski ako se ne okrene.

Ja sam pitala u bolnici što u slučaju ako se okrene na idućem pregledu rekli su neka nazovem pa ćemo otkazati carski. Sutra se spremamo na neku dužu turu šetnje pa il će se mali okrenuti il ću se porodit😂😂

Vidiš tvoja je razumnija nego moja, ovi su odma frku napravili da je trebo već bit okrenut🙄 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    04. Rujan 2021. 00:47

Mateja31

Vecer drage, sanja sretan rođendan, Sanjarka88 također tvom mužu sve najbolje. Uživajte u slatkom 🧁🍫 Meni muž došao kući jutros iz DE, pa smo cjeli dan u pokretu, isla kupiti obećani xiaomi robot usisavac. Nahodala se po trgovinama, sad me ubijaju leda, a malac upire glavicom dolje u mjehur uzas, trbuh je tvrd cjeli dan.

Jooj super da je mužić stigao, sad uživajte 💗💗 
    I meni tako bude tvrd i težak kad sam cijeli dan na nogama, užas. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

Jana25
    04. Rujan 2021. 03:22

Vecer, jutro kako kome 🤣
    Ja sam postala mama 💙
    Stigao je Karlo Veliki, u doslovnom smislu te rijeci. 💙💙 
    Ravno 4 kile i 52 centimetra🥺
    .
    3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
    Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
    .
    Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje.... oce malo sutra.
    .
    Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
    U 8 dolazi vizita. Bum dobivam drip. Izmedu 10-16 kapi.
    Molim za epiduralnu, nema kome nisam rekla. 🤣
    Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu. 
    Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
    Klistiraju me, majko moja 😳🤣
    15 sati dolazi,  sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
    Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
    .
    Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
    I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
    .
    Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast. 
    Od 8 do 23h imali su preko 20 poroda, a jos im smjena nije zavrsila.
    .
    Prvorotke ne slusajte nikog i nista! Niste svjesne kakvu snagu imate.
    Poz od panicara❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mateja32
    04. Rujan 2021. 03:32

Jana25

Vecer, jutro kako kome 🤣
    Ja sam postala mama 💙
    Stigao je Karlo Veliki, u doslovnom smislu te rijeci. 💙💙
    Ravno 4 kile i 52 centimetra🥺
    .
    3.9. U 3 ujutro mislim si kak odjednom opet toliko iscjetka se izlilo. Nis, okrenem se na drugi bok i idem nastavit. Kad ono opet.
    Aj nis mislkm si, idem se dignut, i tak mi se piski, kad ono, piskim ja pk cijelom boravku 🤣 ode i sluzni, vodenjak ne preataje curit. Mene lagano panika hvata. Mislim si na to se pripremas sve je oke, za nekoliko sati imat ces svoju bebu u rukama.
    .
    Dolazimo u bolnicu oko pola 4. Odma me primaju, procjenjuju bebu na 3900g otvorena 2 prsta, cervix nestao. Sad ce to brzinom munje…. oce malo sutra.
    .
    Smjestaju me u predradaonu, nemam nikakve bolove osim onih vec standardnih M grceva. I tak ja.lezim, sprdam se sa curama. Gledam oko sebe sta ove stenju, ni jedna nije otvorena vise od 2 cm.
    U 8 dolazi vizita. Bum dobivam drip. Izmedu 10-16 kapi.
    Molim za epiduralnu, nema kome nisam rekla. 🤣
    Dolaze doktori, guraju prste 4 cm, 5 cm, 6cm. Ja vec stenjem lagano i govorim da ocu epiduralnu.
    Moze samo onaj Dolantin (ak sam dobro napisala) jer epiduralna se daje u boksu. Prvo sam.odbijala, na kraju primila 3 doze.
    Klistiraju me, majko moja 😳🤣
    15 sati dolazi, sad mi vec daju antibiotik jer je moj mis bez plodne vode 12 sati.
    Trudovi se pojacavaju, klasika. U 20h me stavljaju u boks, napokon.mislkm si evo ga, mojim mukama je kraj, sad ce epi. Nista od epi, otvorena 9 cm. Ja disem, usta mi se osusila 🤣 nema tog labela ili vazelina koji je to mogo popravit 🤣 vode za popit nikad dosta.
    .
    Nakon 19 sati u bolovima, prvo laganim onda jebackim(necu se ispricat na izrazu 🤣) u 23:13 Karlo nas je odlucio ucinit najponosnijim roditeljima.
    I svaki trud, svako vristanje na kraju, suze u ocima mog muza, bile su ga vrijedne!
    .
    Osoblje na Sv. Duhu samo i iskljucivo rijeci hvale! Kako ljudi rade, ne staju! Blizanci, trce jednoj rodilji po dodatnu krv, porod za porodom ide! Pa hitni carski. Svaka im cast.
    Od 8 do 23h imali su preko 20 poroda, a jos im smjena nije zavrsila.
    .
    Prvorotke ne slusajte nikog i nista! Niste svjesne kakvu snagu imate.
    Poz od panicara❤

Čestitam neka je ziv i zdrav a tebi brz oporavak 😍😍 pravi je to momak

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.