Lisa27 Nisam jos ni zvala mala je jos trudnoca, iduci tjedan cu zvat i u BetuPlus jer tamo mi je privatna ginekologica a ona narucije na prvi pregled s 6 tt (bar sam tak isla u prvoj t) a narucit cu se i kod socijalno radi bolovanja a za njega sumnjam da bude me uzeo prije 7 ili 8tt
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Bok cure, citam vas svako toliko, a onda nekad ne stignem odgovoriti, posao me satre. Jel ima koja da je na samom pocetku trudnoce napuhana ko balon? Znaci, ja ne znam dal mi folna ili Pronatal skodi ili kaj, nisam danas nista posebno jela, niti zadnjih par dana, bas pazim, a izgledam ko trokrilni ormar, puna sam vode😩. Inace sam zatrudnila sa kojih 7kg viska i bas sam rekla da cu paziti da jedem zdravo kad ono koda se netko igra samnom. Ne pomaze bas ni sjedenje punih 8h na poslu, ne stignem se nekada ni dic od stola :/
Pozdrav curke 😄
Prije tjedan dana dobili smo plusic ,otisli kod ginekologa koji je potvrdio trudnocu 😄
Danas smo 7+4😁
Prisutno je dosta straha jer sam imala jednu biokemijsku nakon plusa ,pa sam sada na oprezu svaki dan. Citam ovaj forum i rekoh sama sebi ,ma treba mi neka podrska od ostalih cura da znam da je sve u redu i normalno. Bile su mucnine tjedan dana ,medutim sada se malo smanjilo ,tjesim samu sebe da je to sve normalno ,ali eto ,ako se koja susrela s tim ,meni je prva trudnoca pa ne znam gdje da se okrenem i sta da mislim 🤣 Kako vam je sa simptomima ? Dali mucnina treba biti svaki dan ,ili onako ,jedan dan preskoci pa onda 2 dana pakla 🤦
Pozdrav curke 😄
Prije tjedan dana dobili smo plusic ,otisli kod ginekologa koji je potvrdio trudnocu 😄
Danas smo 7+4😁
Prisutno je dosta straha jer sam imala jednu biokemijsku nakon plusa ,pa sam sada na oprezu svaki dan. Citam ovaj forum i rekoh sama sebi ,ma treba mi neka podrska od ostalih cura da znam da je sve u redu i normalno. Bile su mucnine tjedan dana ,medutim sada se malo smanjilo ,tjesim samu sebe da je to sve normalno ,ali eto ,ako se koja susrela s tim ,meni je prva trudnoca pa ne znam gdje da se okrenem i sta da mislim 🤣 Kako vam je sa simptomima ? Dali mucnina treba biti svaki dan ,ili onako ,jedan dan preskoci pa onda 2 dana pakla 🤦
Bok, cestitam ❣ Nema ti tu pravila, neke cure ovdje nemaju uopce mucnine, meni su recimo po cijele dane, svaki dan, nekima bude mucno nekoliko dana pa onda bolje i tako u krug tako da ne brini, najgore ti se uspoređivati s drugima i na temelju toga misliti da nesto ne valja, bas smo to i danas komentirale. Svaka od nas je prica za sebe, tako da samo polako 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Super pa su pregledi prošli dobro i da su bebice dobro❤️❤️🥰
Ninuska znači u Irskoj su još gori nego u DE, ja se sva nasekirala kad sam skužila da će mi pregled biti tek za mjesec dana a nisam čula srčeko. Znači valjd je vani takva praksa.. 😱
Ma u Irskoj su bas katastrofa i samo se sekiram zbog toga a dečko kaže ne brini sve će biti u redu a meni 100 pitanja u glavi 🤦🏻♀️
Ista sam i meni je million pitanja u glavi, a kad dođem tamo na pregled budem ko ukopana 😨
————
Cure koje mislite raditi prenatalne testove jel mi možete objasniti zašto ih radite i postoji li šansa da ukoliko postoji genetska greška da se spriječi? Meni je doktorica rekla da sam još mlada pa možda nema ni potrebe za time, ali ako želim mogu (s tim da je bolesno skupo), no ako svakako mislim zadržati bebu makar bila i bolesna onda nema potrebe da radim taj test.
Ja ga mislim raditi jer su sve frendice radile i nekako su ga sve savjetovale radi nekog mira i bolje edukacije ako se treba pripremiti na nesto.
Uuuuh,s obzirom da je prva ,pomalo se osjecam izgubljeno 🤣
I drugi simptomi su tu ,grudi nesto manje ,ali zato umor je vrhunski. Cijeli dan mi prode u nekoj maglici.
Trudnoca je uredna ,iduci pregled je za mjesec dana,kako to izdrzati 🤦
Uuuuh,s obzirom da je prva ,pomalo se osjecam izgubljeno 🤣
I drugi simptomi su tu ,grudi nesto manje ,ali zato umor je vrhunski. Cijeli dan mi prode u nekoj maglici.
Trudnoca je uredna ,iduci pregled je za mjesec dana,kako to izdrzati 🤦
Meni je umor bio prvi simptom, uz bolne grudi, ali bila sam u stanju prespavati cijele dane, samo sto je to nestalo, a pojavile se mucnine, tako da sam zadnjih mjesec i pol kako god u komi po cijele dane. Sad zadnjih tjedan dana mi je lakse i tek popodne, predvecer krece mucnina tek. Valjda se napokon smiruje.
A za pregled, da, cinilo se nikako docekat dva tjedna od testa do pregleda, a sad vec 5 tjedana do drugog pregleda djeluje kao vjecnost. Ali skoro sam docekala, u cetvrtak je 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Klauo88o cestitam i bez brige nisi jedina:) ja sam isto u strahu zbog jedne biokemijske i svaki simptom vazem i cekam da neki novi krene... bila si vec na pregledu i sve je bilo ok tako da se sad mozes opustit do sljedecg i uzivat 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pozdrav curke 😄
Danas smo 7+4😁
Bok, cestitam ❣ Nema ti tu pravila, neke cure ovdje nemaju uopce mucnine, meni su recimo po cijele dane, svaki dan, nekima bude mucno nekoliko dana pa onda bolje i tako u krug tako da ne brini, najgore ti se uspoređivati s drugima i na temelju toga misliti da nesto ne valja, bas smo to i danas komentirale. Svaka od nas je prica za sebe, tako da samo polako 😊
Hej, čestitam ti i dobrodošla 🥰
Slažem se sa Missy..i ja sam u početku bila kao i ti i razmišljala dal je sve uredu jer nekad simptomi samo nestanu al kao što kaže Missy svaka žena je drugačija pa se nemoj uspoređivati sa nama jer će ti biti isto kao i meni samo ćeš se cijelo vrijeme mučiti a zapravo je sve u redu. Nemoj se previše brinuti i sve će biti u redu. Samo hrabro naprijed 💪🏼❤
Cure jel ima koja iskustva s tim šećerom na pocetku trudnoce? I zanima me taj boravak u bolnici,sta ce mi raditi? Koliko dugo cu biti? Uh 😟🙊🙊 sva sam nikakva radi toga,mrzim bolnice...Ako sam dobro izguglala to bi kao bio GUK profil,vađenje krvi 24h
Sortiraj odgovore
Najstariji