Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    15. Veljača 2021. 14:26

Cure iz Zagreba, znate mozda neko ok mjesto za pilates ili neke vjezbe za trudnice? Nisam nista posebno nasla, a moram se aktivirati sad nakon pregleda u četvrtak ako je sve ok. Ovaj period nisam nista mogla zbog mucnina, ali sad ide na bolje, a fali mi fizicka aktivnost. Najradije bih se vratila u gym, ali malo me strah vjezbati na svoju ruku sad.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Hera✨
    15. Veljača 2021. 14:38

Missy ja sam planirala kad napunim 12 tjedana krenut na pilates (iako još nisam ni blizu toga)... našla sam Pilates studio Tao na Trešnjevci (imaju na fejsu dobre kritike) koji ima termine uto i čet u 17:15, to bi mi pasalo zbog posla. Svi ostali koje sam gledala imaju više manje jutarnje termine.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Ježurka
    15. Veljača 2021. 15:45

Pozdrav cure :) evo i ja sam se priključila forumu, stvarno je odlično što ste napravile ovakvu temu!
    pročitati ću malo unatrag kako bih bila u toku.
    Inače, mi smo 9. tjedan, kontrola je 25.2. 
    od simptoma mučnina (ali ne povraćam, jednostavno mi je muka dobar dio dana i diže mi se hrana, jedem po malo ali češće). i naravno bolne grudi :D i svaku ali svaku noć idem na wc što nisam nikada

Mateja32
    15. Veljača 2021. 16:40

Danas samo ljepe vijesti, neka tako bude uvijek. Meni stigao nalaz s mikrobološkog, pozitivna na klamidiju, doktorica kaze, moguce da je lazno pozitivan nalaz, s obzirom da ja nemam nikakvih simptoma (iscjedak) ali radi preventivno dobit cu sumamed antibiotik 😒

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

lovely
    15. Veljača 2021. 16:59

Ja sam danas ujutro isla vaditi krv  davati urin i sve to....uglavnom sinoć u pola 10 smo se najeli u mc donaldsu u danas je to pokazalo, pa me gina stavila na dijetu 2 tjedna 🤣🤣

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Lisa27 👶🧸🎀
    15. Veljača 2021. 17:16

Traveller super taktika tako će i kod mene biti ako ne budu duplići 😀
    Mateja nadam se da je krenulo na bolje ❤ meni obicno do 13h prođu mucnine, zadnjih tjedan dana mi se pocelo gaditi bas sve što sam do sad voljela jesti, ne mogu vidjeti meso, ribu..ulavnom živim od voća, prirodnih sokova i tu i tamo nesto suhih ugljikohidrata.
    Ninuskaa ja nemam taj problem... ja jedem dosta voca isto ali i ugljikohidrata pa mi nekako pase sve skupa. Mozda bi ti pomoglo i neki kompot da skuhati 🙂
    Nanaj jesi uspjela dobiti ternin za pregled? 🥰
    Leonoah takav trbuh je i meni bio do prije tjedan dana uzas haha i sadse odjednon vratio na normalno 🙂
    Mišić super da mučnine prestaju 🥰 sada uzivaj 
    Mala martina bas mi je drago da je dobro prosao pregled, ne prini zbog secera ❤
    Orhideja predivno ❤ ovaj nadimak je puno bolji 😀
    Ljesnjak dobrodosla ❤❤❤
    Flipflop samo hrabro ❤ uzivaj u odmoru i serijama, filmovima..
    Ježurka dobrodošla 🥰 kada ti je termin?
    Lovley kakva je djeta? ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

plavabosanka
    15. Veljača 2021. 17:20

Ninuskaa

plavabosanka

Super pa su pregledi prošli dobro i da su bebice dobro❤️❤️🥰

Ninuska znači u Irskoj su još gori nego u DE, ja se sva nasekirala kad sam skužila da će mi pregled biti tek za mjesec dana a nisam čula srčeko. Znači valjd je vani takva praksa.. 😱

Ma u Irskoj su bas katastrofa i samo se sekiram zbog toga a dečko kaže ne brini sve će biti u redu a meni 100 pitanja u glavi 🤦🏻‍♀️

Ista sam i meni je million pitanja u glavi, a kad dođem tamo na pregled budem ko ukopana 😨
    ------------
    Cure koje mislite raditi prenatalne testove jel mi možete objasniti zašto ih radite i postoji li šansa da ukoliko postoji genetska greška da se spriječi? Meni je doktorica rekla da sam još mlada pa možda nema ni potrebe za time, ali ako želim mogu (s tim da je bolesno skupo), no ako svakako mislim zadržati bebu makar bila i bolesna onda nema potrebe da radim taj test. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    15. Veljača 2021. 17:22

Ja gledam tko je sad Orhideja, dok nisam skužila 🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

lovely
    15. Veljača 2021. 17:27

Lisa27 👶🧸🎀

Lovley kakva je djeta? ❤

Dijeta 2000 kalorija... ma iskreno ne zamaram se bas. I onako jedem minimalno. Ovo sam sama zeznula s tim macom sinoć 🙊

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

Missy88
    15. Veljača 2021. 17:44

plavabosanka

Ninuskaa

plavabosanka

Super pa su pregledi prošli dobro i da su bebice dobro❤️❤️🥰

Ninuska znači u Irskoj su još gori nego u DE, ja se sva nasekirala kad sam skužila da će mi pregled biti tek za mjesec dana a nisam čula srčeko. Znači valjd je vani takva praksa.. 😱

Ma u Irskoj su bas katastrofa i samo se sekiram zbog toga a dečko kaže ne brini sve će biti u redu a meni 100 pitanja u glavi 🤦🏻‍♀️

Ista sam i meni je million pitanja u glavi, a kad dođem tamo na pregled budem ko ukopana 😨
    ————
    Cure koje mislite raditi prenatalne testove jel mi možete objasniti zašto ih radite i postoji li šansa da ukoliko postoji genetska greška da se spriječi? Meni je doktorica rekla da sam još mlada pa možda nema ni potrebe za time, ali ako želim mogu (s tim da je bolesno skupo), no ako svakako mislim zadržati bebu makar bila i bolesna onda nema potrebe da radim taj test.

Ma ne mozes nista sprijeciti, mozes samo vidjeti kakvo je stanje. S tim da ti testovi pokazuju i genetske predispozicije za razna stanja, a nista se od toga ne mora ostvariti. Ukolikonesro postoji, mozes odluciti prekinuti trudnocu.
    Ja sam htjela samo na kombinirani, to je pretraga krvi i uzv gdje se vidi tipa down i najcesce eventualne anomalije, ali opet pokazuju samo rizik i to ne mora nista znaciti tako da sam nakon citanja nekih stvari i koliko su zene bile u strahu bezveze odlucila da necu nista od toga raditi. Samo uzv anomaly scan.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.