Zabrinuta_7 bas mi je drago da si uspjela čuti srceko 😍😍 nema boljeg osjećaja ❤
Pozdrav curke, oo danas nam samo ljepe vijestii,drago mi je da je sve uredu s bebicama, što se tiče šećera nemoj brinut sve će biti u redu, budeš išla na kontrole i budeš to drzala pod kontrolom, primjer frendica ima šećer mimo trudnoće i sve je vodila kak su joj rekli i eno rodila je prije 2tjedna, nemoj samo brinut i sve će biti dobro💕
Maj ti si žena lavica i vjerujem da ces sljedeću t izdrzat do kraja 😍😍😍
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Cureeee 🙋♀️🙋♀️.. Pregled gotov, cula Sam srceeee 😍😍.. Iako je maala trudnoca 5+6..
Termin je 13.10. ABd 🙏.. Ljubim Vass
Supeeer 🥰 Sad si mirna nadam se 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hej curke ja sam danas isla vaditi krv i sve to sto moram ..popodne moram zvati ginu za nalaz. 🙊
Joooj, baš ne znam kako žene tamo izdrže do 4.mjeseca bez pregleda. Vjerojatno i one odu privatno negdje..
Zabrinuta wow za srce 🥰🥰🥰 predivno!
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Hvala cure,.. Da, Ninuskaa divan osjecaj.. Missy88 mnogo mirnija 🙈.. Sledeci pregled je 08.03..
Jeste li vi kome vec saopstile za trudnocu, ili cekate? Mi nismo Jo's uvijek nikome, I razmisljam da sacekam I sledeci pregled pa Onda mozda da kazem 😬
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Hvala cure,.. Da, Ninuskaa divan osjecaj.. Missy88 mnogo mirnija 🙈.. Sledeci pregled je 08.03..
Jeste li vi kome vec saopstile za trudnocu, ili cekate? Mi nismo Jo's uvijek nikome, I razmisljam da sacekam I sledeci pregled pa Onda mozda da kazem 😬
Rekli smo mojima nakon prvog pregleda jer su mi tad vec krenule koma mucnine i nisam mogla izmisljati zasto odjednom ne dolazimo ni jedan vikend 😅 I jednim frendovima koji isto cekaju bebu. Na poslu jos nisam ni nikome od ostalih jer sam na pocetku rekla da necemo nista govoriti dok ne prođe tih 12 tjedana pa je kao sigurnije vec. A sad je vec i to skoro doslo 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
MalaMartina i Zabrinuta - super da je sve ok s bebicama, sada se možete opustiti
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Lovely ne znam stvarno ali koliko sam skuzila njima je to sve tu normalno tako. Samo neka sve bude u redu i nitko sretniji od mene.
Zabrinuta_7 mi smo rekli najužoj obitelji ali sad kako je doktorica potvrdila trudnocu i sve je u redu promišljamo se da kažemo svima jer smo bas uzbuđeni i sretni pa nam je teško drzat to u sebi 🤭
Dubrovčanka, Traveller, Sanjarka hvala vam ♥️ ma i ja nekako mislim da će sve bit ok, al čim nešto nije školski odmah sto pitanja u glavi 🤯
Mala Martina i Zabrinuta supeeer 🤗 Zabrinuta, oćemo promjenu nadimka 🙊💪
Mi smo rekli mojima na mamin rođendan prošli tjedan i bilo je baš prekrasno i emotivno, prvo unuče 🤗
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Super pa su pregledi prošli dobro i da su bebice dobro❤️❤️🥰
Ninuska znači u Irskoj su još gori nego u DE, ja se sva nasekirala kad sam skužila da će mi pregled biti tek za mjesec dana a nisam čula srčeko. Znači valjd je vani takva praksa.. 😱
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji