Sretno vam cure sutra na pregledu. Jedva cekam da se javite.
Mene mucnine pocele sad mucit navecer. Dok ovo pisem osjecam njok u grlu uh. A nisam bas ni vecerala jer me ulovi poslje vecere. Barem ajde preko dana me malo popustilo. I ja jedva cekam petak i svoj pregled. Moj je tek na 18 navecer tko ce to docekat i da cujem otkucaje srca🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kristina25hahaha,a odlično. Baš ću mislit na tebe ❤️
Hvala curke! Daj Bože da mi reče kako se napokon bebica vidi i da čujem srčeko 🙏🏻❤️
Daj Bože pa da budeš mirnija🥰❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sretno vam cure sutra na pregledu. Jedva cekam da se javite.
Mene mucnine pocele sad mucit navecer. Dok ovo pisem osjecam njok u grlu uh. A nisam bas ni vecerala jer me ulovi poslje vecere. Barem ajde preko dana me malo popustilo. I ja jedva cekam petak i svoj pregled. Moj je tek na 18 navecer tko ce to docekat i da cujem otkucaje srca🥰
I mene u zadnje vrijeme ulovi popodne pred kraj radnog vremena mučnina.
Uhh bome cijeli dan u iščekivanju. Ja sam zato sve termine rekla da mi ujutro naprave jer bi bila previše nervozna🤣 (mislim meni su odmah sve ispisalu do zadnjeg dana)
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Drage cure oprezno sa mentom, nemojte ju pit mene je med.sestra upozorila da caj od mente izaziva spontani a uvin caj otvara...
Sretno sutra na pregledima!😘
Bok cure, citam vas svako toliko, a onda nekad ne stignem odgovoriti, posao me satre. Jel ima koja da je na samom pocetku trudnoce napuhana ko balon? Znaci, ja ne znam dal mi folna ili Pronatal skodi ili kaj, nisam danas nista posebno jela, niti zadnjih par dana, bas pazim, a izgledam ko trokrilni ormar, puna sam vode😩. Inace sam zatrudnila sa kojih 7kg viska i bas sam rekla da cu paziti da jedem zdravo kad ono koda se netko igra samnom. Ne pomaze bas ni sjedenje punih 8h na poslu, ne stignem se nekada ni dic od stola :/
Ja sam bila napuhana k'o balon u samom startu (takoder zatrudnila s jedno 7kg viska ). Sad sam 10tt i polako se vidi da stomak raste i da vise nije samo do napuhanosti. 😁 Ako nemas mucnina i dobro se osjecas, preporucam yogu. Ja bi rado, al nisam u stanju. Bas me pati kiselina, pa i mucnina, a tek umor kad me uhvati oko 14h a ove moje cure taman podivljaju. 😅😅😅 Mene ti sad trenutno toliko briga koliko cu kg dobiti, ja bi bila najsretnija da mogu normalno jesti i uzivati u hrani. Ovo me satralo skroz...
Cure koje idu na pregled sutra, sretno! 🙃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sretno cure na pregledima sutra 🥰
Mene sve više hvata trema za srijedu 😃 kao da idem na neki vazan ispit hahah
Da li vi imate problema sa prištićima? Meni cice trenutno izgleda kao da sam 7.razred osnovne 😀😀😀 pogotovo na podrucju donje čeljusti
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Da li vi imate problema sa prištićima? Meni cice trenutno izgleda kao da sam 7.razred osnovne 😀😀😀 pogotovo na podrucju donje čeljusti
Ja sam po prištićima i skužila da sam trudna inače mi prije menge lice bukne ko nenormalno a ono dan prije pa nije ništa, kažem ja zaručniku sumnjivo mi to kad ono ➕. Evo sad sam 7+5 i sad tek dobila 3-4prištića po bradi. Kažu da mame koje nose curice imaju prištiće 😂😂
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
E i meni su izbilii pristici s lijeve strane donje celjusti..bas sam danas primjetila...nadam se da nece biti vise... 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Dobro jutro:) cure sretno danas na pregledima 😊
Ja sam isto pristice dobila. Na licu su se pojavili vec kad sam prestala pit pilule, neki sitni potkozni i jos su tu, ali ovaj mjesec sam dobila na gornjem dijelu leda i vratu sto nisam imala od puberteta pa to prepisujem trudnoci 😄
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Jutro svima!
Dubrovčanka i Kristina sretnoooo danas, javite nam kako je bilo Skoro pa ste u isto vrijeme, hehe super
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Sortiraj odgovore
Najstariji