Zabrinuta super za pregled! Ja ne mogu docekat da cujem srce i da mi ovo sve postane stvarno :)
Mi smo se dogovorili da cemo starcima rec nakon prvog pregleda ako sve bude u redu, a ostalima kad prode 12 tjedana. Doduse svojoj najboljoj prijateljici sam odmah rekla jer nisam mogla izdrzati, a da s nekim ne podjelim.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Mi smo rekli mojim roditeljima i bratu odmah nakon pozitivnog testa jer mi je trebalo mišljenje jel da idem na bolovanje zbog posla il šta da radim 🤷🏼♀️ kod njega smo rekli samo tati jer je mama bolesna pa ćemo čekat do 12tj da bude sve sigurnije. A na poslu svi znaju jer je posao takav da dižem pakete, radim s kemikalijama itd. pa nisam htjela riskirati i rekla sam im nakon prvog pregleda. A do prvog pregleda sam sjedila kući 2 tjedna. E da rekli smo i susjedima jer će nam oni bit kumovi na vjenčanju i svaki dan se vidimo pa je susjed već počeo ispitivati jel jesam i primijetio je da se nešto dešava. 🙊
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Pozdrav drage dame, citam vas i pratim vec mjesec dana, i evo sada sam se odlucila javiti. Naša bebica je danas tocno 9+0, prošli ponedjeljak smo bili na pregledu sa 8+0 i srceko je kucalo i bebica je bila 1,67 cm velika. Uzivam citajuci vas. Slijedeci pregled nam je 26.2. i vjerojatno cemo tada raditi i Veritas test.
E da i sestrični sam odmah rekla jer ona također očekuje bebu, a i prošla je sa mnom muke oko spontanog pa sam imala potrebu da joj kažem. Prvi put nismo nikom rekli, bio je dogovor šutit ćemo do 12tj i onda se desio spontani ja sam svaki drugi dan išla po bolnicama tako da je nakon toga bilo još teže reći šta se dešava... Ovako ću barem nekog imati uz sebe od početka u slučaju da se nedaj Bože desi nešto loše.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Pozdrav drage dame, citam vas i pratim vec mjesec dana, i evo sada sam se odlucila javiti. Naša bebica je danas tocno 9+0, prošli ponedjeljak smo bili na pregledu sa 8+0 i srceko je kucalo i bebica je bila 1,67 cm velika. Uzivam citajuci vas. Slijedeci pregled nam je 26.2. i vjerojatno cemo tada raditi i Veritas test.
Ajmeee divno🥰🥰 čitam o tom Veritas testu ovdje da ćete praviti, a ja mula nemam pojma šta je to jel mi može neko pojasniti? Jel to prenatalni test?
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
E super, znaci I ja bih mogla vec poceti govoriti za trudnocu.. Bas Sam s dragim maloprije pricala, I on kaze ne znam zasto krijemo,.. Slazem se, ako ce se nesto desiti desit ce se pa Mi to rekli nekome ili ne..
Eh, sad Mi objasnite kako da promijenim ovaj nadimak, on je ostao od predhodnih trudnoca pa nisam ni mijenjala. ☺️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Super pa su pregledi prošli dobro i da su bebice dobro❤️❤️🥰
Ninuska znači u Irskoj su još gori nego u DE, ja se sva nasekirala kad sam skužila da će mi pregled biti tek za mjesec dana a nisam čula srčeko. Znači valjd je vani takva praksa.. 😱
Ma u Irskoj su bas katastrofa i samo se sekiram zbog toga a dečko kaže ne brini sve će biti u redu a meni 100 pitanja u glavi 🤦🏻♀️
Zabrinuta divnoooo ❤️ bravo za malo srčeko
Ljesnjak dobro nam dosla 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ljesnjak cestitam i dobrodosla :))
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji