Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    15. Veljača 2021. 19:12

Mala_martina1990

Cure jel ima koja iskustva s tim šećerom na pocetku trudnoce? I zanima me taj boravak u bolnici,sta ce mi raditi? Koliko dugo cu biti? Uh 😟🙊🙊 sva sam nikakva radi toga,mrzim bolnice…Ako sam dobro izguglala to bi kao bio GUK profil,vađenje krvi 24h

Googlala sam taj guk profil jer mi je povisen secer 5.3 pa mi privatna gin odmah rekla da idem to odraditi, a moja gin samo da pratim 1800 kcal dijetu za trudnice. No kako sam tih dana prije vađenja krvi zivjela na slancima i soku od narance i nisam bila u stanju nista drugo jesti, ici cu izvaditi krv, samo glukozu opet da vidim jer mislim da je samo do te prehrane, inace zdravo jedem. Naravno ako bude povisen, ici cu na dijetu, sad ju mogu pratiti valjda.

Guk profil, izvade ti krv nataste ujutro i onda imas opciju, bar u Zgu da ti daju opremu i sama vadis krv iz prsta dva sata nakon svakog obroka i iduci dan im nosis uzorke. Ako ne mozes sama, onda mozes u dnevnu bolnicu na jedan dan pa ti oni to tamo obave.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    15. Veljača 2021. 19:14

Vecer zenske,
    danas sam u nekoj guzvi pa ne stignem sve popratiti.
    Zelim dobrodoslicu novim curkama😘
    Orhideja koji lijepi nick, drago mi je da si promijenila😊
    Vidim bila je tema kada reci za trudnocu..mi smo rekli par najblizih prijatelja a roditeljima cemo poslije 1.pregleda i ostalim bliskim ljudima. Na poslu tek lad prodju puna 3 mj iako razmisljam sefici reci prije da se zna pripremiti, zlatna je pa mislim da je zasluzila.
    Sto se tice simptoma danas imam iscjedak svijetlo zuti, nervira me😅 I prduckam kao nikad🙃 Kad sam gladna vrti mi se. Ostalo nista, prestalo mi i probadanje sto sam imala na pocetku. 
    Jedva cekam vise taj prvi pregled da se uvjerim da je sve ok, a tek je iduci utorak.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

• Mala_martina1990
    15. Veljača 2021. 19:21

Missy88

Mala_martina1990

Cure jel ima koja iskustva s tim šećerom na pocetku trudnoce? I zanima me taj boravak u bolnici,sta ce mi raditi? Koliko dugo cu biti? Uh 😟🙊🙊 sva sam nikakva radi toga,mrzim bolnice…Ako sam dobro izguglala to bi kao bio GUK profil,vađenje krvi 24h

Googlala sam taj guk profil jer mi je povisen secer 5.3 pa mi privatna gin odmah rekla da idem to odraditi, a moja gin samo da pratim 1800 kcal dijetu za trudnice. No kako sam tih dana prije vađenja krvi zivjela na slancima i soku od narance i nisam bila u stanju nista drugo jesti, ici cu izvaditi krv, samo glukozu opet da vidim jer mislim da je samo do te prehrane, inace zdravo jedem. Naravno ako bude povisen, ici cu na dijetu, sad ju mogu pratiti valjda.

Guk profil, izvade ti krv nataste ujutro i onda imas opciju, bar u Zgu da ti daju opremu i sama vadis krv iz prsta dva sata nakon svakog obroka i iduci dan im nosis uzorke. Ako ne mozes sama, onda mozes u dnevnu bolnicu na jedan dan pa ti oni to tamo obave.

Meni moj ginekolog rekao kao 2 dana u bolnici,pa sad si razmisljam jel to danas dodem sutra idem kuci? 🤔🤔 Ja sam iz Sl.Broda i kod nas nema te opcije da si sam vadis,da mi to ponude prije bi to uzela nego lezala u bolnici...😒😒

Lori🍀
    15. Veljača 2021. 19:21

Cure moze savjet, idem sutra kod dr po uputnicu za vadjenje krvi, mislila sam otici prije 1.pregleda da vidim za secer i TSH ( imam Hasimoto). Mislite da je to ok pa s nalazima odmah dodem na 1.pregled ili da pricekam da me ginekolog posalje?

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Missy88
    15. Veljača 2021. 19:28

Lori1988

Cure moze savjet, idem sutra kod dr po uputnicu za vadjenje krvi, mislila sam otici prije 1.pregleda da vidim za secer i TSH ( imam Hasimoto). Mislite da je to ok pa s nalazima odmah dodem na 1.pregled ili da pricekam da me ginekolog posalje?

Ja sam dobila uputnicu za krv i urin na 1. pregledu. Mozes ti i prije, nikakva steta, ali vjerojatno ces ionako morati opet jer ce ti puno vise toga provjeravati od samo guka i tsh.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Ježurka
    15. Veljača 2021. 19:29

Lisa27 👶🧸🎀

Ježurka dobrodošla 🥰 kada ti je termin?

hvala :) termin je 19.09. 

Missy88
    15. Veljača 2021. 19:30

Mala_martina1990

Missy88

Mala_martina1990

Meni moj ginekolog rekao kao 2 dana u bolnici,pa sad si razmisljam jel to danas dodem sutra idem kuci? 🤔🤔 Ja sam iz Sl.Broda i kod nas nema te opcije da si sam vadis,da mi to ponude prije bi to uzela nego lezala u bolnici…😒😒

Hm, iskreno ne znam, trebalo bi kroz dan biti sve gotovo. Osim ako ce ti dva dana provjeravati. Mozda da provjeris s ginekologom ili u bolnici kad se narucujes.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Orhideja13
    15. Veljača 2021. 19:38

Lori1988

I ja Imam hasimoto, inace Sam svaka 3mj kontrolirala, a sada to ide cesce, svako 4tjedna.. Tako da mozes ti odmah otici Dr. I kontrolisat. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Mala_martina1990
    15. Veljača 2021. 19:38

Missy88

Mala_martina1990

Missy88

Mala_martina1990

Meni moj ginekolog rekao kao 2 dana u bolnici,pa sad si razmisljam jel to danas dodem sutra idem kuci? 🤔🤔 Ja sam iz Sl.Broda i kod nas nema te opcije da si sam vadis,da mi to ponude prije bi to uzela nego lezala u bolnici…😒😒

Hm, iskreno ne znam, trebalo bi kroz dan biti sve gotovo. Osim ako ce ti dva dana provjeravati. Mozda da provjeris s ginekologom ili u bolnici kad se narucujes.

Ja iskreno nemam pojma vise sta moram...ujuteo moram na testiranje na covid,onda sam danas zvala odjel u bolnici da pitam dali moram cekati nalaz ili da dodem,oni kazu kad mi stigne nalaz da onda dodem,e sad nit ja znam kad da dodem,dali najbolje otici ujutro tamo nakon sto dobijem nalaz ili sta kako? Imam takvog ginekologa i sestru da je bolje nista ne pitat nego pitat...danas sam imala namjeru traziti premještaj al su me sad usosili s tim secerom...😒😒😒😒

Orhideja13
    15. Veljača 2021. 19:47

Cure kakav caj se smije piti u trudnoci? Imam osjecaj da ce me "oboriti" 😩🙈

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.