Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    15. Veljača 2021. 19:56

Dubrovčanka

Orhideja13menta,đumbir😄
    Prehlada te hvata misliš?

Hvala draga,. Da, prehlada.. Evo citala Sam I caj od sipka je dobar za prehladu, kao I za imunitet, I smije se u trudnoci, pa eto nije lose da se zna ☺️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lori🍀
    15. Veljača 2021. 20:12

Hvala Missy i Orhideja na savjetima.
    Sto se cajeva tice znam da se Uvin H ne smije a ostalo sve mozes. Ja rokam brusnicu da sprijecim upalu mjehura koju inace cesto po zimi imam. A za prehladu ovo sta su ti cure napisale- djumbir je super on je i protiv mucnina isto kao i menta. Sipak je isto dobar, ja ga inace ne volim, podsjeca me na bolest😁

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    15. Veljača 2021. 20:14

Dubrovčanka

Orhideja13 mene je prehlada prebila zadnjih pet dana. Danas sam došla sebi napokon. Čuvaj se. Vjerovatno je to trudnički jer ja to nisam imala ne Pamtim. Puno tekućine i juhe povrtne i čajeve. Ja sam cijedila i limun stalno u vodu pa eto nadam se da će i tebi pomoći ❤️. Šipak zatvara pa da znaš ako imaš problema sad sa probavom 🤣

Joj pa da, sipak se pije kad imas crijevnu virozu😁 Znala sam da me podsjeca na neku odurnu djecju bolest

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Orhideja13
    15. Veljača 2021. 20:18

Dubrovčanka

Orhideja13 mene je prehlada prebila zadnjih pet dana. Danas sam došla sebi napokon. Čuvaj se. Vjerovatno je to trudnički jer ja to nisam imala ne Pamtim. Puno tekućine i juhe povrtne i čajeve. Ja sam cijedila i limun stalno u vodu pa eto nadam se da će i tebi pomoći ❤️. Šipak zatvara pa da znaš ako imaš problema sad sa probavom 🤣

Joj nadam se da ce brzo proci.. A znam da sipak zatvara, mozda ne bi bilo lose da me Malo "stisne" cini MI se da svako jutro u isto vrijeme idem na wc 😂.. Inace pijem mg pa vjerovatno I on Radi svoje. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Klau0880
    15. Veljača 2021. 20:28

Hvala vam cure ,bas ste sjajna podrska 😁
    Ovaj forum spasava ja mislim dosta zivaca 😁
    Mi smo obavili prvi pregled na kojem se samo utvrdila trudnoca ,sada za daljnje preglede ,vadenje krvi itd. To daje ginekolog na iducem pregledu koji je za mjesec dana ,ili se to treba obaviti prije pa doci s tim nalazima ma drugi pregled ? 

Endzrue
    15. Veljača 2021. 20:28

Mala_martina1990

Missy88

Mala_martina1990

Cure jel ima koja iskustva s tim šećerom na pocetku trudnoce? I zanima me taj boravak u bolnici,sta ce mi raditi? Koliko dugo cu biti? Uh 😟🙊🙊 sva sam nikakva radi toga,mrzim bolnice…Ako sam dobro izguglala to bi kao bio GUK profil,vađenje krvi 24h

Googlala sam taj guk profil jer mi je povisen secer 5.3 pa mi privatna gin odmah rekla da idem to odraditi, a moja gin samo da pratim 1800 kcal dijetu za trudnice. No kako sam tih dana prije vađenja krvi zivjela na slancima i soku od narance i nisam bila u stanju nista drugo jesti, ici cu izvaditi krv, samo glukozu opet da vidim jer mislim da je samo do te prehrane, inace zdravo jedem. Naravno ako bude povisen, ici cu na dijetu, sad ju mogu pratiti valjda.

Guk profil, izvade ti krv nataste ujutro i onda imas opciju, bar u Zgu da ti daju opremu i sama vadis krv iz prsta dva sata nakon svakog obroka i iduci dan im nosis uzorke. Ako ne mozes sama, onda mozes u dnevnu bolnicu na jedan dan pa ti oni to tamo obave.

Meni moj ginekolog rekao kao 2 dana u bolnici,pa sad si razmisljam jel to danas dodem sutra idem kuci? 🤔🤔 Ja sam iz Sl.Broda i kod nas nema te opcije da si sam vadis,da mi to ponude prije bi to uzela nego lezala u bolnici…😒😒

Pozdrav :) ja sam rodom iz Broda a evo život me odveo u Solin ❤️ mislim da ti je to dođeš 1 dan sutra ideš doma. Vade ti krv svaka 2h i to je to

Endzrue
    15. Veljača 2021. 20:32

Orhideja13

Dubrovčanka

Orhideja13menta,đumbir😄

Hvala draga,. Da, prehlada.. Evo citala Sam I caj od sipka je dobar za prehladu, kao I za imunitet, I smije se u trudnoci, pa eto nije lose da se zna ☺️

Jedino pripazi ako imaš pravi od šipka, on zatvara probavu pa nemoj pretjerat. Glas za mentu i đumbir

plavabosanka
    15. Veljača 2021. 20:49

Klau0880

Hvala vam cure ,bas ste sjajna podrska 😁
    Ovaj forum spasava ja mislim dosta zivaca 😁
    Mi smo obavili prvi pregled na kojem se samo utvrdila trudnoca ,sada za daljnje preglede ,vadenje krvi itd. To daje ginekolog na iducem pregledu koji je za mjesec dana ,ili se to treba obaviti prije pa doci s tim nalazima ma drugi pregled ?

Meni su na početku pregledali urin, krv, tlak i kilažu a zatim me ginekologica primila i napravila ultrazvuk. Možda ovisi od ginekologa do gin. I čestitke ❤️❤️🥰🥰

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Mala_martina1990
    15. Veljača 2021. 20:49

Endzrue

Mala_martina1990

Missy88

Mala_martina1990

Cure jel ima koja iskustva s tim šećerom na pocetku trudnoce? I zanima me taj boravak u bolnici,sta ce mi raditi? Koliko dugo cu biti? Uh 😟🙊🙊 sva sam nikakva radi toga,mrzim bolnice…Ako sam dobro izguglala to bi kao bio GUK profil,vađenje krvi 24h

Googlala sam taj guk profil jer mi je povisen secer 5.3 pa mi privatna gin odmah rekla da idem to odraditi, a moja gin samo da pratim 1800 kcal dijetu za trudnice. No kako sam tih dana prije vađenja krvi zivjela na slancima i soku od narance i nisam bila u stanju nista drugo jesti, ici cu izvaditi krv, samo glukozu opet da vidim jer mislim da je samo do te prehrane, inace zdravo jedem. Naravno ako bude povisen, ici cu na dijetu, sad ju mogu pratiti valjda.

Guk profil, izvade ti krv nataste ujutro i onda imas opciju, bar u Zgu da ti daju opremu i sama vadis krv iz prsta dva sata nakon svakog obroka i iduci dan im nosis uzorke. Ako ne mozes sama, onda mozes u dnevnu bolnicu na jedan dan pa ti oni to tamo obave.

Meni moj ginekolog rekao kao 2 dana u bolnici,pa sad si razmisljam jel to danas dodem sutra idem kuci? 🤔🤔 Ja sam iz Sl.Broda i kod nas nema te opcije da si sam vadis,da mi to ponude prije bi to uzela nego lezala u bolnici…😒😒

Pozdrav :) ja sam rodom iz Broda a evo život me odveo u Solin ❤️ mislim da ti je to dođeš 1 dan sutra ideš doma. Vade ti krv svaka 2h i to je to

Ooo znaci ima jedna i moja sugrađanka 🥰🥰🥰❤️

Orhideja13
    15. Veljača 2021. 20:50

Endzrue

Orhideja13

Dubrovčanka

Orhideja13menta,đumbir😄

Jedino pripazi ako imaš pravi od šipka, on zatvara probavu pa nemoj pretjerat. Glas za mentu i đumbir

A kamilica?? Jedino nju Imam od ovih nekih kao "dozvoljenih" sto Sam citala..  Pa da li je sigurna ona, jer vidim ne spominjete nju..?? Djumbir Imam samo u prahu.. 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.