Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    15. Veljača 2021. 11:03

Hera✨

Mala_Martinabitno da je s bebom sve ok 😊 oprosti nisam popratila koji si tjedan i jel ti ovo bio prvi pregled?
    Nemoj se brinut oko secera unaprijed, vjv ces morat pratit onu dijabeticku dijetu, ali nista strasno… moja sestra ju je morala pratit zbog neceg drugog nevezano uz trudnocu pa sam joj se pridruzila i skroz je ok bilo.
    Nadam se da ce sve dobro proc 🍀

Nije prvi pregled,drugi je... Danas sam 9+1

Sanjarka88
    15. Veljača 2021. 11:03

Mala_martina1990

Evo mene cure s pregleda! S bebom je sve ok, al mi je secer povisen,i doktor me salje u bolnicu na obradu…😒😒😒😒 Secer mi je 6,4,
    Sutra ujutro moram na testiranje na covid pa kada dode negativan nalaz javit se u bolnicu…😔😔😔

Bitno da je beba super 🥰
    Ovo drugo nista strasno, bit ce to sve dobro 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy88
    15. Veljača 2021. 11:11

Ninuskaa

Jutro cure, nadam se da ste se jučer lijepo provele. Cure koje imate danas preglede sretno i javite kako je prošlo. 🥰
    Nadam se cure da ste sve dobro i da nemate više mucnina. Da li koja od vas ima mozda problem ko ja, znači sve žene u trudnoci ne mogu na wc po par dana jer su zatvorene a mene evo noćas nešto uhvatilo i išla sam jedno 4 puta na wc bas me bolio trbuh i meksa je stolica bila pa sam se bas zabrinula jer ne znam jel to normalno ili nije baš 😕 jela sam zadnjih par dana više voća pa ću ga sad izbaciti da vidim jel u tome problem al bas se brinem

Najvaznije ti je zaboraviti ovo sto si napisala: sve zene u trudnoci. To ne postoji 😅 Vidis da od nas ovdje sve imamo razne kombinacije simptoma tako da ne brini o bilo cemu na temelju usporedbe s drugima 😊 Sve ovisi sto si pojela, nece ti sigurno biti tako svaki dan. Zato i preporucuju hranu bogatu vlaknima, puno tekucine i kretanja da se smanji zatvor. A mozda ti je neka hrana lose sjela, tako da ne mora ni sve sto nam se događa biti povezano s trudnocom, samo sad eto reagiramo na sve 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Ninuskaa
    15. Veljača 2021. 11:16

Misic drago mi je da si bolje. Krećem se normalno, tekućine pijem koliko god mogu. Ma brine me to sve jer ovdje u Irskoj je sve drugačije nego u Hrvatskoj, mene su naručili na prvi pregled tek u 4-om mjesecu i ja sam rekla nema šanse u otišla privatniku koji mi je samo ultrazvuk napravio i reko da je sve uredu a na drugi pregled nemogu tamo jer ne rade ništa osim ultrazvuka 🙄🙄 znam da ste već skoro sve išle na pretrage krvi, šećera, štitnjače a ja ništa i vjerojatno neću moć dok ne odem na zakazani termin u 4-om mj a sad me muči jer neznam dal je to već prekrasno da se te sve pretrage počinju raditi.
    Mala_martina1990 drago mi je da je s bebom sve u redu, bit će i s tobom sigurna sam. Nisi jednina koja ima problema sa šećerom. Dobro je da ideš na obradu pa će ti lakše biti kad ti oni tamo sve kažu kako je ali vjerujem da ce sve biti kako treba. 🤞🏼

• Ninuskaa
    15. Veljača 2021. 11:19

Missy88

Ninuskaa

Jutro cure, nadam se da ste se jučer lijepo provele. Cure koje imate danas preglede sretno i javite kako je prošlo. 🥰
    Nadam se cure da ste sve dobro i da nemate više mucnina. Da li koja od vas ima mozda problem ko ja, znači sve žene u trudnoci ne mogu na wc po par dana jer su zatvorene a mene evo noćas nešto uhvatilo i išla sam jedno 4 puta na wc bas me bolio trbuh i meksa je stolica bila pa sam se bas zabrinula jer ne znam jel to normalno ili nije baš 😕 jela sam zadnjih par dana više voća pa ću ga sad izbaciti da vidim jel u tome problem al bas se brinem

Najvaznije ti je zaboraviti ovo sto si napisala: sve zene u trudnoci. To ne postoji 😅 Vidis da od nas ovdje sve imamo razne kombinacije simptoma tako da ne brini o bilo cemu na temelju usporedbe s drugima 😊 Sve ovisi sto si pojela, nece ti sigurno biti tako svaki dan. Zato i preporucuju hranu bogatu vlaknima, puno tekucine i kretanja da se smanji zatvor. A mozda ti je neka hrana lose sjela, tako da ne mora ni sve sto nam se događa biti povezano s trudnocom, samo sad eto reagiramo na sve 😁

To si dobro napisala samo eto sve se mi mjerimo po drugima pa ak nešto bude drugačije mislimo da li je sve u redu. A kažem moguće da sam previše voća pojela pa me potjeralo. Danas sam dobro. Prva mi je trudnoca pa eto odmah napravim paniku oko nečega za što mislim da ne bi trebalo biti tako a zapravo je to greška koju nebi trebala raditi 🙉 

Mišić
    15. Veljača 2021. 11:25

Ninuskaa a je li se mozes naruciti na obicno vadjenje krvi negdje, makar privatno? Samo da ti provjere zeljezo, secer u krvi i hormone (kao sto se ovdje moze u  npr. Analizi).
    Ali mislim da ti nece ni onda biti prekasno, pogotovo ako je to tamo uobicajena praksa.
    I kaosto ti je Missy napisala - svaka od nas je jedinstvena, svako tijelo je drugacije. 😃

• Ninuskaa
    15. Veljača 2021. 11:29

Mišić

Ninuskaa a je li se mozes naruciti na obicno vadjenje krvi negdje, makar privatno? Samo da ti provjere zeljezo, secer u krvi i hormone (kao sto se ovdje moze u npr. Analizi).
    Ali mislim da ti nece ni onda biti prekasno, pogotovo ako je to tamo uobicajena praksa.
    I kaosto ti je Missy napisala - svaka od nas je jedinstvena, svako tijelo je drugacije. 😃

Pokušat ću naći neku ordinaciju, negdje mora postojat i moraju negdje raditi takve stvari. Nadam se da ću uspjet naći pa da budem malo mirnija i oko toga. 
    Ma oni ovdje imaju to sve tako kasno, npr ja kad sam došla kod privatnika na ultrazvuk pitala me doktorica da zašto želim već sad radi ultrazvuk a bila sam 7+5 i ja kažem pa da vidim jel sve uredu i mislim si pa kakvo me to glupo pitanje pitaš al njima je to sve valjda rano. 

Sanjarka88
    15. Veljača 2021. 11:44

Ninuskaa

Mišić

Ninuskaa a je li se mozes naruciti na obicno vadjenje krvi negdje, makar privatno? Samo da ti provjere zeljezo, secer u krvi i hormone (kao sto se ovdje moze u npr. Analizi).

Pokušat ću naći neku ordinaciju, negdje mora postojat i moraju negdje raditi takve stvari. Nadam se da ću uspjet naći pa da budem malo mirnija i oko toga.
    Ma oni ovdje imaju to sve tako kasno, npr ja kad sam došla kod privatnika na ultrazvuk pitala me doktorica da zašto želim već sad radi ultrazvuk a bila sam 7+5 i ja kažem pa da vidim jel sve uredu i mislim si pa kakvo me to glupo pitanje pitaš al njima je to sve valjda rano.

Bas cudno da je takva praksa 
    Ako ne nista dobro je utvrditi rano bar da je trudnoca u maternici 😒

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Ninuskaa
    15. Veljača 2021. 11:45

Sanjarka88 🐰

Ninuskaa

Mišić

Bas cudno da je takva praksa
    Ako ne nista dobro je utvrditi rano bar da je trudnoca u maternici 😒

Upravo tako, zato sam i otišla jer da čekam skroz do 4-og mj na prvi pregled tad bi već bilo 4mj kako sam trudna. Ovako sam barem to riješila pa sam mirna. Nadam se da ću tako riješiti i pretrage.

Orhideja13
    15. Veljača 2021. 12:01

Cureeee 🙋‍♀️🙋‍♀️.. Pregled gotov, cula Sam srceeee 😍😍.. Iako je maala trudnoca 5+6..
    Termin je 13.10. ABd 🙏.. Ljubim Vass 

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.