Ja ne bih ni da pametujem ni da mislite da je nekakvo prose*ravanje ali samo jednu stvar da vam napišem… Kako ja gledm na većinu stvari u zivotu na to je utjeco moj otac… Kada sam ga jedne prilike pitala kako je podnio to što je sa 27 godina ostao trajno nepokretan msm u kolicima i kako je ostao normalan i uvijek pozitivan on mi je rekao "pa šta bih imao od toga sam kukao, plakao i sazaljevao sebe? Ništa! Ovako sam sam sebi rekao ok to je tako kako je, idem sad uzeti najbolje što mogu od života i živjeti najbolje što mogu". I uradio je toliko toga u životu i radi još uvek, nikada nije bio ograničen ni u čemu..od plivanja, letanja, vožnje motora do toga da je meni obezbedio bezbrižno detinjstvo pa i život rekla bih. Tako sam shvatila da kad god je neko s*anje u životu koje ne možeš promeniti, stisneš zube i izvučeš iz toga najbolje što možeš. To je život jednostavno…usponi, padovi, suze, smijeh, strahovi, snovi… Sve bude i prođe pa i naš carski 😊❤️
Zeno kako si me rasplakala sad, nemas pojma 😔
Ti si stvarno zena zmaj i budi ponosna na svog tatu i na sve cemu te naucio u zivotu 🙏💞
Ja sam danas bas nikakva, sve mi se valjda skupilo, i ovo vađenje krvi svako dva dana, pa clexani, pa tlak stalno nizak, leđa ubijaju toliko da ne mogu ni lezat, povraca mi se danas cili dan od zgaravice, bas sam koma. I onda procitam tvoj komentar i shvatim da sam glupa jer se sazaljevam zadnjih pola sata umjesto da budem sretna sta sam ziva i zdrava 😕
Hvala ti 😘
Dannna 🤍🤍🤍 ne znam sta drugo napisati..
Plavabosanka pametan doktor kad ne preporucuje vanjsko okretanje kao prethodna doktorica. Kad je meni prvi put rekao da je beba na zadak i da cu morat na carski ako tako ostane bio mi je isto sok, na sljedecem pregledu beba poprijecno sa naginjanjem glave prema dolje ali jos nista od pravog polozaja i govori da se nada da ipak nece biti carski a meni kroz glavu sto bas ne sad carski kad sam se u glavi pripremila🤣🤣🤣
Sok je, ali kroz koji dan ce ti se to slegnuti i na kraju ce ti ispasti da ti je drago sto ces moci fino sredena na porod😂 samo nek su bebice dobro, a mi vec sve izguramo.
Ja ne bih ni da pametujem ni da mislite da je nekakvo prose*ravanje ali samo jednu stvar da vam napišem… Kako ja gledm na većinu stvari u zivotu na to je utjeco moj otac… Kada sam ga jedne prilike pitala kako je podnio to što je sa 27 godina ostao trajno nepokretan msm u kolicima i kako je ostao normalan i uvijek pozitivan on mi je rekao "pa šta bih imao od toga sam kukao, plakao i sazaljevao sebe? Ništa! Ovako sam sam sebi rekao ok to je tako kako je, idem sad uzeti najbolje što mogu od života i živjeti najbolje što mogu". I uradio je toliko toga u životu i radi još uvek, nikada nije bio ograničen ni u čemu..od plivanja, letanja, vožnje motora do toga da je meni obezbedio bezbrižno detinjstvo pa i život rekla bih. Tako sam shvatila da kad god je neko s*anje u životu koje ne možeš promeniti, stisneš zube i izvučeš iz toga najbolje što možeš. To je život jednostavno…usponi, padovi, suze, smijeh, strahovi, snovi… Sve bude i prođe pa i naš carski 😊❤️
Morala sam se ubaciti jer ovo je čudo! Dannna mislim da u životu nisam srela osobu koje je pozitivnija od tebe.
Svaka čast tebi i tvom tati, i na svemu onome što živite i kolikom količinom pozitive i energije idete kroz život. Zbilja predivno. Nadam se da ću se ovoga sjetiti svaki puta kada se dogodi nešto neočekivano u mom životu ili ono što mi nije po volji.
Hvala ti.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Plavabosanka ne sekiraj se, nije carski smak svijeta. Kolike žene bi bile na tvom mjestu i htjele bi imati carski ?
Baš kako kažu curke, jako su ti sve lijepo napisale. Samo se sjeti svih dobrih strana carskog i mislim da zbilja nećeš imati problema. Daj si vremena i prihvatit ćeš to bez problema. To je nešto na šta ne možeš utjecati i nemoj se samo oko toga sekirati.Najbitnije ti je da si posložiš sve u glavi, tako ćeš biti najmirnija. Samo hrabro za svog mališana, on je sada šef i želi da je tata pored vas kad on dođe na svijet.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Dannna woow koja prica 🥺🥺🥺🥺
Svaka vam cast, oboma ❤️❤️❤️❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Plavabosanka, drzi se. Kao sto su cure rekle, svako zlo za neko dobro. Barem ces se tocno znati pripremiti za taj dan, a i tatica ce moci biti s vama. Zna malac zasto to radi. 🤗😉
Dannna, zeno, ti si nas psiholog grupe. Svakim danom pokazujes koliko si snazna i koliko iz svega izvuces ono najbolje. Mislim da nas sve oraspolozis svojim optimizmom i pozitivnim razmisljanjem. Svaka cast. ❤🥰
Došla sam vas škicnut sa zimskih beba i vidim da ste u završnom dijelu maratona većinom 😅🥳 Plavabosanka imaš jako dobar termin za carski, na moj rođendan, dobit ćeš sigurno jednu tvrdoglavu vagu😝🤗
Ja sam sad u iščekivanju svog rođendana jer bi par dana ranije za sigurno trebala saznati spol, natuknuli su mi da je muško već u 12om tjednu ali to mi je bilo jako rano pa čekam sada idući uzv😅
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Traveller ma ne da se Niki vani 😁 to je ono što smo pričali, ako dijete neće onda džaba sve 😂
Plavabosanka nemoj biti tužna, ima puno žena koje su prošle obe vrste poroda pa rekle da bi potpisale za carski. Nije uopće bitno kako će beba izaći nego da izađe zdrava, nenapaćena i spremna za maženje.
Uostalom, 24.9. je jedan baš lijep datum (moj predviđeni datum poroda plus godišnjica 😁) tako daaa samo pozitivno 🥰
Dannna 💜
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Madamel nadam se da se već maziš sa malom mrvicom 🤗🤗 mislimo na tebe!
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Zara, to je bas lijep datum 😍🥰 zelim ti da rodis na termin, da imate duplo slavlje 😁🥳
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji