Utješite me da nisam jedina koja je doživjela šok kd su joj rekli da mora na carski 😭😭😭🥺 ja sebi ne mogu doć baš sam u šoku nekako
Zašto moras na carski imas jos do termina par tjedana. Ja idem na dogovoreni carski zbog leđa i uopce me to ne brine. Kcerku sam rodila prirodno na dripu sad cu sina na carski. Ma kako god bilo ako krene i ranije ja spremna samo da vise se rodi to nase malo cudo svi ga toliko cekamo. Danas mi kuma poslala paket od 7 i pol kg robice mozete zamisliti samo koliko je to robe za bebu 🤪. Bas sve za muskice jer njoj sestra ima 4 muskica. Tako da imam robe dok ne krene u jaslice 😂😂😂. Po ljeti moze i gol hodati 🤪🤪🤪😂😂😂.
Hahaha bome ti si dobro opremljena sad, super 😄
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Curke hvala vam, problem je što nemrem biti mirna jer tak i tak slabo osjećam pokrete bebe jer mi je posteljica naprijed, cekamo četvrtak pa bumo vidli dalje
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Plavabosanka
Zasto su ti rekli da moras na carski? O cemu se radi?…. Ja cu u srijedu svoje znati.. Ako mi kazu isto (mogli bi jer sam prvorotkinja sa 38g) jednostavno cu se psihicki uzivjeti u to. I fakticki našminkana i sa frizure otic rodit😊… Jer fino je znat datum a ne bit u iscekivanju… Beba samo nek dodje zdrava nacin je manje bitan… Prirodni porod zelim samo zbog eventualno brzeg oporavka (sto opet nitko ne garantira)…
Ako se dobro sjecam mislim da joj je bebica poprecno okrenuta.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Plavabosanka
Zasto su ti rekli da moras na carski? O cemu se radi?…. Ja cu u srijedu svoje znati.. Ako mi kazu isto (mogli bi jer sam prvorotkinja sa 38g) jednostavno cu se psihicki uzivjeti u to. I fakticki našminkana i sa frizure otic rodit😊… Jer fino je znat datum a ne bit u iscekivanju… Beba samo nek dodje zdrava nacin je manje bitan… Prirodni porod zelim samo zbog eventualno brzeg oporavka (sto opet nitko ne garantira)…
Ako se dobro sjecam mislim da joj je bebica poprecno okrenuta.
Bas citam forum dosta detaljno al nisam taj tekst vidjela.... Hvala.... U svakom skucaju bit ce sve u redu...
Jambica čestitam na malenome!!!! 💙💙💙💙🥳🥳🥳
MadameI držimo fige 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Samo hrabro i sretno!!!
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Utješite me da nisam jedina koja je doživjela šok kd su joj rekli da mora na carski 😭😭😭🥺 ja sebi ne mogu doć baš sam u šoku nekako
I ja sam pitala kada su mi rekli, mogu li probati prirodno, na žalost bila sam baš u lošem stanju a porođaj nije bio ni u najavi, indukcija nije dolazila u obzir tako da su rekli da mora carski. Da te malo nasmijem rekla sam anesteziologu na stolu dok mi je vezao desnu ruku tano za anesteziju da se bojim da se ne probudim u pola operacije. Smijao mi se i on i sestre i svi koji su me čuli 😂
Šok je bio i meni, psihički sam se cijelo vrijeme pripremala na prirodan porod kada uđem u deveti ali dobro rekla sam si šta je tu je, kako mora biće, samo da smo obe dobro i da sve prođe ok. 🥰 I ti ćeš biti dobro, ne brini se. Boli samo prvo ustajanje i nemoj kasljati dok ne pridržiš stomak i to je to. 😊🤞🤞🤞 Nije bitno kako beba dođe bitno je da dođe i da je živa i zdrava. 🥰🥰🥰
Kako ti uvijek znaš utješiti čovjeka hvala ti💗💗💗💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Evo sad sam došla kući, isplakala se ko budala pred bolnicom na klupici i sad sam bolje. Uglavnom bebica se nije okrenula da, i moja ginekologica je preporučila vanjsko okretanje. I sada je u bolnici rađen ponovno ultrazvuk i rekao je doktor da ne dolazi u obzir nikakvo okretanje jer je rizik prevelik i za mene i za bebu jer je posteljica sprijeda i jako je nisko i bolje je da ostavimo bebu da miruje kako je. Pitala sam ga i za vježbe da radim da se okrene, kaže da on nebi preporučio. Beba od početka okrenuta poprečno i sve bi bilo uznemiravajuće za njega. I najbolja opcija je po njegovom mišljenju carski rez koji je zakazan 24.09. Pet dana prije termina. Kako meni to sad glupo jer ja štimam kad će se roditi 😭😭😭😭
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Plavabosanka,probaj to prihvatit jer nemas druge. Tako je kako je,za tebe i bebicu ocito najbolje. Znam da si vjerojatno mislila da ce se okrenut i da ce porod biti prirodan ali pokusaj to prihvatit i bit ce sve odmah lakse.
Ja idem na indukciju tako i tako,radi trombofilije. Jedino da u slucaju ne krene prije dog indukcije. Isto bi volila mozda dozivit svoje trudove,pucanje vodenjaka i sve ali Boze moj. Ja znam da je ovo za mene i bebicu najbolje,da je sve isplanirano. Isto mi se malac na zadnjem pregledu jos nije okreno,sad cemo vidjet za tjedan dana u kojem je polozaju. Isto sam si u glavi postavila neke svoje stavove,oke ako se ne okrene opet idemo na carski i dobro. Bolit ce naravno,ali nije da necu prezivjet. Pretrpit cu ako dode do carskog i idemo dalje,sve za te malene mrvice💙❤🥰
Pokusaj se primirit,mozda se i okrene do kraja sve je moguce pa te iznenadi😉
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Plavabosanka,probaj to prihvatit jer nemas druge. Tako je kako je,za tebe i bebicu ocito najbolje. Znam da si vjerojatno mislila da ce se okrenut i da ce porod biti prirodan ali pokusaj to prihvatit i bit ce sve odmah lakse.
Ja idem na indukciju tako i tako,radi trombofilije. Jedino da u slucaju ne krene prije dog indukcije. Isto bi volila mozda dozivit svoje trudove,pucanje vodenjaka i sve ali Boze moj. Ja znam da je ovo za mene i bebicu najbolje,da je sve isplanirano. Isto mi se malac na zadnjem pregledu jos nije okreno,sad cemo vidjet za tjedan dana u kojem je polozaju. Isto sam si u glavi postavila neke svoje stavove,oke ako se ne okrene opet idemo na carski i dobro. Bolit ce naravno,ali nije da necu prezivjet. Pretrpit cu ako dode do carskog i idemo dalje,sve za te malene mrvice💙❤🥰
Hvala na utjesi💗 trebala bi i ja početi razmišljati tako bilo bi mi lakše onda.
Dragi je svejedno stalno brinuo šta ako on bude na putu, a malac krene van šta ćemo onda ko će me vozit i sve, možda zato malac i želi na carski, da zezne tatu da ipak može biti s nama🤣😅
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Hvala na utjesi💗 trebala bi i ja početi razmišljati tako bilo bi mi lakše onda.
Dragi je svejedno stalno brinuo šta ako on bude na putu, a malac krene van šta ćemo onda ko će me vozit i sve, možda zato malac i želi na carski, da zezne tatu da ipak može biti s nama🤣😅
Eto vidis, Bar nesto dobro u svemu tome ako se ne okrene do tad, Tata ce tad biti Sa vama I nema problema.. Nemoj da se mucis bespotrebno, bit ce Ono sto biti mora, samo neka se sve zavrsi na najbolji moguci nacin, a hoce 🙏🍀.. A kao sto little baby rece mozda te I iznenadi, ima vremena jos 💙💙
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji