Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubica_0706
    30. Kolovoz 2021. 20:43

Ani92

Jambica cestitke na tvom malenom/velikom deckicu ❤
    Madamel cekamo vass🤞🤞🤞🤞
    Dannna predivna si osoba 😍
    Mia ja sam skoro na pocetku trudnoce primjetila krvarenje i upalu desni, uzela curaprox supersoft cetkicu i paradontax pastu za zube. Meni pomaze iako mi je trebalo vremena da se priviknem na okus paradontaxa😅

E da tako i ja, curaprox ultra soft + paradontax, dobitna kombinacija. 🙌 S time da mi paradontax complete ima definitivno bolji okus od ostalih paradontaxa koji su bas nekako gadni i slani. 😅

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Kolovoz 2021. 20:47

Večer curkee 🥰
    Bome bebice nam dolaze punom parom, skoro svaki dan jedna ❤❤❤ bitno da sve super prolazi i sve smo dobro 🙂
    Kod mene nista novo, nemam nikakvih bolova, osim tu i tamo me hvata kao peckanje kože na trbuhu, konkretno dio trbušnih mišića koji su skroz na vrhu, ispod grudi... neznam da li koja to ima? Kao sa je upaljen taj mišić nekako neznam valjda se istegnuo, beba je dosta visoko..
    Evo i slikice shopingiranja ovih dana, dosle su one prekrasne tetrice iz Ethereala i jastuk za dojenje, a kompletic je iz Idexe dućana 😍😍
    https://ibb.co/61wdSsj
    https://ibb.co/wrPBPVn
    https://ibb.co/QJ6wpdh

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• monalisa
    30. Kolovoz 2021. 20:53

Vecer svima, dosla sam da vas skicnem samo.
    Jambica cestitam na bebici 💙❤
    Madamel sretnoo 😊
    Plavabosanka nemam nist drugo da ti kazem osim kaj su vec ostale sve rekle, saljem podrsku 🤗🤗
    E sad onaj gori dio komentara, sjecate se da sam vam pricala da stric ima rak, e nazalost sve se odvilo jako brzo i danas je umro, uzasan dan i osjecaji su totalno izmjesani, znam da moram biti jaka zbog bebice, ali gusim se iznutra 😔😔😔

Jana25
    30. Kolovoz 2021. 21:14

monalisa

Madamel sretnoo 😊
    Plavabosanka nemam nist drugo da ti kazem osim kaj su vec ostale sve rekle, saljem podrsku 🤗🤗
    E sad onaj gori dio komentara, sjecate se da sam vam pricala da stric ima rak, e nazalost sve se odvilo jako brzo i danas je umro, uzasan dan i osjecaji su totalno izmjesani, znam da moram biti jaka zbog bebice, ali gusim se iznutra 😔😔😔

Moja sucut 😔🥺
    Dobro da se nije dugo patio, al opet, gubitak osobe  uf! Drzi se ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• sunce7
    30. Kolovoz 2021. 21:17

Draga monalisa sucut😞 drz se, bas kao sto si rekla zbog bebice. Bebica ce uljepsat kada dode ove tmurne dane.

Tracy_
    30. Kolovoz 2021. 21:18

monalisa, moja sućut :( drž' se! ❤️
    -
    jambica, čestitam!!!! 🎉
    -
    madamel, sretno! 🤞🏻
    -
    plavabosanka, i moj rođendan je 24.09. kao i curi sa zimskih beba, odličan datum, ja sam skoro sa svojom bebom pogodila taj termin! a ko zna, možda i pogodim iako s obzirom da mi je ispa jučer sluzni čep u pitanju su dani :D

Lisa27 👶🧸🎀
    30. Kolovoz 2021. 21:26

monalisa

Madamel sretnoo 😊

Baš mi je žao, drži se ❤❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Rita37🤰
    30. Kolovoz 2021. 22:08

monalisa

Madamel sretnoo 😊

Moja iskrena sucut....
    🥺
    I ja sam imala smrtni skucaj bliske osobe.. Nekako sam se uspjela izboriti da jedan dio tugujem a druge djelove nadoknadim mazenjem bebe i smiravanjem nas obje a i ona je mrdala pa me nekako uveseljavala kad sam bila najtužnija.. Saljem ti podrsku i drzite se...
    ❤️

Rita37🤰
    30. Kolovoz 2021. 22:10

Tracy_

monalisa, moja sućut :( drž' se! ❤️
    -
    jambica, čestitam!!!! 🎉
    -
    madamel, sretno! 🤞🏻
    -
    plavabosanka, i moj rođendan je 24.09. kao i curi sa zimskih beba, odličan datum, ja sam skoro sa svojom bebom pogodila taj termin! a ko zna, možda i pogodim iako s obzirom da mi je ispa jučer sluzni čep u pitanju su dani :D

Oooho vec nema sluznog?! Puno srece svaki trenutak zelim... I puno snage nek sve bude najbolje moguce! 🍀 

Orhideja13
    30. Kolovoz 2021. 22:36

monalisa

Madamel sretnoo 😊

Moje saucesce.. Zao Mi je.. Drzi se, cuvaj se,.. Saljem ti veeeliki zagrljaj 😚😚😘🍀

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.