Sunce tako sam uglavnom i pročitala. Da se dobije antibiotik i to je “to”. Al kad upišeš na Google izbacuje razno razne gluposti koje je bolje ne citati 🤦🏼♀️😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
bumac95 zato je mene google i dotukao jer sam se prepala sta ako rodim a taj test jos nisam uradila🤣🤣 samo pozitivno trebamo razmisljat, tjesim druge, a ne mogu sebe🤣🤣
Mislim da se u slučaju ranijeg poroda preventivno daje antibiotik kao da je nalaz pozitivan, bar je tako bilo mojoj prijateljici koja je rađala u 36 tt prije nego je napravila bris.
Traveller hahaha Amy zakazala, ajmo datulje i čaj od maline 🤞😁
Bilja drago mi je da si danas bolje i nadam se da će skroz proći 🤞🤞
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sad ću ispast svakakva al ja bi najrađe krenula sa Amy jer mi je dosta vise 🤦🏼♀️ Tlak mi divlja, natečena sam ko bačva, ne soavan, ne jedem.. evo najiskrenije zadnja dva tjedna su mi koma. Kad bi znala da bebi neće skodit danas bi otišla rodit 🙄
Blažen bio zadnji mjesec trudnoće 😂😂🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
bumac95 zato je mene google i dotukao jer sam se prepala sta ako rodim a taj test jos nisam uradila🤣🤣 samo pozitivno trebamo razmisljat, tjesim druge, a ne mogu sebe🤣🤣
Ako rodis a nisi test radila oni ti tokom poroda daju antibiotik preventivno... A ako jesi radila daju ako si bila pozitivna ako si bila negativna na testu onda ne... Ne brini..
Utješite me da nisam jedina koja je doživjela šok kd su joj rekli da mora na carski 😭😭😭🥺 ja sebi ne mogu doć baš sam u šoku nekako
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ee da bila sam danas popodne na testiranju jer mi treba test za bolnicu, negativna🥳🥳 al bilo i za očekivati 🤣
Cuj to treba test.. Jesu ti oni u bolnici rekli da trebas ga napravit ili?? Koja si pokrajina ti? Izvini, vjerovatno si pisala Ali Sam zaboravila 🙈
Ma ona meni na telefonu ništa nije rekla, pa me CarpeDiem sjetila, i zvali smo jednu žensku što radi u bolnici kaže treba preveliki im je to rizik. Baden-Württemberg. A ti
Ahaa.. PA jesi li GA platila ili?? Ja Sam prosli tjedan bila na klinici (kontrolisem krv zbog trombofilije svako 4tj) I bez problema Sam usla, nista nije trebalo, Cak nisam ni popunjavala papir kao prije Ono da li Sam bila s kime u Kontaktu I tako to..
Ja Sam u Hessen.
Nisam hvala Bogu. Nadam se da ću se poroditi prije nego što ih krenu naplaćivati. Evo baš sam na putu za bolnicu. Nervoza pere sve u 16. Još se i bebac sad stisno jaoo😒 držim fige sama sebi😂
Sretno ti javi sve..... Ja se nisam testirala u srijedu imam upis i predstavljanje u bolnici... Nista nisu rekli da treba. Nek ne testiraju kad dodjem ako im treba stavrno mi se neda sad jos test ganjat.
Jambica 💖 Ekspres rodilja. 😂😍💖 Daj nam recept. 🥺
Madamel, mislimo na tebe i navijamo da bude što brže i bezbolnije. Čekamo lijepe vijesti. I blago ti se! 😂
Marija, ja isto mislim da je to vjerojatno ništa, pa nije beba uvijek jednako aktivna. Moja je prvo jutros bila nepomična sat vremena a onda me sat vremena ubila. I mene čeka ctg idući pon.
Pregled danas - zatvorena tuto completo. 😂🤨 Kontrakcije jučer ni danas nisam imala. Nika ima. 3400 grama. Idući pregled u ponedjeljak. Nadam se da ću rodit do tada. 😂
Plavabosanka, nije to ništa, moja sveki se čudom čudi šta sam ja VEC spakirala torbe. Najbolje da mi ih muž pakira dok meni glavica viri iz one stvari.
Generalno mi ljudi idu na živce jako već, svaki dan iste poruke, zovu me ljudi s kojima se ne čujem skoro nikad.. Jakove, izdrži. 😂
Zara aj ti rješavaj to da si mirna. Meni je stvarno bilo kad sam sve privela kraju. 💖
Ma jooj ludnica ne kužim takve ljude uopće 🤦🏻♀️ ko i to šta se svi čude mom malom trbuhu i svi govore jooj ti imaš premalu bebu🤦🏻♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja sam samo došla pokazati moja nova kolica koja sam, sastavljala sinoć u 23, jer nisam ih mogla gledati u kutiji a da ne vidim kak izgledaju sastavljena 😂😂
A imam još 2 miseca do termina hahaahah
https://ibb.co/5hZCNdP
https://ibb.co/nzV3h7q
Uglavnom, zaljubila sam se, lagana su ko perce, sastavila sam ih za tren oka, sve ide glatko i jedva čekam Milu vozati u njima 🥰
Predivna su kolica 😍😍😍
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Utješite me da nisam jedina koja je doživjela šok kd su joj rekli da mora na carski 😭😭😭🥺 ja sebi ne mogu doć baš sam u šoku nekako
Nisam popratila, zasto moras na carski? To nes novo ili?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji