Hvala vam žene punooooo punoo svima od srca na podršci i na riječima utjehe 💗💗🐞🍀 baš mi je trebalo nešto takvo da me digne. Ne znam zašto mi je toliki šok, možda i hormoni dodatno rade svoje. Baš su me i kući tješili da mogu ić sređena na porod i ne trpit trudove koji će možda trajat danima, a i ja sam sitna pa možda bolje i zbog toga. A i kak ima žena koje popucaju dole pa ih na kraju šivaju više nego na carski. (to su sve njihove riječi 🙈) I onda kad pogledam i jedan i drugi porod nose svoje i prednosti i mane.
A i kad razmišljam malo možda je taj 24-ti namjerno odabran, jer sam prvu bebicu izgubila 24.11. A doktor danas kad je pitao jel može 24.09.ja uopće kao da nisam bila svjesna da mi je to termin za carski nego sam sva u šoku rekla da. Tek kad mi je sestra za pultom ponovila onda sam skužila ono ajmeee 🙆🏻♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Vecer svima, dosla sam da vas skicnem samo.
Jambica cestitam na bebici 💙❤
Madamel sretnoo 😊
Plavabosanka nemam nist drugo da ti kazem osim kaj su vec ostale sve rekle, saljem podrsku 🤗🤗
E sad onaj gori dio komentara, sjecate se da sam vam pricala da stric ima rak, e nazalost sve se odvilo jako brzo i danas je umro, uzasan dan i osjecaji su totalno izmjesani, znam da moram biti jaka zbog bebice, ali gusim se iznutra 😔😔😔
Moje saučešće 🙏🏻 drži se zbog bebice, makar je teško. Možda bolje i da se isplačeš malo neko da sve zadržiš sad u sebi pa da te kasnije rasplače sitnica i da se nemogneš smirit jer si se svega sjetila💗💗💗💗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Tracy hvala na podršci i puno sreće da prođe čim brže i čim bezbolnije 🤞🏻🍀🐞 makar vidim da to ispadanje sluznog čepa može trajati danima. A znam i curu koja je tako odmah odjurila u bolnicu ranim jutrom kad je vidjela pa rodila tek nakon dva dana. Na kraju sad sama sebe psuje što je jurila odmah, a ne preležala trudove kod kuće pa otišla kad su bili pravilnom razmaku.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
https://ibb.co/dmFT5JS evo slike moga momka. Sisa, spava, kaka :D
Ajooj baš je veliki momak 🥰 samo neka on raste💗 do kad vas ostavljaju u bolnici šta kažu?
I ova majca je predobraa🥰 gdje ima nešto takvo😍
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Ma ovo je slika od izlaska :D. Mi smo vani od nedjelje.. A bodi sam mu ja radila :) to mi je hobi (Le sis' creations)
Sluzni čep je meni ispadao od nedjelje do srijede :D i onda je pukao vodenjak. Držite se cure. Kad bebice budu spremne izaći će
Ma vidi frajera pa on ima i frizuru vec...✔️🥰 Kako je sladak,... Predivan! Cestitam😍
Vecer svima, dosla sam da vas skicnem samo.
Jambica cestitam na bebici 💙❤
Madamel sretnoo 😊
Plavabosanka nemam nist drugo da ti kazem osim kaj su vec ostale sve rekle, saljem podrsku 🤗🤗
E sad onaj gori dio komentara, sjecate se da sam vam pricala da stric ima rak, e nazalost sve se odvilo jako brzo i danas je umro, uzasan dan i osjecaji su totalno izmjesani, znam da moram biti jaka zbog bebice, ali gusim se iznutra 😔😔😔
Moja iskrena sucut, drzi se. ❤️
Ajme kako je sladak, frajer mali 😍💙
Sortiraj odgovore
Najstariji