Moj pregled završio, doktorica nije zadovoljna sa CTGom kaže da se beba pre malo kreće, zbog toga je radila colordopler i UZV i sve je bilo super no međutim naručila me opet u četvrtak na CTG
Jel ima koja iskustva sa time?
Baš me malo prepala
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Moj pregled završio, doktorica nije zadovoljna sa CTGom kaže da se beba pre malo kreće, zbog toga je radila colordopler i UZV i sve je bilo super no međutim naručila me opet u četvrtak na CTG
Baš me malo prepala
Sorry što upadam ovako, ja sam sa ljetnih beba i majka 3 djece, najmlađa evo ima mjesec dana, i u svakoj trudnoći na svakom ctg-u nisu se baš kretale nijedna, jednostavno su bile uspavane u to vrijeme... bratovu curu su ostavili u bolnici jer je mala bila preaktivna i ctg je svako micanje bebe očitavao kao trud, pa su ju malo malo slali na neke pretrage.. njima jednostavno ne možeš ugoditi, ne valja ako se malo kreće, ne valja ako puno.. tako da se ne brineš dokle god ti sama osjetiš bebu.. 😉😉
Baš me malo prepala
Mozda je beba spavala pa nije bila toliko aktivna,meni kad je bio tako kao "los" ctg rekli bi da prosecem malo ili su ga oni malo razdrmali,trbuh malo protresli. Svakako prati pokrete bebe onda. Ali vjerujem da je nesto da bi te zadrzali,ne bi te samo tako pustili doma
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Zara danas sam bolje, hvala ti. Mogu hodati i do wca. Imam samo grceve u kicmi i minimalne bolove u jajnicima. Ali bar se krecem. Jos danas cu odmarati i kirovati citav dan i nadam se boljem jer od jucer mi je vec puno bolje. Na sv Duhu su rekli da dodem ako bude ritmicna bol za sve ostalo samo lekadol ili lupocet 🤷🏻♀️
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Ee da bila sam danas popodne na testiranju jer mi treba test za bolnicu, negativna🥳🥳 al bilo i za očekivati 🤣
Cuj to treba test.. Jesu ti oni u bolnici rekli da trebas ga napravit ili?? Koja si pokrajina ti? Izvini, vjerovatno si pisala Ali Sam zaboravila 🙈
Ma ona meni na telefonu ništa nije rekla, pa me CarpeDiem sjetila, i zvali smo jednu žensku što radi u bolnici kaže treba preveliki im je to rizik. Baden-Württemberg. A ti
Ahaa.. PA jesi li GA platila ili?? Ja Sam prosli tjedan bila na klinici (kontrolisem krv zbog trombofilije svako 4tj) I bez problema Sam usla, nista nije trebalo, Cak nisam ni popunjavala papir kao prije Ono da li Sam bila s kime u Kontaktu I tako to..
Ja Sam u Hessen.
Nisam hvala Bogu. Nadam se da ću se poroditi prije nego što ih krenu naplaćivati. Evo baš sam na putu za bolnicu. Nervoza pere sve u 16. Još se i bebac sad stisno jaoo😒 držim fige sama sebi😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja sam samo došla pokazati moja nova kolica koja sam, sastavljala sinoć u 23, jer nisam ih mogla gledati u kutiji a da ne vidim kak izgledaju sastavljena 😂😂
A imam još 2 miseca do termina hahaahah
https://ibb.co/5hZCNdP
https://ibb.co/nzV3h7q
Uglavnom, zaljubila sam se, lagana su ko perce, sastavila sam ih za tren oka, sve ide glatko i jedva čekam Milu vozati u njima 🥰
Buhtlica super su kolica 😍😍 koja je to marka? Lice mi na babyzen al nisam sigurna Haha
Usput cure, došao mi je pozitivan nalaz na streptokok. Jel imala koja isto? Kaže dr da ćemo popričat na sljedećoj kontroli o tome, a sad me to muci 🤦🏼♀️😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jambica cestitke na Tomi divno i kratko zvuci... A ipak nam detaljnije opisi kad stignes 🎉🙆🥰!
Madamel sretno draga nadam se da ti je vec u rukama... ❤️
Prijavljujemo još jednog preko reda 😂
Toma se rodio evo jučer je to haha u 23:17, 3540 g i 53 cm 💙
Prošli put je bilo brzo, sad ekspresno, došla u bolnicu u 22.30, rodio se 45 min kasnije
Čestitam ❤❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Madamel terminuso nadam se da je sve ok ❤️ bacila si me odmah na peglanje robe🤣🤣🤣
marija3998 slazem se s curama, najbolje da zapisujes pokrete i vidis ima li tu promjena.
bumac95 ja sam bas pisala o tom testu posto cu ga tek u 38tj radit, ugl.od poznanice prijateljica je imala pozitivan nalaz i dobila je kao sto je Traveller rekla antibiotik na porodu i to je to. Najbitnije je da se uradi test, iako se nekad i bez antibiotika beba ne zarazi al bolje sprijecit.
Sortiraj odgovore
Najstariji