Plavabosanka
Zasto su ti rekli da moras na carski? O cemu se radi?…. Ja cu u srijedu svoje znati.. Ako mi kazu isto (mogli bi jer sam prvorotkinja sa 38g) jednostavno cu se psihicki uzivjeti u to. I fakticki našminkana i sa frizure otic rodit😊… Jer fino je znat datum a ne bit u iscekivanju… Beba samo nek dodje zdrava nacin je manje bitan… Prirodni porod zelim samo zbog eventualno brzeg oporavka (sto opet nitko ne garantira)…
Rita mislis da bi zbog toga sto si prvorotkinja sa 38 mogla na carski? Ja sam isto al nije mi nitko to spominjao.. cak mi je dokt kod komentiranja kilaze bebe rekla da imam dovoljno siroku zdjelicu…. bas javi ako ti kazu da moras na carski…
Ima li netko problema s krvarenjem desni i savjet za to… meni zadnih dana bas jako krvare i oticu…a i nekako mi je trbuh oko pupka osjetljiv i kao pecka… pretpostavljqm da je to rastezanje koze…
Moj gin je rekao da sto se njega tice mogu prirodno al da ipak o tome bolnica odlucuje... Ja imam jako uske bokove (90)... Pa mozda i zato a mozda i zbog godina. Plus imam miom koji ne smeta nicemu al kad su ga otkrili rekli su da ce ga uklanjat ako nekad budem isla na carski...... Vidjet cu sto kazuu srijedu.. Javim svakako
🙃
Plavabosanka
Zasto su ti rekli da moras na carski? O cemu se radi?…. Ja cu u srijedu svoje znati.. Ako mi kazu isto (mogli bi jer sam prvorotkinja sa 38g) jednostavno cu se psihicki uzivjeti u to. I fakticki našminkana i sa frizure otic rodit😊… Jer fino je znat datum a ne bit u iscekivanju… Beba samo nek dodje zdrava nacin je manje bitan… Prirodni porod zelim samo zbog eventualno brzeg oporavka (sto opet nitko ne garantira)…
Rita mislis da bi zbog toga sto si prvorotkinja sa 38 mogla na carski? Ja sam isto al nije mi nitko to spominjao.. cak mi je dokt kod komentiranja kilaze bebe rekla da imam dovoljno siroku zdjelicu…. bas javi ako ti kazu da moras na carski…
Ima li netko problema s krvarenjem desni i savjet za to… meni zadnih dana bas jako krvare i oticu…a i nekako mi je trbuh oko pupka osjetljiv i kao pecka… pretpostavljqm da je to rastezanje koze…
Imam ja. Koristim pastu za zube cijelu trudnocu Sensodyne sensitivity and gum. Ne naticu vise, a tu i tamo zna i sad bit malo krvi.
A ovaj problem s pupkom mi se nedavno pojavio. Smiri mi taj svrbez i peckanje jedio krema biobaza za trudnice
Cijelu trudnocu od prvog dana imam pojacano krvarenje desni.. Ponekad se smiri al opet vrati. Koristim paradontax pastu i obavezno vodicu za ispiranje i onda prestane odmah...... Bila sam na čišćenju zubi i kontroli prije par tjedana... Doktorica je rekla da je to normalno (kao sto sam i znala da jeste zbog hormona i prokrvljenosti) i rekla je da ako ne prestane par mj nakon trudnoce onda cemo reagirat... Tak da imam kontrolu nakon nove godine opet... Tako smo dog.
Mokosh pa to stize jos jesna bebaa!!!! 😍😍😍😍🥳🥳🥳nemam iskustva, al neboj se spinalne! Odma ces vidjet bebicu i cut plac! To nek te drzi! I to ti ko da i nisi na carskom 😁
Ja kad bi morala na carski, birala bi spinalnu 😎🤣
Jednom sam bila uspavana, nije to bilo ne znam kako traumaticno iskustvo, ali bas sam se tesko budila. Najgore mi je bilo sto sam cula ljude, a nisam ih vidjela, sve je bilo mutno kao da imam dioptriju -15 🤣 nisam mogla pricat. Tako da 👍 za spinalnu 😄
Rita tocno, imamo vise krvi, nakon trudnice trebalo bi se sve vratit u normalu, bez panike i samo masirati, lagano cetkati 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Thnx svima na savjetima... uzela sam Paradontax pastu i soft cetkicu i neki gel Gengigel koji je kao siguran za trudnice pa ce valjda pomoc
Zara, to je bas lijep datum 😍🥰 zelim ti da rodis na termin, da imate duplo slavlje 😁🥳
Hvala Janice 🥰🤗 to bi bilo baš romantično 😊
Kako si tiiii? Ja tebi želim da rodiš što prije 😁😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Madamel budi humana i javi nam se, ja mislim da cijeli dan sve cure samo provjeravaju dal je Madamel sa svojom bebicom.. 🤞🤞
Cure dal je koja imala problema s trticom,toliko mi postaje neugodno i bolno za sjedit ustajat itd. Danas sam 30+6 mami sam govorila sa to ona govori da mi se vec tijelo priprema za porod,dal je to moguce? Ja mislim da je jos rano
Preskočila sam ovaj prvi dio posta… Cure pls bez takvih postova o humanosti, nemate pojma niti kakav porod žena niti u kakvom je stanju. Ovo je bilo potpuno nepotrebno i mi nismo takva grupa. Kad bude mogla, htjela, bude u stanju, imala želju i šta god, sigurno će nam se javiti. Mi do tada možemo
Ne vidim ništa uvredljivog u ovom što je teich napisala, mislim da je samo htjela izraziti uzbuđenje i zainteresiranost za našu dragu forumasicu što je meni baš simpatično... mene isto zanima situacija i veselim se novostima! 😊 Madamel drzi se, uz tebe smo 💓
Cure sa problemima sa zubima, probajte četkicu za zube curaprox ULTRA SOFT. Preporuka i inače za njih, a posebno sad jer su minimalno abrazivne za zubno meso (ako se mogu tako izraziti)🦷
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Curke i ja prijavljujem lagane bolove kao menstrualne grčeve. E sad, jel se neka od vas susrela s bolovima(propadanjima) dolje? 😁
Doslovno kada se ustanem ili pri naglom pokretu kao da me netko nožem bocne.
Nemam pojma kaj je više normalno, a kaj nije. 🤦🏼♀️
Zara, to je bas lijep datum 😍🥰 zelim ti da rodis na termin, da imate duplo slavlje 😁🥳
Hvala Janice 🥰🤗 to bi bilo baš romantično 😊
Kako si tiiii? Ja tebi želim da rodiš što prije 😁😁
Nervozna sam na n-tu potenciju 🙈🙈
Najgori su prvi koraci kad ustanem iz sjedecag ili lezeceg polozaja, oa dok se malo rasklimam 😝😝
Imam osjecaj da bas zato sto su svi ocekivali da ce gospon ranije, on lupa kontru i prkosi svima i bas nece sad pa nece 🤣
Cekamo ga nestrpljivo, al dani nam, za sad, brzo prolaze 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mokosh
Stizu bebe brzinom munje😱😍😍😍 Jaka si nego sta!😎 Malo slane tople vode pa promuckaj grlo koji put, nadam se da ce se smiriti za dva dana.🙏
Plavabosanka
Imala sam ja taj problem s krvarenjem desni i od kad po preporuci stomatologa koristim paradontax pastu za zube sve se smirilo. Ja koristim onu complete protection pa probaj ako zelis, mozda i tebi pomogne. 😊
Isto mi je i koza oko pupka jako osjetljiva i napeta, cak je i malo tamnija, a pupak mi se uopce nije izbocio. Mazem uljem protiv strija i nadam se da nece popucati. 🙈🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji