Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    teich95
    30. Kolovoz 2021. 17:07

Madamel budi humana i javi nam se, ja mislim da cijeli dan sve cure samo provjeravaju dal je Madamel sa svojom bebicom.. 🤞🤞

Cure dal je koja imala problema s trticom,toliko mi postaje neugodno i bolno za sjedit ustajat itd. Danas sam 30+6 mami sam govorila sa to ona govori da mi se vec tijelo priprema za porod,dal je to moguce? Ja mislim da je jos rano

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• sunce7
    30. Kolovoz 2021. 17:15

Trtica je mene pocela bolit jos negdje od 20 i kojeg tjedna i znalo je biti bas nepodnosljivo. Sreca nije bila svaki dan, magnezij je pomagao koliko toliko. Evo u ovim tjednima me vise ne boli😂

Ane_ši
    30. Kolovoz 2021. 17:22

Javljam nove simptome bolove u leđima 🙈 ono cega se bojim da ce doci cijelu trudnocu. Sad vec svi vide da mi se spustio trbuh. I ja se nadam roditi 24.9 u 37 tt 😁😁😁. Curke koje jos imate kupovati magic baby u srijedu ima 20 posto snizenje na online kupovinu  a preko 400kn se ne placa dostava. Ja u kosaricu spremila za srijedu deku jogi plahtu nepropusnu plahtu bocicu adventovu sa dodatkom protiv grcica dudice od adventa i kapicu i slapice za bebu. To je sve 400kn ako budem imati jos 20 posto uzet cu jos 2 jogi plahte jer to uvijek treba.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Mia38
    30. Kolovoz 2021. 17:46

Rita37🤰

Plavabosanka
    Zasto su ti rekli da moras na carski? O cemu se radi?…. Ja cu u srijedu svoje znati.. Ako mi kazu isto (mogli bi jer sam prvorotkinja sa 38g) jednostavno cu se psihicki uzivjeti u to. I fakticki našminkana i sa frizure otic rodit😊… Jer fino je znat datum a ne bit u iscekivanju… Beba samo nek dodje zdrava nacin je manje bitan… Prirodni porod zelim samo zbog eventualno brzeg oporavka (sto opet nitko ne garantira)…

Rita mislis da bi zbog toga sto si prvorotkinja sa 38 mogla na carski? Ja sam isto al nije mi nitko to spominjao.. cak mi je dokt kod komentiranja kilaze bebe rekla da imam dovoljno siroku zdjelicu.... bas javi ako ti kazu da moras na carski...

Ima li netko problema s krvarenjem desni i savjet za to... meni zadnih dana bas jako krvare i oticu...a i nekako mi je trbuh oko pupka osjetljiv i kao pecka... pretpostavljqm da je to rastezanje koze...

Jana25
    30. Kolovoz 2021. 18:06

Mia38

Rita37🤰

Plavabosanka
    Zasto su ti rekli da moras na carski? O cemu se radi?…. Ja cu u srijedu svoje znati.. Ako mi kazu isto (mogli bi jer sam prvorotkinja sa 38g) jednostavno cu se psihicki uzivjeti u to. I fakticki našminkana i sa frizure otic rodit😊… Jer fino je znat datum a ne bit u iscekivanju… Beba samo nek dodje zdrava nacin je manje bitan… Prirodni porod zelim samo zbog eventualno brzeg oporavka (sto opet nitko ne garantira)…

Rita mislis da bi zbog toga sto si prvorotkinja sa 38 mogla na carski? Ja sam isto al nije mi nitko to spominjao.. cak mi je dokt kod komentiranja kilaze bebe rekla da imam dovoljno siroku zdjelicu…. bas javi ako ti kazu da moras na carski…

Ima li netko problema s krvarenjem desni i savjet za to… meni zadnih dana bas jako krvare i oticu…a i nekako mi je trbuh oko pupka osjetljiv i kao pecka… pretpostavljqm da je to rastezanje koze…

Imam ja. Koristim pastu za zube cijelu trudnocu Sensodyne sensitivity and gum. Ne naticu vise, a tu i tamo zna i sad bit malo krvi.
    A ovaj problem s pupkom mi se nedavno pojavio. Smiri mi taj svrbez i peckanje jedio krema biobaza za trudnice

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ani92
    30. Kolovoz 2021. 18:06

Jambica cestitke na tvom malenom/velikom deckicu ❤
    Madamel cekamo vass🤞🤞🤞🤞
    Dannna predivna si osoba 😍
    Mia ja sam skoro na pocetku trudnoce primjetila krvarenje i upalu desni, uzela curaprox supersoft cetkicu i paradontax pastu za zube. Meni pomaze iako mi je trebalo vremena da se priviknem na okus paradontaxa😅

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

Mišić
    30. Kolovoz 2021. 19:08

Plava.bosanka potpuno te razumijem da ti je tesko prihvtiti carski kao opciju nakon sto si se cijelo vrijeme psihicki pripremala na vaginalni porod. Iako je tesko, samo probaj razmisljati da jd to najbolja i najsigurnija opcija i za tebe i za bebicu. Fizicka bol ce proci, a ostat ce ti samo mazenje s malisanom. 💙
    Ajme Danna, suza suzu goni! ❣️❣️❣️
    Buhtlica diivna su ti kolica! 😍😍
    _____
    Evo prijavljujem da sam popodne bila u hitnoj ginekoloskoj ambulanti. 🙈 malo su mi se na jednom mjestu upalili savovi, ali kazu da nije nista strasno i da nece dirati. I krcata sam hematoma. 🙈 aaaah, postpartum… 😅😅😅😅

Mišić
    30. Kolovoz 2021. 19:15

Traveller nemam ti pojma. Spomenula im jesam, ali nisu komentirali. E sad, jos sam im u bolnici govorila da najvise osjecam tocno taj dio koji se sad malo zacrvenio pa su mi govorili da je to normalno jer je blizu zavrsetka savova. 🧐  nadam se da nece ici na gore, kazu da pratim. 🙈🙈

Jana25
    30. Kolovoz 2021. 19:16

Drži se Mišić🤗😘
    Nemam s tim iskustva, nek kazu druge mame sta misle, po meni mozda da drzis ranu sto vise na zraku 🤷‍♀️
    Saljem zagrljaje i pozitivu da sto prije prode 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Mokosh
    30. Kolovoz 2021. 19:21

Jambica, cestitaaam na bebanu! Brz oporavak zelim, neka ste nam oboje zivi i zdravi. 😊 
    Madamel, nadam se da je sve ok, drzi se! 💪
    Dannna, bas znas reci prave stvari u pravo vrijeme. Zena zmaj! 
    Plavabosanka, potpuno te razumijem sto su te obuzele emocije. Bit ce to sve ok. Uostalom, uvijek postoji mogucnost da se beba jos okrene do tada. Isplaci se da izbacis to iz sebe i samo hrabro dalje. Sve ce to proci. ❤
    -----A sad malo o meni. 🤣 Grlo me grebucka, kasljem pomalo. Danas sam obavila ctg i dogovorila hospitalizaciju sutra, a u srijedu 1.9. idem na carski. Testirali su me na covid, sutra cu znat jesam li pozitivna. Ugl, emocije su pomijesane. Ne znam sto me ceka i hocu li jos na kraju morati primit spinalnu anesteziju zbog kaslja, no postoji mogucnost. A ta pomisao mi je zastrasujuca. 😬 Ne znam jesam li dovoljno psihicki jaka da to podnesem. Ali ako budem morala, nije da cu imati izbora. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.