Prijavljujemo još jednog preko reda 😂
Toma se rodio evo jučer je to haha u 23:17, 3540 g i 53 cm 💙
Prošli put je bilo brzo, sad ekspresno, došla u bolnicu u 22.30, rodio se 45 min kasnije
Jambica cestitam i zelim ti brz oporavak! 💐💙
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Jambica cestitam!!! 🥳🥳🥳 zelim ti isto takav skspresni oporavak, a malenom (dugom 😆) Tomi dobrodoslicu! 💙💙💙
Madamel sreeetnoo!!! 🤗🍀🍀🍀🍀
Traveller evo nas dvije dobro, mada nam je nocas bila neka neprospavana noc, hehehe. Kasnije mi dolazi patronazna pa jedva cekam da ju izvaze. Moj rez svakim danom sve manje boli, samo me djecak neki dan slucajno udario u to i sad se lagano crvsni na jednom dijelu pa cu pokazati patronaznoj. 🙊 nazalost, nemam niciju pomoc, osim muzevu, je li, a on zbog trenutnog opsega posla nije uspio dobiti ni onih 5 dana. Spasava me sto je L ujutro u vrticu jer nazalost ne mogu s njim biti sama jer ga ne smijem dizati ni nista i jedino me to ubija. Vec danima lagano uspijem skuhati rucak i malo pocistiti, samo se trudim ne preforsirati (zalihe iz skrinje su se otopile, ahahaha). 😃 kako je tebi danas?
Bumac zeeenooo, pa sto ce ti profi slike?? 😍😍 vidi se, eej!! 😍😍
Jutro okruglice
Sta nam je veselo na temi 🥰🥰
MadameI sretno! Nadam se da se vec mazite 🤗💙
Endzrue za taj odjel sam vec cula da je super, nadam se da ce i na ostalima biti tako 🤞 daj nam slikaj tu kosicu 🥰
Inače kosa - mala mi se rodila čelava a mali s dosta kose toliko o spolu 😂 sad cemo vidit
Mokosh kako si danas?
Bumac kako si ti predivna 🥰🥰🥰 i kako je malac prelijep. Divno vas je gledati ♥️
Bilja bolovi tako jaki nisu normalni. Otiđi na hitnu. Nema smisla ih zvati.
Sunce meni gin nije jos radio bris , niti mi ga je najavio za sljedeći pregled kad cu biti 34+5. Znači da će mi ga raditi tek oko 37.tt
Ane_Ši ja sam proslu t u boks usla bez spuštenog trbuha. Nema mi se di spustiti koliko sam mala 🤣🤣🤣
Sretno svima danas na pregledu 🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I ja prijavljujem jednog preko reda 🤣🤣 evo nas u bolnici na ctg-u upravo. Kuci pukao vodenjak 😆😆😆😆 a sta nas dalje ceka, vidjet cemo 🙈
Madamel sretno! 🍀🍀🍀 Nadam se da se vec mazite. 😊 Pisi nam kad budes mogla. 💙
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Ee da bila sam danas popodne na testiranju jer mi treba test za bolnicu, negativna🥳🥳 al bilo i za očekivati 🤣
Cuj to treba test.. Jesu ti oni u bolnici rekli da trebas ga napravit ili?? Koja si pokrajina ti? Izvini, vjerovatno si pisala Ali Sam zaboravila 🙈
Ma ona meni na telefonu ništa nije rekla, pa me CarpeDiem sjetila, i zvali smo jednu žensku što radi u bolnici kaže treba preveliki im je to rizik. Baden-Württemberg. A ti
Ahaa.. PA jesi li GA platila ili?? Ja Sam prosli tjedan bila na klinici (kontrolisem krv zbog trombofilije svako 4tj) I bez problema Sam usla, nista nije trebalo, Cak nisam ni popunjavala papir kao prije Ono da li Sam bila s kime u Kontaktu I tako to..
Ja Sam u Hessen.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jutro cureee 🤗
Na ovoj temi je postalo preuzbudljivo haha, ne smiješ izostati 1 dan jer nećeš sve pohvatati 🙈 baš mi je naglo došlo od prijavljivanja tegoba do prijavljivanja poroda 😱 još se svaki put iznenadim 😂
Prvo, Jambica pa čestitkeeeeee na malom Tomi 💙💙 jako je ohrabrujuće čuti za brze i relativno lagane porode, mislim da nam svima treba takvih priča da se podsjetimo da je i taj scenarij moguć 🥰
Madamel sretnooooo 💙 javi nam se brzo s onim najslađim vijestima 🤗🤗
Traveller ma ti si baš jaka i stabilna u glavi i zato sam sigurna da će sve proći super i da ćeš izdurati sve pred sobom. Glavno da je ta prepreka dosad radila minimalne probleme, a nadam se da do ova dva scenarija neće ni doći! Kakvo je stanje danas? Imaš li danas pregled? Ajmo Nikice, čekamo tee 🤗🤗
Ja sam skroz dobro, i meni se čini da se drob spustio, maalo manje me muči žgaravica 🤗 jedino što mi je panika jer nisam spremna za rađaonu, skrinsotala sam tvoj popis i danas planiram nekako šepati s mužem i sredit što mogu i da sam do kraja tjedna spremna sa svim stvarima, onda ću se nekako opustiti mentalno 😊
Sretno svima na pregledima 🤗🥳🤞🤞
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sto se brisa tice, meni je rekla raditi na kontroli 15.9, onda cu bit 34+5 ako se ne varam, jos ga sama nosim na analizu, ali to nije problem posto sam svakako mislila skoknit do bolnice ako mi da uputnicu pa da vidim u trudnickoj ambulanti za narucivanje, a i morat cu kod anesteziologa na pregled i dogovaranje, tako da bolje da odem odmah vidjeti kako i sta nego da mi bude prekasno. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jambice čestitam ‼️‼️🦔🍂
Madamel nadam se da se sad već maziš sa svojom bebolinom. Jedva čekam čuti detalje 🤗
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
Bilja kako se danas osjećaš? Isto savjetujem da odeš provjeriti😌
Sunce meni će radit sa 37 točno (po uzv 38), ako dočekamo toliko je li 😁 nadam se da ću bit negativna jer sam alergična na penicilin koji im je prvi izbor liječenja 🤞
Bumac preeeekrasna ti, prekrasan stariji braco, prekrasan bebač 😍😍
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jao sta je ovdje postalo uzbudljivo na grupi,pa stizu nam pomalo bebice🥰 Ne mogu vjerovat,jos malo i ostatak ulazi u termin i krenut ce svakim danom stizat novi zivoti❤💙🤰🙏🥰
Sretno danas onima koje imaju preglede,cekamo i izvjestaj o ekspresnom porodu😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji