Jutro ženice ☕️🤍
Jambica čestitam ti na malenom dječaku Tomi, a tebi želim što brži i lakši oporavak! 💙🥳🤩🤗🥳🎉🥰
Piši nam sve kad uhvatiš vremena. 😊
Madamel sretno!! 😊❤️ Nadam se da je tvoje klupko sreće već pokraj tebe. ❤️❤️ Javi nam se. 😊
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jambica cestitam na malenom/velikom Tomi. 🥰💙
Zelim ti sto brzi oporavak. 😊
Madamel sretnoo. 🙏😁 Neka nam dode jos jedna bebica danas. 🥰
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Jambica cestitam na Tomi 🙏🏻💙🧸
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Jamnica čestitam na bebici i na lijepom brzom porodu ❤️
Madamel sretno i javi nam se što prije s lijepim novostima ☺️
AneŠi te još uvijek boli? Čitam neki dan tvoj opis šta te sve boli i kako odbrojavaš dane do 35.tt pa do 37 tt i mislim si točno je tako kod mene. 🤣
Jamnica čestitam 🥰
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jamnica čestitam 🥰
Sorry Jambica mobitel ispravi 😃
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jambica, ajme ti to ekspresno rijesila. Cestitam!!!! Zelim brzi oporavak i tebi i Tomi. Da sto prije idete kuci! 🥳🍾🤱💙🤩
Madamel, drzi se i sretno! Drzim ti fige da prođes kao i Jambica...ekspresno. 🤞🍀
Jamnica čestitam na bebici i na lijepom brzom porodu ❤️
Madamel sretno i javi nam se što prije s lijepim novostima ☺️
AneŠi te još uvijek boli? Čitam neki dan tvoj opis šta te sve boli i kako odbrojavaš dane do 35.tt pa do 37 tt i mislim si točno je tako kod mene. 🤣
Sve me boli 🤪🤪🤪 ali kako sam popila 4 tabletu zeljeza tako sam puna energije pa cim osjetim da mogu odmah krecem u akciju s ciscenjem. Od jutros sam vec sredila kuhinju 😁 roba se pere i bacam se na kupatilo pa usisavanje i brisanje poda 😁. Zelim da sve bude cisto ako me uhvati ici rodit 😁😁😁 da kad se vratim imam manje posla jer ne vjerujem da ce itko u kuci ista cistiti 🤪
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Jambice cestitam 💞💙🎉
MadameI sretno i javi nam se sto prije 🥰🤞🏼🙏
Jambice tako se to radi ženo 🤩🔝💪
Javi detalje kad stignes ♥️
Čestitke na malom dugonji predivnog imena 💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji