Jambica cestitaam na djecakuu...zelim mu dug i sretan zivoot aa tebi brz oporavak 💙💙
Madamel sretnoo 💪🤞💪🤞💪🤞❤❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jambica cestitke🥳🥳🥳
Madamel sretno,nadam se da ces brzo ti to😉🙏
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Madamel javljaj nam se koliko možeš i sretno 😍
Jambica čestitam vam. Nek mu je sa srećom 😍💙
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jambica sve znas 😁 Toma dobro nam dosao 💙🥳
Madamel sretno! Nadam se da se vec mazite i da je sve proslo uredu 😄 cekamo dalje izvjestaj!
.
Ostale okruglice, jutro 😁🙋🏼♀️ nadam se da ste se naspavale 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jambica, čestitam ti i želim brz oporavak! 🥳🥳❤️
MadameI, sretno i da brzo bude gotovo! 🤞🏻☺️
'21. 💙
'24. 💛
Prijavljujemo još jednog preko reda 😂
Toma se rodio evo jučer je to haha u 23:17, 3540 g i 53 cm 💙
Prošli put je bilo brzo, sad ekspresno, došla u bolnicu u 22.30, rodio se 45 min kasnije
Ajme čestitke ❤❤❤❤ i brzi oporavak
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
I ja prijavljujem jednog preko reda 🤣🤣 evo nas u bolnici na ctg-u upravo. Kuci pukao vodenjak 😆😆😆😆 a sta nas dalje ceka, vidjet cemo 🙈
Sretno.cekamo vijesti ❤❤❤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Jambica, čestitam, dobrodošao Toma 💙💙 brz oporavak i puno puno maženja sa sinčićem 💙☺️😊
Lucija 16.12.2021.💗
Jambica Čestitam ba Tomi🥰🥰 I tebi zelim brz oporavak!!! Predivnoo
Madamel Sretno i od mene 💕💕
Krecu decki lagano. Ja isto mislim da se mo spustio jako nisko. Jedva se krecem iskreno kako me kicma boli na svaki pokret a danas moram u grad. Samo pomisao na to mi stvara bol😬 Nocas su me krenuli menstrualni bolovi, kako god da sam se namjestila boli ali cini mi se da je proslo. Jedino kazem ta kicma rastura!!!! I meni se cini da ce nas sin prije vremena..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji