Jutro cure, sretno danas na pregledima svima koji idu😊 meni su zadnjih dana jutra najteža, čim otvorim oči užasne mučnine, a onda kad stavim nešto u usta odma povratim.. i tako negdje do 15h.. nakon toga se sve malo smiri i predvečer opet mučnine. Gornji dio trbuha, odmah ispod rebara mi je jako napuhan, bolan i napet. Kao da je iziritiran želudac od povraćanja i hrane, evo ne znam..
Ninuskaa, ja sam dva tjedna imala blagi zatvor, išla sam svako 3 dana na wc, sad se popravilo- idem svaki dan, ali mi je stomak jako napuhan, kao da sam već u šestom mjesecu. Jutros se budim-trbuh ravan...
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Nadam se da ćeš uskoro biti bolje..u kojem si tjednu? Joj dobro je da se stolica popravila i da možeš normalno obaviti jer vjerujem dok si zatvorena da je to mučenje. Nadam se da te neće više zatvoriti 🤞🏼🤞🏼 i nadam se da mene više neće trbuh mučit doslovno me jučer zafrkalo i mislila sam odmah bože moj dal mi je s bebom sve uredu.
Jutro cure, nadam se da ste se jučer lijepo provele. Cure koje imate danas preglede sretno i javite kako je prošlo. 🥰
Nadam se cure da ste sve dobro i da nemate više mucnina. Da li koja od vas ima mozda problem ko ja, znači sve žene u trudnoci ne mogu na wc po par dana jer su zatvorene a mene evo noćas nešto uhvatilo i išla sam jedno 4 puta na wc bas me bolio trbuh i meksa je stolica bila pa sam se bas zabrinula jer ne znam jel to normalno ili nije baš 😕 jela sam zadnjih par dana više voća pa ću ga sad izbaciti da vidim jel u tome problem al bas se brinem
Dogodilo se meni koji tjedan prije, i ja sam se zabrinula ali ništa nije bilo opasno. Zezaju crijeva.
Hvala ti na odgovoru malo mi je sad lakše. Inače sam osoba koja ide guglat i onda vidim da pišu i lose stvari i odmah me panika uhvati a znam da nebi trebala citat te gluposti po internetu sta pisu
Plavabosanka ajme mucnine nocu
U prosloj uspješnoj t je noc bila jedino kad sam bila dobro, samo da mi bilo puno spavat i onda je sve bilo ok
Zara pokusaj ne brinuti, simptomi dolaze i odlaze... To je normalno
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Veljača :
Mala Martina 15.2.
Zabrinuta7 15.02.
Kristina25 16.2.
Dubrovčanka 16.2.
Lisa27 17.2.
ivkica 17.2.
Missy88 18.2.
Mala2323 19.2.
Kiky 19.2.
Lollypop 19.2.
Mokosh 22.2.
Endzrue 22.2.
MARELA 22.2.
Missy88 23.2.
Lori1988 23.2.
Traveller 23.2.
Marija3998 23.02.
Lovely 25.02.
Pingo 26.02.
Ožujak :
Plavabosanka 03.03.
Mateja31 10.03.
Leonoah 17.03.
🍁JESENSKE BEBE🍁
RUJAN 🐿️ :
Endzrue 3.9. / Split
Missy88 5.9. / Zagreb
Kristina25 05.09. / Zagreb
Mala2323 8.9.
Ivkica 10.9. / Zagreb
Traveller 11.9. / Zagreb
Jana25 13.9. / Osijek
Natalija91 24.09.
Marisol 26.9.
Kiky 29.9. / Rijeka
Leonoah 29.09. / Dubrovnik
Plavabosanka 29.09. / DE
Mateja 30.09. / Našice
LISTOPAD 🦔:
Zara7 01.10. / Zadar
Lisa27 4.10. / Rijeka
Pingo 8.10. / Zadar
Lori1998 13.10. / Zagreb
Cure, pozdrav! 😃 ni ka nisam neko vrijeme pisala, uhvatio me bas nekakav vrtlog obveza. Evo i moj update: mucnine prestaju, energija se vraca 😆
Maj zelim ti svu srecu dalje!! ♥️♥️
Ninuska sve ti je to normalno. Evo ja primjerice nikad nisam imala problema sa zatvorom, ni u prosloj trudnoci ni do sada u ovoj. Ako se dovoljno kreces, pijes dovoljno tekucine i unosis dovoljnu kolicinu vlakana, bit ce sve ok.
Evo mene cure s pregleda! S bebom je sve ok, al mi je secer povisen,i doktor me salje u bolnicu na obradu...😒😒😒😒 Secer mi je 6,4,
Sutra ujutro moram na testiranje na covid pa kada dode negativan nalaz javit se u bolnicu...😔😔😔
Mala_ jeej za bebicu!! 🙂🙂 uh, nadam se da ce biti sve ok! Puno cura ima problem sa secerom, ali sve bude ok, ne brini!! Bolje da ides na obradu pa ces tocno znati sto i kako
Mala_Martina bitno da je s bebom sve ok 😊 oprosti nisam popratila koji si tjedan i jel ti ovo bio prvi pregled?
Nemoj se brinut oko secera unaprijed, vjv ces morat pratit onu dijabeticku dijetu, ali nista strasno... moja sestra ju je morala pratit zbog neceg drugog nevezano uz trudnocu pa sam joj se pridruzila i skroz je ok bilo.
Nadam se da ce sve dobro proc 🍀
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji