Draga Maj4 stvarno si presnažna žena, divim ti se! Želim ti puno sreće dalje i hvala ti na super savjetima :)
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Veljača :
Mala Martina 15.2.
Zabrinuta7 15.02.
Kristina25 16.2.
Dubrovčanka 16.2.
Lisa27 17.2.
ivkica 17.2.
Missy88 18.2.
Mala2323 19.2.
Kiky 19.2.
Mokosh 22.2.
Endzrue 22.2.
MARELA 22.2.
Missy88 23.2.
Lori1988 23.2.
Traveller 23.2.
Lovely 25.02.
Pingo 26.02.
Ožujak :
Plavabosanka 03.03.
Mateja31 10.03.
Leonoah 17.03.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍁JESENSKE BEBE🍁
RUJAN 🐿️ :
Endzrue 3.9. / Split
Missy88 5.9. / Zagreb
Kristina25 05.09. / Zagreb
Mala2323 8.9.
Ivkica 10.9. / Zagreb
Traveller 11.9.
Jana25 13.9. / Osijek
Natalija91 24.09.
Marisol 26.9.
Kiky 29.9. / Rijeka
Leonoah 29.09. / Dubrovnik
Plavabosanka 29.09. / DE
Mateja 30.09. / Našice
LISTOPAD 🦔:
Zara7 01.10. / Zadar
Lisa27 4.10. / Rijeka
Pingo 8.10. / Zadar
Lori1998 13.10. / Zagreb
Jutro curke ❄️🥰
Ponedjeljak 😒 da mi je bilo jutros ostat u krevetu
Kod mene jos nista posebno prijavit. Osim jako bolnih cica nemam simotoma. Ovaj tjedan cu zvat za prvi pregled, nadam se da ce me narucit kroz 2 tt jer sve vise od toga tesko cu izdrzat 😅
Nana dobro dosla 🥰
Snovi 🤦♀️ upravo sam nocas muza prevarila i to s kolegom koji mi uopce nije napet 🤦♀️
Odnose imamo normalno
Hera ne stresira te radit te testove? Meni je to uzasno stresno bilo popratit tamnjenje 😅
Nifty mislim da je. Eventualno ako kombinirani bude loš
Maj ti si jedna divna hrabra žena za primjer svima. Zasluzujes najvecu srecu ❤️❤️❤️
Marija sretna godosnjica ❤️
Lovely drago mi je da je pregled prosao dobro, bude na sljedećem i srce kucalo ❤️
Valentinovo ne slavimo nikad nesto posebno a pogotovo ove korone godine 😅 dobila sam orhideju od muzica 🥰
Mala Martina i Zabrinuta7 sretno danas 🍀🍀🍀🍀
Jutro cure ❤
Maj hvala ti na svim savjetima ❤
Sanjarka ja sam se nacekala vec 3 tjedna nikako docekat taj prvi pregled da sam ga nocas sanjala 😀😀😀 bili su blizanci hahaha i vec se vidjelo da su deckici...također sam sanjala da je jos jedna poznanica trudna 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Dobro jutro cure...meni bas nije dobro pocelo....u krevetu jutros me takva bol u leđima uhvatila tj.ljeva strana leđa i širila se u ljevu stranu trbuha...Neopisiva bol, da places,i znojis se...strasno nesto kao da me ukljestilo...sad me toliko strah,sva sreca pa je danas pregled,nadam se da je sve ok,i da nije neki klinac s bubregom...😔😔😔😔
Dobro jutro cure…meni bas nije dobro pocelo….u krevetu jutros me takva bol u leđima uhvatila tj.ljeva strana leđa i širila se u ljevu stranu trbuha…Neopisiva bol, da places,i znojis se…strasno nesto kao da me ukljestilo…sad me toliko strah,sva sreca pa je danas pregled,nadam se da je sve ok,i da nije neki klinac s bubregom…😔😔😔😔
Nadam sve da je sve ok ❤ mozda si nekako krivo spavala? U koliko sati je pregled? Sretno i javi kako je proslo ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Dobro jutro cure…meni bas nije dobro pocelo….u krevetu jutros me takva bol u leđima uhvatila tj.ljeva strana leđa i širila se u ljevu stranu trbuha…Neopisiva bol, da places,i znojis se…strasno nesto kao da me ukljestilo…sad me toliko strah,sva sreca pa je danas pregled,nadam se da je sve ok,i da nije neki klinac s bubregom…😔😔😔😔
Nadam sve da je sve ok ❤ mozda si nekako krivo spavala? U koliko sati je pregled? Sretno i javi kako je proslo ❤
Hvala, u 10h je pregled....svakako vam javim kak sam prosla..😘😘
Lisa hehe 🥰 znam da jako zelis blizance i da imate šanse, pa neka budu 2 mala dečka hehe 🥰
Mala Martina 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 da nije nista opasno, moguce da si se krivo namjestila u snu
Koji si tjedan? Jel ovo prvi pregled?
Sortiraj odgovore
Najstariji