Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivkica
    24. Kolovoz 2021. 09:23

Jeksi 4 čestitke na curici 🥰

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2021. 09:34

jeksi4

Heej ljudi i ja da se javim, bili smo na moru pa sam propustila puuuuuno bebica🥰🥰 cestitam svima i zelim vam brz oporavak!💕💕
    I ja da javim da je jos jedna curica dosla na svijet, meni jucer puknuo vodenjak u apartmanu i isli smo odmah u rodiliste tako da je mala Klara rodena u Puli🌊 isao je hitni carski jer je bebica bila okrenuta na zadak, a ja trenutno lezim u bolovima, ali sam presretna! 🤱

Aaameee

U ovoj grupi termin poroda bas nista ne znači 😂
    Jesenske cure silno žele slaviti rođendan na plaži ♥️

Jeksi iskrene čestitke na malom smotuljku prekrasnog imena 🥰  dobro nam došla Klara 💕

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2021. 09:37

🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈

.

LANA 07.08. 💜 - Missy88 
    KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
    AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
    CURICA 21.08. 💜 - Mila12
    KLARA 23.08. 💜 Jeksi4

little baby
    24. Kolovoz 2021. 09:40

jeksi4

Heej ljudi i ja da se javim, bili smo na moru pa sam propustila puuuuuno bebica🥰🥰 cestitam svima i zelim vam brz oporavak!💕💕
    I ja da javim da je jos jedna curica dosla na svijet, meni jucer puknuo vodenjak u apartmanu i isli smo odmah u rodiliste tako da je mala Klara rodena u Puli🌊 isao je hitni carski jer je bebica bila okrenuta na zadak, a ja trenutno lezim u bolovima, ali sam presretna! 🤱

Čestitke,brz oporavak tebi i Klari!😍🥰

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2021. 09:41

japanka.

Drage cure, baš je postalo uzbudljivo u ovoj grupici, čestitam svima na curicama koje su stigle, sad bi bio red da dođe i koji dečkić ☺️😁
    Ja sam prošli tjedan imala neke jače menstrualne bolove i pojavilo se malo krvi pa sam otišla na pregled, krvarenje je vjerojatno bilo neka kapilarica, a što se trudova tiče doktor pretpostavlja da su uzrokovani naprezanjem, što mogu i sama potvrditi 🤭 tih dana sam baš kao luda spremala po stanu, šetala, išla svugdje.. sad sam ipak smanjila tempo, rano mi je još da malecki dođe 🤭 Iako moram reći da mi je sve spremno, torba za bolnicu, ruksak za rađaonu. Razmišljam samo da još kupim izdajalicu i onda imam stvarno sve. Beba je sa 33+3 bila na 2384 grama, s tim da doktor kaže možda i cca 350 grama više, ne može procijeniti koliko mu se špekića dodatno nahvatalo na nogicama i ručicama 😅 Nadam se da nije puno. Iskreno, strah me velike bebe.. Po ovome zasad i nekoj tablici koju sam našla za procjenu težine on bi na porodu (ako doguramo do 40.tjedna) bio 4100 🤭
    .
    Cure koje planiraju raditi masažu međice, jeste li počele? Ja sam nabavila ulje i planiram krenuti, ali nalazim oprečne informacije o tome od kojeg tjedna se treba raditi, negdje piše od 35, negdje 37. Znači li to da mogu ako sam 34 + par dana, ili moram biti 35 + par dana? Uvijek me zbunjuje to računanje.
    .

🤗

Moj stariji ti je sa 34tt imao oko 2300g
    Rodio se sa 3300g 2 dana prije termina tako da ne mora značiti da će biti prevelik 😊

little baby
    24. Kolovoz 2021. 09:44

Jutro okruglicama🤰 evo ja prijavljujem pocetak nekih bolova,kao neki menstrualni. Jucer i dan prije,bas me bolilo dolje sve. Jos kad se mali krene namjestat uz tu bol ajme meni. Nadam se da se nece cesto pojavljivat. Uz to sam si sve teza,teze se okrecem u krevetu nista mi se neda bezvolja uff😂 
    Danas krecem u kupovinu kozmetike za sebe i njega i bas se veselim. Nesto robice sam jucer u peocu ugrabila,tj klinci au birali za bracu. Pola ducana bi valjda kupili,i ono sto je veliko i sto je malo😂 planiram torbu sl tjedan spremit pa neka bude spremna,i onda pocet robicu prat i spremat jer postalo mi je sve teze tako da odradimo to sve lijepo na miru

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2021. 09:45

Mia38

Znači zdravstvena, osobna, trudnicka ako je imas ili nalazi. , Punjač , mobitel. Voda, energetska pločica, jednokratne gaćice i 1 Chicco ulozak, Japanke ili papuče.
    U Splitu prije ulaza dobijes njihovu spavačicu i u njoj rađas, ne znam kako je drugdje
    Mislim da je to to

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2021. 09:50

little baby

Jutro okruglicama🤰 evo ja prijavljujem pocetak nekih bolova,kao neki menstrualni. Jucer i dan prije,bas me bolilo dolje sve. Jos kad se mali krene namjestat uz tu bol ajme meni. Nadam se da se nece cesto pojavljivat. Uz to sam si sve teza,teze se okrecem u krevetu nista mi se neda bezvolja uff😂
    Danas krecem u kupovinu kozmetike za sebe i njega i bas se veselim. Nesto robice sam jucer u peocu ugrabila,tj klinci au birali za bracu. Pola ducana bi valjda kupili,i ono sto je veliko i sto je malo😂 planiram torbu sl tjedan spremit pa neka bude spremna,i onda pocet robicu prat i spremat jer postalo mi je sve teze tako da odradimo to sve lijepo na miru

Pratimo seee, i meni su ovaj tjedan poceli menga grčevi povremeno
    I bolovi u gospođi i preponama 😊
    Ranije cca 3 tjedna nego u prosloj t .
    Nije nista strasno i pre bolno tako da sam ok 😊
    Sljedeci tjedan idem kupit sve za sebe i bebu sta jos fali. I onda lagano pripremit torbu za rodilište i krenuti sa pranjem robice. Kontam do 20.09. da je bas sve spremno 

• ponosna.mama
    24. Kolovoz 2021. 10:01

Jeksi cestitke 🎉💞🥰
    Evo ja dosla kuci 🙈
    Srica pa sam imala normalnog doktora koji je skuzia da bi onakav nalaz OGTT-a mogao biti od medrola 😊
    Uglavnom, odradio mi je uzv, beba odgovara tezinom tjednima, ja ne dobivam na tezini, nema nikakvih alarmantnih znakova. Cak je reka da je na uzv vidljivo da medrol nije prosao kroz posteljicu sta mi je najvaznije 🙏🥰
    Moram ponovit OGTT za tjedan dana i onda ako bude los u bolnicu, a ako ne super 🎉🎉

Mokosh
    24. Kolovoz 2021. 10:05

jeksi4, cestitam na bebici! Neka ste zive i zdrave. Sto brzi oporavak ti zelim. 😊

Sanjarka88, nema tu pomoci kod mojih nogu, to je jednostavno tako. Svako ljeto se mucim, samo sto je ovo sad jos pojacano i penje se do koljena. Mogu jedino cekat da rodim i da prode par dana, pa da splasnu na moju "normalnu" otecenost. Gledam da ih drzim sto vise na povisenom jer jedino tada osjecam neko olaksanje. Cim su na podu uzasno zatezu i imam osjecaj da gore i bride. Tabani su me isto poceli bolit, kao i pete jer mi je koza uzasno popucala. 😑

-----Jutros sam se opet probudila s laganim menatrualnim grcevima. Nije mi se to dogadalo u prosle dvije trudnoce. Ne znam znaci li to da bi se mozda moglo samo nesto pokrenuti. Zelim izdrzati bar jos ovaj tjedan u komadu i onda sto se mene tice, ponedjeljak ili utorak neka krene ili neka mi dogovori termin. Voljela bih biti kuci do rodendana moje mlade curke. 😊

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.