Ajme oce koja jesenska beba docekat jesen
Zuta srijeda - kolki budu popusti? Ne znam dal da ju cekam ili da rijesim sve u petak kad idem malom kupit papuce za vrtic. Treba mi sve iz dma, nesto ljekarne. Zapravo sve jer nemam jos nista. Malo su me ovi rani porodi uplasili
Čestitam na bebici. Mi idemo doma ahahahha.. Jupiii. Imala sam 4 dana neplaćenog godišnjeg. Nit kuhala nit prala nit pričala. Idemo odmorni u nove pobjede.. Ugl ctg je super. Otpustilo me da čekam od doma
Mia, 30+0 beba procjenjena na 2100b. Velika itd. Cijelu trudnocu bile mjere 3tjd vece. Eto rodila se 38+0 sa 2850g. Totalno normalno.
I meni je doktor rekao da nisam pukla zahvaljujuci babici. Tako da ja nis nevjerujem u te masaze medice itd.
A prvi porod imala repturu 3stupnja takoder "zahvaljujuci" babici, eh pa sad ti znaj 🤷
Cestitam na novim bebicama i svima srecu zelim 💓💓💓💓 mi izlazimo za dva h iz bolnice
Jeksi 4 čestitam neka je ziva, zdrava i sretna mala Klara. Tebi brz oporavak ♥️🙏
------
Ja sam jučer spakirala svoj kofer za rodilište, danas dokupila za bebu šta je falilo od kozmetike i odjeće... Pocinjem s pranjem, peglanjem tako da je i to do sutra gotovo.
Jaje isto, dezinficirano, oprano, spremno...
Još imam krevetić naručiti za bebu i posteljinu za isti. Kolica imamo par, ali ćemo sada uzeti jedna da mogu vozati obje. Starija na duze relacije sigurno neće hodati. I to bi bilo to.
Mi smo spremni pa kad god krene. Mogu se posvetiti starijoj malo više posto sam taj dio završila i ne oprerecujem se dodatno naredne dane...
Malo me brine što prirodno imam kraci cervix, plus imala sam konizaciju i preaktivna sam, pogotovo uz stariju. Pa sam htjela da se osiguram i spremim sve, pa taman i dosta ranije...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Heej ljudi i ja da se javim, bili smo na moru pa sam propustila puuuuuno bebica🥰🥰 cestitam svima i zelim vam brz oporavak!💕💕
I ja da javim da je jos jedna curica dosla na svijet, meni jucer puknuo vodenjak u apartmanu i isli smo odmah u rodiliste tako da je mala Klara rodena u Puli🌊 isao je hitni carski jer je bebica bila okrenuta na zadak, a ja trenutno lezim u bolovima, ali sam presretna! 🤱
Ooo neka nama jos jedne curke. Čestitamo od ❤❤❤❤
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Jeksi cestitam na bebici!!!🤍
Jana25 naruciti cu si i na buks.hr onda 2. Uzela sam jednu u Waikikiju i sad vidim kako svi spremaju po 2/3 za bolnicu 😬 prvo sam si kupila u H&M dvije potkosulje za dojilje i neke siroke hlace s gumicom i shvatim da to ne smijem nositi pa ce ostati za doma 🙈
Sanjarka88 rekla sam joj, sad 4x dnevno moram mjeriti i pisati tlak. Ako se ponovi tableta i odmah na hitnu. Zadnji pregled kod moje doktorice je 2.9., idem samo na bris.
Dobila sam uputnicu za vaditi krv, uputnicu za bolnicu 😃
Bebica ima 2500g 🐷
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Jeksi4, cestititam ti od srca! Zelim Vam brz oporavak i da sto prije idete na maženje s tatom. 🥳🥰🤩
Ove naše jesenske cure su stvarno nestrpljive. Vole žuriti. 😂
Endzrue, drago mi je da su te pustili doma. Pogotovo ako se trenutno nista ne događa.
Mila12, uzivajte u mazenju svi zajedno! 🥰
Ja sam konacno narucila krevetic...htjela sam kupiti u Baby Centru pa su mi rekli da ga ocekuju na stanju tek krajem 9. mjeseca. Na kraju, kao idem ubrzati proces dostave i narucim direkt od proizvođaca, al nisam racunala na to da prvo rade lager za ducane, a vec sam napravila uplatu. Tako da moj treba stici tek za 6-8 tjedana. 🙈
Jeksi, čestitam od 💓 želim brz oporavak I povratak kući 🥰🥰
Ja nemam ništa posebno za prijaviti, nesanica, odlasci na wc i konstantno želja za slatkim. Ne znam sto mi je, pojela bi sve redom 🙈 sad sam na +14 kg, moram malo pripaziti... ali napokon sam kuci i vraćam se na normalnu prehranu pa će valjda stat debljanje 😅
Nisam pripremila stvari za bolnicu, planiram u nabavku idući tjedan na žutu srijedu. Netko je pitao koliko bude popust- obično 15% pa ovisi o tome što planiraš uzeti dal se isplati.
Zbog ovih ranijih poroda idem skinuti trajni lak sa noktiju i uvodim strogo brigu o depilaciji da sam spremna 🤣🤭
Sljedeći pregled imam nekada idući tjedan pa javim novosti, ne znam točno kada jer dogovorim par dana unaprijed sa doktorom.
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Jeksi 4 čestitam neka je ziva, zdrava i sretna mala Klara. Tebi brz oporavak ♥️🙏
——
Ja sam jučer spakirala svoj kofer za rodilište, danas dokupila za bebu šta je falilo od kozmetike i odjeće… Pocinjem s pranjem, peglanjem tako da je i to do sutra gotovo.
Jaje isto, dezinficirano, oprano, spremno…
Još imam krevetić naručiti za bebu i posteljinu za isti. Kolica imamo par, ali ćemo sada uzeti jedna da mogu vozati obje. Starija na duze relacije sigurno neće hodati. I to bi bilo to.
Mi smo spremni pa kad god krene. Mogu se posvetiti starijoj malo više posto sam taj dio završila i ne oprerecujem se dodatno naredne dane…
Malo me brine što prirodno imam kraci cervix, plus imala sam konizaciju i preaktivna sam, pogotovo uz stariju. Pa sam htjela da se osiguram i spremim sve, pa taman i dosta ranije…
Bolje i tako,nego da ne uspijes sve sredit a rodis. Tako sam ja proslu trudnocu,zavrsila na mirovanju s 26tj. I kao ima vremena budem si spremila kad me puste s mirovanja. Aha,s 34tj zavrsila u bolnici i bila do kraja. A nista spremljeno,muz sve moro ic kupit i spremat,pomogla mu nesto malo mama ali sve je sam sredivo uz stariju curicu. I ne zelim to ponovit nikako jer mu je koma taj period bilo. Tako sam ja evo bas danas isla kupit stvari,nisam sve jos mi fali iz ljekarne za pupak i prasak za robicu ali to budem pocetkom 9mj nadokupila kad cu i komodu pa da imam stavljat robicu gdje nakon sta operem.
I kad sam dosla doma uz bolnice isla sam si spremat i pripremat stvari jer naravno muz nije uspio sve onako kako sam ja htjela niti sam trazila to od njeg. Tako da ovaj put sam krenula jer sam i tako osjecala da trebam i dobro
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji