Jeksicestitam na bebici!!!🤍
Jana25 naruciti cu si i na buks.hr onda 2. Uzela sam jednu u Waikikiju i sad vidim kako svi spremaju po 2/3 za bolnicu 😬 prvo sam si kupila u H&M dvije potkosulje za dojilje i neke siroke hlace s gumicom i shvatim da to ne smijem nositi pa ce ostati za doma 🙈
Sanjarka88 rekla sam joj, sad 4x dnevno moram mjeriti i pisati tlak. Ako se ponovi tableta i odmah na hitnu. Zadnji pregled kod moje doktorice je 2.9., idem samo na bris.
Dobila sam uputnicu za vaditi krv, uputnicu za bolnicu 😃
Bebica ima 2500g 🐷
Ja sam isto uzela dvije potkusulje za dojilje u h&m-u,i planirala sam gore to dole donji dio piđame,zasto se nesmije?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
.
🤗
Moj stariji ti je sa 34tt imao oko 2300g
Rodio se sa 3300g 2 dana prije termina tako da ne mora značiti da će biti prevelik 😊
Hvala ti puno što si mi ovo javila, baš me smirilo. Znam da je to individualno i tko zna što će biti do kraja, ali veseli me čuti da ima bebica koje nisu tako linearno dobivale na težini kako tablice predviđaju 🤞🏻
Jeksi čestitke na bebici i želim vam brz oporavak!
Mi smo terminuše, a ja se još osjećam kao da imam svo vrijeme svijeta 🙈
Jučer sam bila na pregledu, uzeo bris. Beba je sad na 3kg, sve je u redu, ja sam zatvorena. Sljedeći pregled imam u TA na Sv. Duhu, idem i dalje kod istog doktora i taman sam danas poslala da me naruče.
S obzirom da imam gestacijski, moram još malo pripaziti jer je ispalo da sam u 2 tjedna dobila 3kg, a prije toga u 5 tjedana ništa. Inače me važu natašte, a sad je bio pregled odmah poslije ručka pa je doktor imao razumijevanja za to 😅
Mene muči utrnulost i natečenost dlanova, preko noći slabo spavam jer me ti trnci često bude. Evo doslovno sad tipkam i osjetim trnce u prstima, i onda ne mogu dugo stisnuti šaku. Moram pratiti tlak isto zbog toga i preklampsije iz prošle trudnoće.
Da, i muž ima prijelom križne kosti i mora mirovati 5-6 tjedana 😑
Pa baš i ne stignem pisati jer uz to još je i curica bolesna, već 3 dan ima temperaturu - pa nam je veselo doma.
A ja se osjećam kao da nemam snage više za ništa, nekad jedva ustanem s poda kad se s njom igram, ili mi treba pola minute da se preokrenem s jednog na drugi bok.
Cure, jedno smiješno pitanje - jel za porod bolja spavaćica koja se može skroz otkopčati, da ima gumbiće po sredini?
Mislim za kontakt koža na kožu - kako stave bebu?
Moje su za dojenje i kopčaju se onako sa strane i imala sam takvu na prvom porodu, ali kako je sve završilo carskim, nisam došla do toga dijela. I sad si mislim gdje da mi bebu stave preko te spavaćice 🤣
Evo stigli nalazi krvi kolestaza nije,sad pitanje od cega je taj svrbez i osip(nepodnosljivi)😨
Bumac ti si bila?
Stigle i tetre s etherala stvarno su divne,imam ih vec dosta ali citam da svi hvalite te pa sam morala i ja naruciti😁
https://ibb.co/QYcSNmn
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cure, jedno smiješno pitanje - jel za porod bolja spavaćica koja se može skroz otkopčati, da ima gumbiće po sredini?
Mislim za kontakt koža na kožu - kako stave bebu?
Moje su za dojenje i kopčaju se onako sa strane i imala sam takvu na prvom porodu, ali kako je sve završilo carskim, nisam došla do toga dijela. I sad si mislim gdje da mi bebu stave preko te spavaćice 🤣
Ja sam za porod uzela spavavicu prosla dva puta bez gumbica,i ovako mi je bila dignuta do iznad terbuha cijelo vrijeme. I kad sam rodila digli je do cicka i stavili mi na prsa bebu. Ovaj put sam istu spavacicu odabrala za porod😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozz cure drage 🤗
Ufff toliko događanja i novosti, sve ću pozaboravljati što sam htjela iskomentirati 🙈
Jeksi čestitke najvećeee🥰🥰🥰 isto sam malo protrnula kad sam vidjela predviđeni datum poroda 🙈 nadam se da se i Klara i ti super oporavljate 🤗
Traveller, Endzrue kod vas je baš napeto, izvještavajte nas 💪💪
Madamel, Sanjarka pridružujem se otečenosti dolje, pitala sam zadnji put gin, rekla je da se na vani ništa ne vidi, da se radi o pojačanom pritisku radi širenja krvnih žila, nekome baci na hemoroide, nekome ovako, sretnicima oboje 🙈
FlipFlop moje prase je taj isti dan procijenjeno na 2.5kg tako da je još veći 🤯 isto se nadam da ne ide linearno 😁
Dannna veselimo se Katinom napretku i daljnjim malim pobjedama 😚
Evo kad je Mišić zauzeta duplim majčinstvom ja ću vam dat insajderske informacije da su mišice stigle doma 🥳🥳
Missy, Mila12 nadam se da ste dobro i odmorno koliko možete biti 😚
Čitam da baš dosta cura ima blage menstrualne bolove, čini mi se da će ova jesenska dječica sva požuriti 😁
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Kod nas je novost da smo skinuli gips i dogegali se do mora 🥳
https://ibb.co/pWT8tkV
Puse svima 🐳🐟
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
daniella2207 navodno neke bolnice ne dopustaju ni gacice vec samo ulozak, zbog bolova da ti je udobnije i zbog vizite da ne skidas hlace vec je spavacica pogodnija 🤷🏻♀️ A posto sam ti ja prvi put trudna meni je sve novo i samo slusam sta mi govore ljudi pa ti ne mogu reci jel ista od tog istina. Samo znam da cu si kupiti jos 2 spavacice pa necu nositi to, ostaviti cu si za doma 😬
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Jeksi cestitam na bebici🥰🥰 zbilja su ta nasa djeca iz grupe nestrpljiva i svakim danom skoro neka nova beba, a prvi termini tek pocetkom 9og mj 😄
Ja si napokon napravila popis stvari koji mi jos treba, prakticki imam sve od ovih dvoje starijih, jedino mi fali stvari za bolnicu (spavacice imam od prijasnje trudnoce), kozmetika za mene i bebu pelene, ostalo sve vise manje imam, ovih dana moram razvrstat ormare i preslozit jer nam nazalost nece biti gotove sobe za djecu pa cemo se morat stisnuti svi skupa neko vrijeme mjesec dva, krenuli jesu radovi, ali to sve sporo ide i jos ako prije rodim katasteofa jos jedan dodatni stres 😬
Napokon nam je stiglo jaje, kupili smo maxi cosi cabriofix, polako se pripremamo 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji