Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    24. Kolovoz 2021. 08:21

Bilja1212 🕊

Na kojem placu cure uopce nadete spavacice u Zg? Ja nisam nasla tamo 🙈 svega drugog hvala Bogu ima 😂😅

Naruci si sa Buks.hr. 
    Ja sam narucila 2. Kom 60kn. Malo jesu deblje, sto i nije tak lose. Nece se odma podrapat. Narucila, prekosutra doslo. 
    A ako si ti pitala za Sv.Duh. ima nas jako puno koje tamo planiramo.😁

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• ponosna.mama
    24. Kolovoz 2021. 08:21

Jutro cure 🥰
    Ja sam jucer kupila u waikikia u splitu spavacicu za dojenje i donje majice za dojenje one postavljene. Spavacica 70kn, majice po 30kn.
    Pretpostavljam da ima i u zg-u.
    Obavila jutros urin na higijenskom i od 7:15 cekam da me zaprime u bolnicu za GUK.
    Jesam ja jedina kojoj je i nocas bilo uzasno vruce spavat 🤦🏻‍♀️
    Uzivajte mi u danasnjem danu 😘😘

Sanjarka88
    24. Kolovoz 2021. 08:23

Jutro okruglice 😊 

Sta je ovo? Sve bi rađale? Ajmo polako jedna po jedna 😂

Ja sam se danas probudila nekako svjezija. Bez bolova u vrstu pa se nadam da je proslo 💪

Mia38 uzivaj u skorom shopingu 🎉 divan izbor imena 💙

Endzrue nebi te pustili doma da zatrazis? 

Puzevakucica pa dobro nam dosla, slobodno piši češće nemoj samo čitat 😊 koliko si trudna?
    Ja sam isto odlučila pustiti prirodi da odluči kada i kako. 
    Ne zato jer mislim da beba nece biti dobro 3 tjedna ranije nego želim da ide svojim tokom i da bebač sam izabere svoj rođendan 😊

Bilja sretno danas na pregledu i obvezno spomeni tlak. Bas ti je skočio 😒 nadam se da se nece ponoviti 🤞

Traveller iskreno se nadam da neće sad tako danima pa da te iscrpi do poroda. Ajmo Nika ne budi tvrdoglava 🥰

Mokosh ajme kako si natekla uf! Nista ne pomaze?

Buba Bublica nabaci nam sliku spavačica 😊

Baumac cuj nisu mene trudovi zadnje put nista specijalno bolili do 9 prstiju. Tako da pusti ti to 😅
    Mislim da nije kolestaza kad samo trbuh svrbi. Strije prvi put nisi dobila? Frajer je 🥰 ne izgleda mrsavo 🤭

Ponosnamama ajme je te sve sastavilo 😒 drzi se!

Daniella uf! Nadam se da nije ni kod tebe kolestaza 🤞🤞🤞

Mila12 kako ste vas dvi? 🤗

Dannna bravo za nasu lavicu Katu 🙏♥️🥰

Leonoah kakvo je danas stanje?

Ani92 nek ste se vi nazivali i opustili 😍 cekamo slike robice 🤩 spavaćice sam ja Uzela u c&a  online 😊 bile su na popustu. Pa sam 2 kupila za cca 150kn..
    MadameI boli me zadnja 2-3 dana, ne stalno al je osjetim 🤷🏻‍♀️ nek sutra gin pogleda malo 😁🤭

aAnchy super za odličan pregled i da je sve u redu. Pravi dečko već 💙 🎉🎉🎉 za uredan bris

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CarpeDiem.
    24. Kolovoz 2021. 08:28

Endzrue

Iva909 ovo su ti moje kontrakcije kad sam primljena u bolnicu..https://ibb.co/vH6JDgx
    Ovo su od jučer
    https://ibb.co/JB9ZQ8V
    Bebini otkucaji uslijed truda.. I po njima je to sve preslabo

I dalje se ništ ne događa. Noć sam prespavala u miru

Da pa vidi se da biljezi konstantne kontrakcije, ali nedovoojne jačine. Inače po njima je alarm kada krenu od 80 do 100. Ovo oko 20/40 konstantno i ne. Čekamo danas sa tobom 🙌

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mateja32
    24. Kolovoz 2021. 08:29

Jutro, sretno na pregledu svima.. Ja sam uzela u sinsay spavaćicu, fina je mekana, nije debela, super je sto ima prorez na prsima i može se dojiti. Drugu sam na pijaci uzela, ona je s dugmićima na prsima, i jos sam na nekoj stranici uzela dvodjelnu, majica kratkih rukava i donji dio dugi, ogrtač nisam, jer nema potrebe, vise mi je stajao na krevetu nego sto sam bila u njemu 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mateja32
    24. Kolovoz 2021. 08:30

Evo s sinsay spavaćica
    https://ibb.co/0G2HCm1

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Jana25
    24. Kolovoz 2021. 08:32

ponosna.mama

Jutro cure 🥰
    Ja sam jucer kupila u waikikia u splitu spavacicu za dojenje i donje majice za dojenje one postavljene. Spavacica 70kn, majice po 30kn.
    Pretpostavljam da ima i u zg-u.
    Obavila jutros urin na higijenskom i od 7:15 cekam da me zaprime u bolnicu za GUK.
    Jesam ja jedina kojoj je i nocas bilo uzasno vruce spavat 🤦🏻‍♀️
    Uzivajte mi u danasnjem danu 😘😘

Shit 🤦‍♀️ trebala sam u waikiki. Ja u H&M platila dvije 150 kn 🤣 donje majce su potkosulje  jel? 🤣🤭

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ivona1505
    24. Kolovoz 2021. 08:33

Jutro cure, kako ste provele noc? Ja sam spavala ko zaklana kak se kaze, ni jednom se nisam probudila piskiti, svjetsko cudo. 😂
    Dannna bas mi je drago sto je Kate u kreveticu konacno, sad ce ona i kuci jos malo. 😊

I ajmoo cure koje imate trudove ili ste u bolnici, da vidimo koja ce prva. 😁 I sretno vam svima, da bude sto lakse i bezbolnije. 🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ivona1505
    24. Kolovoz 2021. 08:35

I sto se spavacica tice, ja sam uzela svoje 3 u Kiku, 60-ak kuna je jedna, nisu za dojenje, ali su jako otvorene, tako da nece bit problem dojiti. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

japanka.
    24. Kolovoz 2021. 08:44

Drage cure, baš je postalo uzbudljivo u ovoj grupici, čestitam svima na curicama koje su stigle, sad bi bio red da dođe i koji dečkić ☺️😁
    Ja sam prošli tjedan imala neke jače menstrualne bolove i pojavilo se malo krvi pa sam otišla na pregled, krvarenje je vjerojatno bilo neka kapilarica, a što se trudova tiče doktor pretpostavlja da su uzrokovani naprezanjem, što mogu i sama potvrditi 🤭 tih dana sam baš kao luda spremala po stanu, šetala, išla svugdje.. sad sam ipak smanjila tempo, rano mi je još da malecki dođe 🤭 Iako moram reći da mi je sve spremno, torba za bolnicu, ruksak za rađaonu. Razmišljam samo da još kupim izdajalicu i onda imam stvarno sve. Beba je sa 33+3 bila na 2384 grama, s tim da doktor kaže možda i cca 350 grama više, ne može procijeniti koliko mu se špekića dodatno nahvatalo na nogicama i ručicama 😅 Nadam se da nije puno. Iskreno, strah me velike bebe.. Po ovome zasad i nekoj tablici koju sam našla za procjenu težine on bi na porodu (ako doguramo do 40.tjedna) bio 4100 🤭
    .
    Cure koje planiraju raditi masažu međice, jeste li počele? Ja sam nabavila ulje i planiram krenuti, ali nalazim oprečne informacije o tome od kojeg tjedna se treba raditi, negdje piše od 35, negdje 37. Znači li to da mogu ako sam 34 + par dana, ili moram biti 35 + par dana? Uvijek me zbunjuje to računanje. 
    .

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.