Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    24. Kolovoz 2021. 16:05

Zara7

Kod nas je novost da smo skinuli gips i dogegali se do mora 🥳
    https://ibb.co/pWT8tkV
    Puse svima 🐳🐟

Napokon 🙌🏻🙌🏻
    Kakva fit trudnica ❤️☺️

'21. 💙
    '24. 💛

• sunce7
    24. Kolovoz 2021. 16:27

Jeksi Cestitkeee😍😍 da ste zive i zdrave❤️
    Zara predivna si!😍

Mateja2602
    24. Kolovoz 2021. 16:33

jeksi4 čestitam ti na malenoj srećici Klari i tebi želim što lakši i brži oporavak! 🎀🌸🎉💐🥳🤩😘❤️ Podijeliš s nama iskustva poroda kad ćeš moći ? I moja curka je na zadak (bar je bila na zadnjoj kontroli) pa me zanima baš tvoje iskustvo. 😄 Hvala unaprijed. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Kiky 🥰
    24. Kolovoz 2021. 17:06

Jeksi Čestitke na malenoj!!! Predivno❤ Sve vise je beba.
    Ja prijavljujem isto danas cijeli dan lagane bolove u kičmi i trbuh mi je ful tvrd od jutros, aktivan je jako stalno se pomice, lupa na sve strane. Vidjet cemo, nadam se da ce se jos zadrzat u trbuhu🙂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mišić
    24. Kolovoz 2021. 17:11

Jeksi iskrene cestitke!!! 🥳💕 tebi zelim sto brzi i bezbolniji oporavak, a malenoj Klari svu srecu! 😊😊🤗
    Traveller, Endzrue jeste jos u komadu? 😆😆
    Zara ooopaaaa, zenoo!!! 🔥🔥🔥🔥
    ______
    Kao sto vam je Zara napisala, mi smo od jucer doma. 😁😁i trudimo se svi skupa, hehehehe. Uspjela sam se malo preforsirati pa su me jutros rana ubijala, ali sad je opet bolje i jedva se suzdrzavam da nesto ne idem raditi po stanu. 🤣 sutra bi mi prvi put trebala doci patronazna i jedva cekam da mi izvaze Ameliu. 

Ane_ši
    24. Kolovoz 2021. 17:11

Naše bebice su odlucile sve izaci do 20.9 😁

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Lady.D
    24. Kolovoz 2021. 18:22

Zara7

Kod nas je novost da smo skinuli gips i dogegali se do mora 🥳
    https://ibb.co/pWT8tkV
    Puse svima 🐳🐟

Zara, divoto! 🤩

• sunce7
    24. Kolovoz 2021. 20:25

Krevetic sastavljen😍😍
    https://ibb.co/KG9FV8t 

• jeksi4
    24. Kolovoz 2021. 20:59

Hvala vam curke svima svima! Saljemo puse Klara i ja💋💋
    Evo detalja pa kome se da citati samo naprijed i ako ima jos koje pitanje pitajte! Boldano su stvari vezane za bolnicu u Puli.
    U prosli petak sam bila na redovnom pregledu, bebica je bila na zadak, uzet mi je bio bris, bila sam zatvorena i rekli su da cu za 2 tjedna dobiti termin za carski ako se ne okrene. Aliiii........ bebica se odlucila pozuriti, u subotu mi je ispao sluzni cep i kako sad negdje pisu ocekivati trudove kroz par dana, a negdje da moze i po nekoliko tjedana nisam se previse uspanicila. Jucer popodne mi je pukao vodenjak dok sam lezala u krevetu, ali nisam dobila trudove i isli smo na hitnu ginekologiju u puli. Putem u autu je voda stalno curila i na najmanju rupu na cesti, uglavnom kaos😅 Primili su nas i rekli da idem na hitan carski i tada me muz morao napustiti. Poceli smo carski s epiduralnom ali je mene to svejedno boljelo pa su mi dali opcu anesteziju zbog cega nisam imala prvi kontakt s bebom jer sam bila osamucena. Bebica nije trebala u inkubator vec je samo u grijanom kreveticu da dobije na kilazi. Inace rodena je s 2800 g i duga je 49 cm. S bebicom znaci sve super, ja svako toliko idem do nje. No to sam u mogucnosti samo dok mi djeluju lijekovi protiv bolova jer inace su bolovi toliki da se nisam u stanju okrenuti na bok, a kamoli nesto vise. Put do wca udaljenog 3 m izgleda kao staza do sljemena i sva se uspusem do tamo, onda na wcu odmorim pa nazad haha.
    U bolnici u Puli ti daju njihovu spavacicu za roditi i ostaje ti dok ju ne presvuces, takoder daju 1 mrezaste gacice i 1 ulozak svako jutro. Meni su ti ulosci iskreno nepotrebni jer uopce ne krvarim puno, ali ne pouzdajte se u to ako idete na carski, svakoj zeni je drugacije.
    Posjete su dopustene od 16.00 do 16.30 ali samo muz ili majka. Na porti uvijek netko moze ostaviti stvari koje vam donesu u sobu, tako da ako sta zafali ne brinite. 
    Meni je doslo mlijeko, ali dati ce mi da dojim tek sutra ujutro pa javim dojmove, zasad bebica nije sa mnom i to mi bas tesko pada, ali dobro samo nek je zdrava i neka bude jaka da mozemo izaci iz bolnice sto prije. 
    Jos jednom ponavljam da slobodno pitate sta vas zanima, ovo sam pisala iz glave pa ako je malo zbrda zdola moje isprike.
    Sretno curke, iscekujemo nove bebice❣❣

20.1.2021. +🤰
    11.5.2021. ♀️
    19.9.2021. 🗓

Rita37🤰
    24. Kolovoz 2021. 21:59

Jeksi4 Hvala ti na podijeljenom iskustvu zelim ti brz oporavak i sto prije druzenje sa bebicom… Nek je to sve iza tebe (nisam radjala al sam imala vise put operaciju.. Pa ti mogu reci svaki novi dan ces se osjecat bolje i oporavljati brze… Tako da odmaraj sto vise i brzo ces biti super)..💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.