I sto se spavacica tice, ja sam uzela svoje 3 u Kiku, 60-ak kuna je jedna, nisu za dojenje, ali su jako otvorene, tako da nece bit problem dojiti. 😊
I mojih par je iz Kika od prošle trudnoće i samo sam ih koristila tada za poslije poroda i dojenje. Imam ih i za sada, i 3 sam još uzela u Hm-u. Mislim da će ih 6 ukupno biti sasvim dovoljno za dojenje u narednom periodu. Morala bih još potraziti koji grudnjak za dojenje, to se još razmisljam gdje bih...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Drage cure, baš je postalo uzbudljivo u ovoj grupici, čestitam svima na curicama koje su stigle, sad bi bio red da dođe i koji dečkić ☺️😁
Ja sam prošli tjedan imala neke jače menstrualne bolove i pojavilo se malo krvi pa sam otišla na pregled, krvarenje je vjerojatno bilo neka kapilarica, a što se trudova tiče doktor pretpostavlja da su uzrokovani naprezanjem, što mogu i sama potvrditi 🤭 tih dana sam baš kao luda spremala po stanu, šetala, išla svugdje.. sad sam ipak smanjila tempo, rano mi je još da malecki dođe 🤭 Iako moram reći da mi je sve spremno, torba za bolnicu, ruksak za rađaonu. Razmišljam samo da još kupim izdajalicu i onda imam stvarno sve. Beba je sa 33+3 bila na 2384 grama, s tim da doktor kaže možda i cca 350 grama više, ne može procijeniti koliko mu se špekića dodatno nahvatalo na nogicama i ručicama 😅 Nadam se da nije puno. Iskreno, strah me velike bebe.. Po ovome zasad i nekoj tablici koju sam našla za procjenu težine on bi na porodu (ako doguramo do 40.tjedna) bio 4100 🤭
.
Cure koje planiraju raditi masažu međice, jeste li počele? Ja sam nabavila ulje i planiram krenuti, ali nalazim oprečne informacije o tome od kojeg tjedna se treba raditi, negdje piše od 35, negdje 37. Znači li to da mogu ako sam 34 + par dana, ili moram biti 35 + par dana? Uvijek me zbunjuje to računanje.
.
Japanka moj je sa 28 tjedana bio 1620 g i ako tako nastavi isto predviđam preko 4 kile do poroda.. 😬
Sto ste sve stavile u taj ruksak za rodiliste? Osim naravno mob i punjac...
Jutroo curkeee...ja jutros nemam sta za prijavit...jutros bez grceva 🤗 budna bila u 4 pa do jedno 5 nisam zaspala kasnije do 8 komaaaa,jedva me muz probudiio hahah...
Sretnoo xurkama na pregledima danas...ja svoj sutraaa imam 🤗🙏😌
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jednako otvorena ko jučer. 3 prsta. Da mogu tako i doma sačekat porod (večeras il za tjedan dana) :D.. Jedino ako ctg bude loš će me ostavit, ako bude dobar otpustit će me kući
I sto se spavacica tice, ja sam uzela svoje 3 u Kiku, 60-ak kuna je jedna, nisu za dojenje, ali su jako otvorene, tako da nece bit problem dojiti. 😊
I mojih par je iz Kika od prošle trudnoće i samo sam ih koristila tada za poslije poroda i dojenje. Imam ih i za sada, i 3 sam još uzela u Hm-u. Mislim da će ih 6 ukupno biti sasvim dovoljno za dojenje u narednom periodu. Morala bih još potraziti koji grudnjak za dojenje, to se još razmisljam gdje bih…
I super su mi udobne te iz Kika spavacice, ponjet cu i pidzamu jednu u bolnicu i bit ce valjda dosta haha. A grudnjake sam kupila u H&M-u, 2 su 180 kn, ali su prepreudobni za nositi. Bilo me strah sa neta naruciti da mi ne bi bili mali, iako znam koja mi velicina treba, ali sta je sigurno je sigurno. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Heej ljudi i ja da se javim, bili smo na moru pa sam propustila puuuuuno bebica🥰🥰 cestitam svima i zelim vam brz oporavak!💕💕
I ja da javim da je jos jedna curica dosla na svijet, meni jucer puknuo vodenjak u apartmanu i isli smo odmah u rodiliste tako da je mala Klara rodena u Puli🌊 isao je hitni carski jer je bebica bila okrenuta na zadak, a ja trenutno lezim u bolovima, ali sam presretna! 🤱
20.1.2021. +🤰
11.5.2021. ♀️
19.9.2021. 🗓
Heej ljudi i ja da se javim, bili smo na moru pa sam propustila puuuuuno bebica🥰🥰 cestitam svima i zelim vam brz oporavak!💕💕
I ja da javim da je jos jedna curica dosla na svijet, meni jucer puknuo vodenjak u apartmanu i isli smo odmah u rodiliste tako da je mala Klara rodena u Puli🌊 isao je hitni carski jer je bebica bila okrenuta na zadak, a ja trenutno lezim u bolovima, ali sam presretna! 🤱
Cestitam ti, da se oporavis sto prije i malena Klara da bude sto zdravija bebica. 🥰💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Cestitam na malenoj Klari i zelim vam brz oporavak! 💕💕
10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Jeksi4 cestitke od 💝. Jesenske curice nemaju mira. Brzi oporavak ti zelim, a malenoj dug, zdrav i sretan zivot!
Pisi nam malo kad se slegnu emocije. Koliko je duga i teska curica?💋
Čestitam 😁 i tvojoj curici se žurilo da bude ljetna beba ☺️ želim vam objema brz oporavak.
Mia38, ja sam u taj ruksak za rađaonu stavila ovo:
ručnik i gel za tuširanje (nakon klistira), plastične japanke, hrpu energetskih pločica i čokoladica (planiram ubaciti još oraščiće i neke krekere), bocu vode, punjač, spavaćicu u kojoj planiram rađati, jedne mrežaste gaćice i chicco uložak na vrh (za prvu ruku poslije poroda). Pred polazak u rodilište dodam još dokumente, mobitel, zdravstvenu i osobnu i to je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji