Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    20. Kolovoz 2021. 12:29

Plavabosanka ee to je taj dan bilo kad su nas pustili da rostiljamo, bilo nam sigurnije. 😂

Ma e sto se tice robice stvarno poludim, kud pograbe odmah sve za djecake, kud je duplo manji izbor nego za curice. Ajde nekako smo nasli, veliki dio u pepcu i odjelca 2 nasli u kiku i jaknu zimsku. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Jana25
    20. Kolovoz 2021. 12:37

Evo Jane i bucka Karla s pregleda 🥳
    Malecki je dobro. U 5 tjedana dobio je 900grama. Procjena 3400-3500g
    Ne vode me vise 36+4 nego 37+4 jer su mjere od 11 tjedna vece za 10 dana(minimalno).
    Nije se dao slikati, naravno bunio se kad ga je dr pokusla izmjerit, mene izmlatio pod rebrima. Nikako mu se ne svida u toj trudnickoj ambulanti, baca se na sve strane.
    Iduci pregled 27.8.
    Traveller, jos ti pitu nisam oprostila 🤤🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

little baby
    20. Kolovoz 2021. 12:52

Evo i nas s pregleda,sve uredu. Imala samo vag pregled pa nemam nesto puno za javit. Kontrola opet za 3 tjedna,10.09

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Lorre
    20. Kolovoz 2021. 12:54

Čim sam vidjela puno stranica zaostatka, znala sam da je u pitanju neka bebica 🥰
    Mišić čestitam ti od srca i želim brz oporavak ❤️ predivno ime 😍
    Kladionica mislim da je iduća Mila, a onda Jana😉
    Lyra moj je prije par dana procijenjen na cca 1470 g (29.tj) i doktor je rekao da je to taman, stvarno ovisi od doktora do doktora 🤷‍♀️
    Sanjarka predivna ti je slika 😍 i zekici su divni
    Ja sam dns išla vadit krv i čekala red jer mi je bilo bed preskočit sve starije, nitko se nije ponudio pustit me prije reda.. Da bi napokon došla na red i rekli su mi da tu pretragu rade samo četvrtkom 😖 piši kući propalo 🤣
    Dns je puno pregleda, sretno cure i javite se 😊

Baby N 💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    20. Kolovoz 2021. 13:22

Zeniceeeee isla sam na CTG...malac bio aktivan od pocetka i puls mu bio sve na granici ( 160 ponekad 166 🤷)...kasnije se malo smirio pa poceo da stuca 🤦😂 poslije se puls vratio u normalu pa je zaspaooo...pa smo ga budili da ponovo vidimo puls kada je aktivan i bio je oke...

Sve u svemu je uredu...kilaza ista...pritisak 100/60...urin dobar...

Malo sam se zabrinula oko otkucaja njegova srca ali ona kaze da nije oke poslala bi me u bolnicu 🤷 takoo da moram da se malo smirim i mislim pozitivno...

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

plavabosanka
    20. Kolovoz 2021. 13:57

sanja0508

Ajmeee postalo vas je tesko hvatati koliko pisete 🤣
    Mišić-puno srece tebi i tvoj curki. Pravi komad bebe 🥰 nadam se da ste brzo skupa.
    Sanjarka-slika je top. Predivna si kao u uvijek. I kako ti je stomak lijepo visoko. Tj. na sredini. Moj dobro da ne dode do koljena koliko je nisko 🤦‍♀️ (eto jos jedan znak zasto mene mozda pripremaju za raniji porod)
    Svima ostalima saljem 😘

Jel mi vjeruješ da ja njega osjetim da mi nekad u gaćama doslovno lupa 😂😂 jel može niže? Al nikad mi ginekologica nije ništa spomenula u vezi toga 🤦🏻‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    20. Kolovoz 2021. 13:59

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zeniceeeee isla sam na CTG…malac bio aktivan od pocetka i puls mu bio sve na granici ( 160 ponekad 166 🤷)…kasnije se malo smirio pa poceo da stuca 🤦😂 poslije se puls vratio u normalu pa je zaspaooo…pa smo ga budili da ponovo vidimo puls kada je aktivan i bio je oke…

Sve u svemu je uredu…kilaza ista…pritisak 100/60…urin dobar…

Malo sam se zabrinula oko otkucaja njegova srca ali ona kaze da nije oke poslala bi me u bolnicu 🤷 takoo da moram da se malo smirim i mislim pozitivno…

Hahah izmorio se dečko od silnog skakanja😂😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• ponosna.mama
    20. Kolovoz 2021. 14:00

Zene moje drage, ja san napola mrtva 🤦🏻‍♀️ ..taman usla u kucu jutros od 6:30, ne mogu vise stat na nogama.
    Uglavnom, dosla jutros u 6:45 u staro rodiliste, obavila OGTT, u 9 bila gotova sa zadnjim vađenjem krvi, trcala u gin. da stignem na pregled, tamo cekala uru ipo red, pregleda me, sve je super s bebicom, 1340g teska, odgovara tjednima trudnoce, ja zatvorena. Poslali me nazad u staro rodiliste da izvadim krv i s tim nalazom da odem u bolnicu po fragmin. Dosla u bolnicu, cekala pola sata da dođe doktorica, nakon toga slusala njeno deranje pola sata o tome kako cu ih svih zarazit jer sam tek danas izasla iz izolacije i vec setam okolo 🙄🙄 ..i tako prepisala mi je clexan kojeg trenutno nemaju na stanju pa da dođem u ponedjeljak ponovo pa ce mi dat terapiju i objasnit kako se bost. Napokon u 13:30 uđem u kucu i zovem gin.da vidim nalaz OGTT-a i molim Boga da mi nije opet 5.2 da me ne salju bezveze na GUK kad sestra sva snervana govori secer ti je katastrofa, al ovaj put sve tri vrijednosti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ..prva mi je 6.5, a druge dvi oko 11 😏 ..kaze dođi mi odma po nalaz i da vidimo s doktorom za u bolnicu. Ja govorim nema sanse da ti ja sad dolazim, ne mogu vise stat na nogama, srusit cu se negdi tako da smo se dog da dođem u pon.
    Eto ocito me ne ide nikako, tako da ako ima jos sta danas, sigurno ce krenit po krivom 😰

sanja0508
    20. Kolovoz 2021. 14:03

plavabosanka

sanja0508

Ajmeee postalo vas je tesko hvatati koliko pisete 🤣
    Mišić-puno srece tebi i tvoj curki. Pravi komad bebe 🥰 nadam se da ste brzo skupa.
    Sanjarka-slika je top. Predivna si kao u uvijek. I kako ti je stomak lijepo visoko. Tj. na sredini. Moj dobro da ne dode do koljena koliko je nisko 🤦‍♀️ (eto jos jedan znak zasto mene mozda pripremaju za raniji porod)
    Svima ostalima saljem 😘

Jel mi vjeruješ da ja njega osjetim da mi nekad u gaćama doslovno lupa 😂😂 jel može niže? Al nikad mi ginekologica nije ništa spomenula u vezi toga 🤦🏻‍♀️

Evo i moj je u gacama skoro 🤣🤣🤣
    https://ibb.co/fMVJtC6

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    20. Kolovoz 2021. 14:08

ponosna.mama

Zene moje drage, ja san napola mrtva 🤦🏻‍♀️ ..taman usla u kucu jutros od 6:30, ne mogu vise stat na nogama.
    Uglavnom, dosla jutros u 6:45 u staro rodiliste, obavila OGTT, u 9 bila gotova sa zadnjim vađenjem krvi, trcala u gin. da stignem na pregled, tamo cekala uru ipo red, pregleda me, sve je super s bebicom, 1340g teska, odgovara tjednima trudnoce, ja zatvorena. Poslali me nazad u staro rodiliste da izvadim krv i s tim nalazom da odem u bolnicu po fragmin. Dosla u bolnicu, cekala pola sata da dođe doktorica, nakon toga slusala njeno deranje pola sata o tome kako cu ih svih zarazit jer sam tek danas izasla iz izolacije i vec setam okolo 🙄🙄 ..i tako prepisala mi je clexan kojeg trenutno nemaju na stanju pa da dođem u ponedjeljak ponovo pa ce mi dat terapiju i objasnit kako se bost. Napokon u 13:30 uđem u kucu i zovem gin.da vidim nalaz OGTT-a i molim Boga da mi nije opet 5.2 da me ne salju bezveze na GUK kad sestra sva snervana govori secer ti je katastrofa, al ovaj put sve tri vrijednosti 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ..prva mi je 6.5, a druge dvi oko 11 😏 ..kaze dođi mi odma po nalaz i da vidimo s doktorom za u bolnicu. Ja govorim nema sanse da ti ja sad dolazim, ne mogu vise stat na nogama, srusit cu se negdi tako da smo se dog da dođem u pon.
    Eto ocito me ne ide nikako, tako da ako ima jos sta danas, sigurno ce krenit po krivom 😰

Iz mog iskustva. Staviti ce te u bolnicu na 24 sata, mjeriti svakih 2 sata pa odluciti dali ce ti dati inzulin ili ne. I poslati kuci  Tako su bar meni objasnili jer mi jedan secer bio 6.8 prije 14 dana nakon vecere. 
    Ali onda se malo popravilo pa su za sada odustali od toga. 
    Sto se tice deranja da ces ih sve zaraziti....da mi oprostite na izrazu sere mi se od toga....pola ih tamo po bolnici seta bez maske, koronu ce hrpu nas najprije pobrati tamo. Ali ok....🤦‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.