Jutroo ženice. Mi smo danas relativno dobro spavali, samo sam u nekp doba išla u wc. I osjetila sam noćas kako spavam na lijevom boku da kao da me žulja nešto mislim da sr malac odgurivao. Evo i sad lupa i javlja da je budan, a tek je devet🙈🤗 što se tiče grudnjaka za dojenje njih sam dobila od jedne ženice nisu neki lijepi, al poslužiti će jer kad vidim kolko su skupi smrači mi se🤣🤣 A što se tiče ostale kupovine u Pepcu mi smo uzeli jastučić i dva ona kompleta s nogavicama (kak se to zove? Onesie?) jer je sve bilo ljetno baš mi krivo. Al dobro nek sad malo i drugi kupuju 😂😂
Mišić jaooo čestitam na malenoj princezi lavici 🎈🎁 i želim ti brz oporavak. 💗💗😘 Super da je na kraju sve dobro prošlo i da si uspjela ostati smirena u tom trenutku. Ja da krv vidim prvo bi u nesvijest padala, inače ju ne mogu vidjet🤣
I malena mi se čini skroz okej sa kilažom🤗 šta su rekli u vezi posteljice, kako je došlo do toga?
Monalisa drži nam se i samo pozitivno. Ja vjerujem da će to sve bit dobro💖🥰
Bome smo i mi jedva nasli za jesen i zimu njemu, i punoo vise svega ima za curice, zamracila sam na to. 😂
Grudnjake mi je htjela dati od bratica zena, ali njena kosarica B, a moja D, bas ne bi stala u njih. 😂 Povecale mi se sise za cijelu kosaricu, nitko ne primjecuje to osim mog muza naravno hahah.
A sto se krvi tice, ja kad idem vadit pitam zene jel smijem i ja plakat ko mala djeca, smiju mi se ko lude sestre onda. 😂 Sto je smijesno posto imam tetovazu vec par godina i uzivala sam gledat dok ju je radila zenska haha.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sanjarka predivna si! I predivne stvarcice😍 ja cekam porod da se spol sa sigurnoscu zna pa ce tad biti nesto personalizirano🤣🤣
Inace jucer u Kauflandu sam uzela obicni pamucni grudnjak za dojenje, 5€, vratit cu se po jos crnu boju jer je za te novce vise nego dobar. 😅Sigurno ce kroz koji tjedan doci i u Hrv ta ponuda
Sanjarka88 vezica i gricka su baš fora, zanimljivo je vidjeti takvo drveno 😄 a ova tvoja slika topp😍😍 svi imate neke umjetničke slike, a moj aparat za ukras stoji 😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
https://ibb.co/MkmLJw4
Ovo desno sam ja, a lijevo od muza sestricna, prije nekih 2 tjedna, skontala sam da ja ni jednu sliku nisam jos objavila. 😁
Bas smo okruglice obje. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Draga Mišić, čestitam od srca i želim tebi i bebici brz oporavak! Da ste brzo kući i da uživate zajedno!🥳🥳🥳💓🤩
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Dobro jutro, drage zene! Nocas je hitnom carskim rezom stigla i moja Amelia. ❤️ Ona je dobro, samo su mi ju nakratko pokazali, kasnije ce mi ju donijeti.
Mišić, divno!!! Cestitam ti od srca! Zelim brzi oporavak i tebi i malenoj lavici. 🥰❤🤗😘
Mišić cestitam. Bebici zelim dug, zdrav i bezbrizan zivot, tako isto i roditeljima, a tebi jos i brz oporavak.
Mišić čestitam ti! Tvoje malo čudo je stiglo 🥰🥰💕
Monalisa vjerujem da ti nije lako to sve čuti, no znam da će to sve biti dobro 🙏
Kod mene ništa specijalno..u ponedjeljak zovem dr da se dogovorimo za pregled kada da dođem. Tablete za željezo ne pijem jer ne mogu..cikla i kupine odrađuju svoj posao nadam se 😃
28.1. ➕🤰
28.9. Rita
🦔🍂
I pošto već imamo 3 bebe red je da se otvori nova tema
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2021-91701
💜💙
Ispisite puno stranica , i čekajte nas 🥰
Haha suosjecam, mi smo tu sa terminom i ja imam osjecaj da cu se raspuknuti ko lubenica 🙈😅
I pošto već imamo 3 bebe red je da se otvori nova tema
https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/jesenske-bebe-2021-91701
💜💙
Ispisite puno stranica , i čekajte nas 🥰
Haha suosjecam, mi smo tu sa terminom i ja imam osjecaj da cu se raspuknuti ko lubenica 🙈😅
Treće dijete ,da 😁😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji