Hvala vam na cestitkama!!! ❤️❤️❤️ Evo mali update: curka jos nije sa mnom, tek su me maloprije skinuli s infuzije i uskoro ce me podignuti. Bila mi je pedijatrica reci da je s njom sve u redu, da su ju stavili malo na infuziju jer nije mogla biti sa mnom, sad da ju malo promatraju jer joj se ravio nagon za povracanjem i bljucka plodnu vodu, a uvjeravaju me da je to normalno.
Malo sam zalosna jer jos nismo imale kontakt koza na kozu, pokazali su mi ju dok sam bila polubudna. Budjenje mi je proslo malo teze l su me kratko stavili na kisik, ali sad je sve ok,
Nitko mi ne zna reci zasto je doslo do abrupcije, samo mi ponavljaju da sam imala srece.
https://ibb.co/MkmLJw4
Ovo desno sam ja, a lijevo od muza sestricna, prije nekih 2 tjedna, skontala sam da ja ni jednu sliku nisam jos objavila. 😁
Bas smo okruglice obje. 😂
Bas je super sta ste skupa trudne 🤩
To smo i mi rekle, kao da smo se dogovorile, a i lakse nam je skupa prolaziti trudnocu. 🥰
Daniella morale smo mi, pa nece nam valjda muski pec haha. 😂
Ee dobar tek onda ako ces ici jesti. 😁
I jucer u Portanovi ako nisam vidjela bar 15 trudnica i to samo u pepcu nisam ni jednu, imam osjecaj da ce punoo skociti natalitet ove godine i pocetkom iduce. 😊
Isla sam jesti da cim sam napisala poruku,sada mogu mirno nastaviti citati🤣
I kod nas nikad vise trudnica samo na poslu nas 5 na porođajnom a ima nas 30-etak,u drustvu nas 3 frendice,a i u selu di zivim nas je bas puno,ove godine je bas baby boom😁
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjarka88 dali je to ovo, cini mi se puno grama
https://ibb.co/fDwWLHW
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ajme cureeee, toliko toga za iskomentirati i odgovoriti, zaboravit ću pola sigurno 🙈🙈
Najbitnije - Mišić i Amelia 💜💜💜💜💜💜 danas nam je divan dan divan daaan 🥳🥳🥳 bravo cure, lavice oba dvi 💜 a sad želimo što što brži oporavak i da ste s bracom i tatom što prije 🥰
Ove naše cure su 3x nestrpljivije od dečkiju, dečkima se nigdi ne žuri, samo laganini 😂
S ljetnim valom stigle su curke 🥰 sad će s jesenskim valjda i dečki lagano 😂
Sanjarka prekrasna trudnica i prekrasna slika!!! 😍😍
Missy super da ste doma, samo polako, bit će to sve dobro 🥰🥰
Plavabosanka aaaa na svetu Lucu si 😍 ja nemam spakirano za bolnicu još ništa 🙈🙈
Monalisa vjerujem da si sad još u šoku, ali danas baš za sve ima rješenje, u sigurnim si rukama i bit će sve dobro 💜
Ivona super ste! Baš vam je lijepo skupa sve proživljavati 😊😊
Dannna javi nam se malo, kako nam je Kate, jel dobiva na težini? Kako si ti psihički i fizički?
A zaboravila sam još pola toga što sam htjela iskomentirati! Nema veze, treća bebica nam je tu (Sanjarka, i ja mislim da zaslužuješ neku nagradu 😂) i to je najbitnije 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka88 predivna ti je slikica, a i ti! I uopće ti nije buša velika, baš mi to sve taman izgleda.
p.s slika izgleda kao da je slikana na Bolu na Braču. Baš sam gledala plažu pa mi se učinila ful poznata (vjerojatno nije) ali meni sve ovih dana liči na Bol, vjerojatno zato jer bi se opet tamo malo vratila.
Hvala curke na odgovorima za bebi cipelice.
Ivona1505 predobre ste vas dvije, i zbilja je divno imati nekoga s kim možeš prolaziti kroz trudnoću.
LadyD ove tvoje pizze od tikvica mi izgledaju baš mljac! Inače obožavam takvu prehranu i mislim da ću si baš to ići raditi ovih dana pa javim kakvi su dojmovi. Hvala ti na ideji i na receptiću.
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Mišić čestitke od srca, neka je bebica živa i zdrava a tebi brz oporavak!🌸💜🥰
Bila sam na pregledu, beba je ok, kako je doktorica rekla glavato nogato i tvrdoglavo od početka 😂😂 (na mene 😂😀)
Opet me pregledala samo ultrazvukom preko trbuha, kaže da tek iduci pregled vaginalno jer i ako sam se počela otvarat da tu u mojim tjednima nema pomoći nego mirovanje, a to mi je i preporučila i strogo zabranila saginjanje i dizanje bilo čega.
Tlak poludi kao i inače kad dođem kod nje, rako da sam sad na kontroli svaka 2 tjedna.
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Mišić Pridružujem se i ja čestitkama i dobrodošlici curki.
Ja sam zaboravila prijavit termin slijedeceg pregleda 07.09.
Inace, kako to funkcionira s anesteziologom? Cure koje idu na carski to obave pretpostavljam prije... a kaj ako se dogodi hitan carski? Kaj tamo hitno prije uzmu neku anamnezu? Jel rade neke hitne pretrage? Krvna slika bar ili jos nesto?
I mislim da si ti SamoMalo pitala jel ima netko bebu visoko i evo me 🙋🏼♀️ uzasan je i meni pritisak na rebra, baš me zvizne nogama plus imam jaaaku žgaravicu 😏 nadam se da će se uskoro krenuti spuštati ⬇️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ivona1505 da izbor za curice je predivan, prevelik i sve na akciji je bilo ovih dana, a za dečke nula bodova. Još je za curice bilo i većih veličina pa komotno možeš sad na akciji kupit za nagodinu, za dečke jok. Jel to ona slika kad si rekla dali ženskama da roštiljaju? 😄 Ma neka vas okruglica, baš je slatko to što ste zajedno trudne 😍😍💗
Sunce7 jel taj grudnjak iz Kauflanda običan pamučni il ima tvrđe košarice lijepo? Ovi što na imam su svi pamučni obični imam osjećaj ko da ni nemam grudnjak 😂 okej to mi nekad i paše al kad me treba nekad utegnut onda mahuna🙈🙈
Mateja31 ja uvijek moram svoje mjere pretvoriti u milimetar prvo jer mi ih napišu u cm možda je tu greška 🤷🏼♀️
Zara da na svetu Luciju, pa je baba uvijek rekla zašto mi nisu dali ime Lucija, umjesto Martina reko neka ovako mogu dobit dva poklona 🤣🤣 al baš volim to vrijeme prvo mi je imendan, ona 25.11 brat ima rođendan pa kreće sve to blagdansko vrijeme, jedva se suzdržim kićenja bora prije Badnjaka😂(okej prošle godine nisam jer je dragi moro vozit na Badnjak pa smo ga za vikend kitili)
_____
E da... Nemojte da vas sekiraju te mjere spomenula sam već par puta da sam ja rođena ko krupna bebica s 3500g, a prvi razred upisivala sa 17kg. Doslovno je torba bila teža od mene. I dođe mi sad smiješno kad vidim na kolicima piše do 15-16kg max a ja s tolko u školu kretala😂🤣 a isto tako znam ženske koje su rađale male bebice, a sad su ogromne. Čak je moja školska bila u inkubatoru jer je rođena prijevremena puno, a kad smo krenuli u šk ona bila bucka. Tak da se sve to može okrenut.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ajmeee postalo vas je tesko hvatati koliko pisete 🤣
Mišić-puno srece tebi i tvoj curki. Pravi komad bebe 🥰 nadam se da ste brzo skupa.
Sanjarka-slika je top. Predivna si kao u uvijek. I kako ti je stomak lijepo visoko. Tj. na sredini. Moj dobro da ne dode do koljena koliko je nisko 🤦♀️ (eto jos jedan znak zasto mene mozda pripremaju za raniji porod)
Svima ostalima saljem 😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji