Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    20. Kolovoz 2021. 09:40

Ivona1505

https://ibb.co/MkmLJw4

Ovo desno sam ja, a lijevo od muza sestricna, prije nekih 2 tjedna, skontala sam da ja ni jednu sliku nisam jos objavila. 😁
    Bas smo okruglice obje. 😂

Bas je super sta ste skupa trudne 🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

daniella2207
    20. Kolovoz 2021. 09:44

Marela i Rita viditi cemo kako bude nocas opet nisam spavala nadam se samo da prestane svrbiti da mogu spavati,probati cu  s pranjem nakon svakog odlaska u wc i mazati tu kremu kroz cijeli dan...moralo je i mene nesto uloviti za sada je sve bilo super bez ikakvih grceva ili bilo cega spavala sam ko top🤣🤣🤣🤣
    Mišić cestitam na curici i da je sve prošlo dobro,a i ime je stvarno predivno🥰🥳
    Sanjarka88 wow😍😍 fotka je bas umjetnicka a i ti si nam bas zgodna trudnica
    Ivona super fotka, kako vi samo pecete taj rostilj 👍nakon ove fotke mi je poceo kruliti stomak,tako da mi se bas otvorio apetit sada🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Ivona1505
    20. Kolovoz 2021. 09:50

Sanjarka88 🤍

Ivona1505

https://ibb.co/MkmLJw4

Ovo desno sam ja, a lijevo od muza sestricna, prije nekih 2 tjedna, skontala sam da ja ni jednu sliku nisam jos objavila. 😁
    Bas smo okruglice obje. 😂

Bas je super sta ste skupa trudne 🤩

To smo i mi rekle, kao da smo se dogovorile, a i lakse nam je skupa prolaziti trudnocu. 🥰

Daniella morale smo mi, pa nece nam valjda muski pec haha. 😂
    Ee dobar tek onda ako ces ici jesti. 😁
    I jucer u Portanovi ako nisam vidjela bar 15 trudnica i to samo u pepcu nisam ni jednu, imam osjecaj da ce punoo skociti natalitet ove godine i pocetkom iduce. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Ljesnjak
    20. Kolovoz 2021. 09:52

monalisa

Lyra evo situacija kod mene, bebica je teska malo vise od 1200g i kazu zastoj u rastu, mjere glavice i femura odg tjednima, jedino su mjere trbuscica manje za skoro 3tj i nisu spominjali hospitalizaciju samo da ce jednom tjedno pratiti situaciju.
    Misic ajmee cestitamm, prava curka, koja bi to bombica bila da ste dogurale do termina 🥰🥰
    Mako evo ista situacija kao kod mene, bebica ima istu kilazu kao i tvoja, samo su kod mene problem mjere trbuscica, nadam se da bude sve oke 🤞🤞

Monalisa, kod nas mjere glavice odgovaraju tjednima, a trbuscic je manji za 11 dana, femur 13 dana i ona je po tezini sa 35 tj bila nesto vise od 2200. Mjere su vise manje odgovarale tamo negdje do 20.tj i onda su krenula ta odstupanja lagano.  Bila sam kod 2 lijecnika i ista su mjerenja, ali nista posebno mi nisu rekli osim da se prati napredak od svakog uktrazvuka i da sam ja sitnije konstitucije. Pregled imam tocno sa 37, znaci 2 tj nakon ovog pregleda, a prije toga sam imala pred 3 tj. Nije ni meni svejedno procitat da postoje neka odstupanja i najrade bi da je u dan, ali nede to tak i njih sam ispitivala dali to znaci da je su joj onda organi slabije razvijeni i dali je onda trudnoca zapravo manja i odg je bio da ne, nego je jednostavno sitnije grade. No pretpostavljam da oni odmah napisu tu dijagnozu zastoja po nekom ps-u jer eto nije po standardu. Evo moja sestricna je rodila sa 37 tj i koji dan deckica 2100 g i 44 cm, sada ima 4 god i potpuno je zdrav i to mozda samo zeru sitniji od svojih vrsnjaka. 

bubica_0706
    20. Kolovoz 2021. 09:52

lyraa moja bebica je na 30+4 imala 1518 gr i dr je u nalaz napisala da odgovara za 29+5. 🤷🏻‍♀️ Kao sto ti je Sanjarka vec napisala, izgleda da se te procjene razlikuju od dr do dr i mislim da ne trebas brinuti. ❣️
    .
    Rita37 potpisujem sve - kosa, koza i nokti blistaju. Kosu sam prije trudnoce morala prati svakih 2-3 dana, a sad komotno mogu jednom tjedno. Dlacice na nogama kao da malo sporije rastu, ali zato sam ih dobila po trbuhu. 🙈
    .
    Mišić ajme cestitam od srca na maloj lavici! 💐 Zelim ti brz oporavak i da ste sto prije zajedno. Pisi nam. ❤️
    .
    Sanjarka 88 predivne stvarcice i tvoja slika. 😍

10/2021 ❤️
    01/2026 ❤️⏳

Ivona1505
    20. Kolovoz 2021. 09:57

Ljesnjak

monalisa

Lyra evo situacija kod mene, bebica je teska malo vise od 1200g i kazu zastoj u rastu, mjere glavice i femura odg tjednima, jedino su mjere trbuscica manje za skoro 3tj i nisu spominjali hospitalizaciju samo da ce jednom tjedno pratiti situaciju.
    Misic ajmee cestitamm, prava curka, koja bi to bombica bila da ste dogurale do termina 🥰🥰
    Mako evo ista situacija kao kod mene, bebica ima istu kilazu kao i tvoja, samo su kod mene problem mjere trbuscica, nadam se da bude sve oke 🤞🤞

Monalisa, kod nas mjere glavice odgovaraju tjednima, a trbuscic je manji za 11 dana, femur 13 dana i ona je po tezini sa 35 tj bila nesto vise od 2200. Mjere su vise manje odgovarale tamo negdje do 20.tj i onda su krenula ta odstupanja lagano. Bila sam kod 2 lijecnika i ista su mjerenja, ali nista posebno mi nisu rekli osim da se prati napredak od svakog uktrazvuka i da sam ja sitnije konstitucije. Pregled imam tocno sa 37, znaci 2 tj nakon ovog pregleda, a prije toga sam imala pred 3 tj. Nije ni meni svejedno procitat da postoje neka odstupanja i najrade bi da je u dan, ali nede to tak i njih sam ispitivala dali to znaci da je su joj onda organi slabije razvijeni i dali je onda trudnoca zapravo manja i odg je bio da ne, nego je jednostavno sitnije grade. No pretpostavljam da oni odmah napisu tu dijagnozu zastoja po nekom ps-u jer eto nije po standardu. Evo moja sestricna je rodila sa 37 tj i koji dan deckica 2100 g i 44 cm, sada ima 4 god i potpuno je zdrav i to mozda samo zeru sitniji od svojih vrsnjaka.

Moj muz je na termin roden, imao je 2600, bio sitniji, a eno ga sad 175 i 90 kila, i to cak ni nema veliki stomak, vise ima u ledima i rukama misica od posla, cak je bio i bucmasto dijete.
    Susjeda rodila sina drugog prije termina, sad se ne sjecam koliko ranije, ali mali je savrseno zdrav, ima 7 godina i nekih 30-ak kila, a moja seka je bila dan, dva nakon termina rodena, 2660 imala, eno je savrseno zdrava cura, tako da to nista zapravo ne igra ulogu, bit ce to sbe zdrava djeca. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Tracy_
    20. Kolovoz 2021. 10:02

Mišić, čestitam od srca! ❤️ 

• monalisa
    20. Kolovoz 2021. 10:06

Ivona1505

Ljesnjak

monalisa

Monalisa, kod nas mjere glavice odgovaraju tjednima, a trbuscic je manji za 11 dana, femur 13 dana i ona je po tezini sa 35 tj bila nesto vise od 2200. Mjere su vise manje odgovarale tamo negdje do 20.tj i onda su krenula ta odstupanja lagano. Bila sam kod 2 lijecnika i ista su mjerenja, ali nista posebno mi nisu rekli osim da se prati napredak od svakog uktrazvuka i da sam ja sitnije konstitucije. Pregled imam tocno sa 37, znaci 2 tj nakon ovog pregleda, a prije toga sam imala pred 3 tj. Nije ni meni svejedno procitat da postoje neka odstupanja i najrade bi da je u dan, ali nede to tak i njih sam ispitivala dali to znaci da je su joj onda organi slabije razvijeni i dali je onda trudnoca zapravo manja i odg je bio da ne, nego je jednostavno sitnije grade. No pretpostavljam da oni odmah napisu tu dijagnozu zastoja po nekom ps-u jer eto nije po standardu. Evo moja sestricna je rodila sa 37 tj i koji dan deckica 2100 g i 44 cm, sada ima 4 god i potpuno je zdrav i to mozda samo zeru sitniji od svojih vrsnjaka.

Moj muz je na termin roden, imao je 2600, bio sitniji, a eno ga sad 175 i 90 kila, i to cak ni nema veliki stomak, vise ima u ledima i rukama misica od posla, cak je bio i bucmasto dijete.
    Susjeda rodila sina drugog prije termina, sad se ne sjecam koliko ranije, ali mali je savrseno zdrav, ima 7 godina i nekih 30-ak kila, a moja seka je bila dan, dva nakon termina rodena, 2660 imala, eno je savrseno zdrava cura, tako da to nista zapravo ne igra ulogu, bit ce to sbe zdrava djeca. 😊

Kod mene izgleda pusu na hladno jer su i kcer i sin bili uvijek na gornjon granici sa kilazom i uvijek su mjere bile vece nego trudnoca, samo se nadam da nece prestati sa rastom, ako vec i jesu odstupanja samo nek se ne povecava, nek stoji tu gdi je i izdrzat cemo do kraja 😊

Ivona1505
    20. Kolovoz 2021. 10:18

monalisa

Ivona1505

Ljesnjak

monalisa

Kod mene izgleda pusu na hladno jer su i kcer i sin bili uvijek na gornjon granici sa kilazom i uvijek su mjere bile vece nego trudnoca, samo se nadam da nece prestati sa rastom, ako vec i jesu odstupanja samo nek se ne povecava, nek stoji tu gdi je i izdrzat cemo do kraja 😊

Nas je kao na gornjoj granici sa kilazom i malo mu je zeludac veci, za 2 tjedna, ali je doktorica rekla da ne brinem oko toga da nisu velika odstupanja. Cijeli je veci za tjedan dana po njenim mjerama, jedino femur odgovara tjednu trudnoce, tako da sam rekla da ne brinem uopce. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Lady.D
    20. Kolovoz 2021. 10:28

Sretno svim curama danas na pregledu! I tebi ponosna.mama sretno na OGTT-u! 🍀
    Sanjarka, predivna je fotkica i ti isto. Prava ljetna slika! Zečići sto su ti stigli su preslatki. Ja jos uvijek nisam pocela kupovati igrackice i stvarcice za zabavu. Htjela sam uzeti onog slonića u Ikei i na kraju me dragi odgovorio, kaze gdje cu to sada staviti? I kukam frendici i sljedeci dan ona mi ga donese kao poklon. 😂
    Ivona, bas ste super vas dvi s trbuscicima oko tog rostilja! I da, zazubice nam samo radite. 🤤 Mi ovaj vikend idemo za Osijek kod svojih, uzela sam cak i malo godisnjeg sljedeci tjedan, mozda skoknem do Portanove vidjeti kakav je tamo asortiman. Od tolikih ducana u Zg-u, ja volim otici tamo kad sam u Slavoniji.😂
    E da, danas me uhvatio opaki grč u nozi ujutro kad sam se probudila. Jedva sam stala na nogu. A bas pijem onaj magnezij od biolectre i nisam sigurna da pomaze. 
    Prijavljujem kupovinu tri komada hlacica za 50 kn u Lidlu. Bas je fini materijal i lijepe njezne boje. I koga zanima, Ethereal ima neke popuste, ja sam narucila pojedinacne tetra pelene od muslina.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.