Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    17. Kolovoz 2021. 09:31

plavabosanka

Ivona1505

plavabosanka

Ivona1505

Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
    Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊

Hahah dobra si😃
    Ja tek za vikend pidzame kupila sad dok to operem 🙈 onda tek mogu spremit torbu. A moram i nazvati u bolnicu to isto nikako da napravim jao.
    Problem je što je meni dragi šofer i mi bi da on ide sa mnom kao pratnja, s tim da vjerojatno neće moć izdržati cijeli porod, pa sam mu rekla nek slobodno izlazi, ali ne znamo od kad da uzme godišnji i sve mi to nekako sjebano. Makar ja mislim da on taj dan kad nazove u firmu i kaže žena mi rađa da će ga pustit, samo da ne bude na putu 😔 nek malac dolazi prek dana ne noći 🤣

Ja idem najvjerojatnije ovaj tjedan, iako su mi rekli da kupim samo jednu spavacicu bas za carski, a ostalo da budem u tajicama i majici obicnoj, sestricna nakupovala spavacice kad je isla rodit i na kraju zvala mamu da joj donese tajica i majica obicnih, kaze nitko u spavacici nije bio. 😂
    Jooj sto bi ja voljela da i moj moze bit samnom, ali nista od toga, cak ne znam ni hoce me on vozit, prije ce bit da ce me tata voziti, ali sam mu rekla kad budem izlazila uzimas 5 dana sto imas po zakonu i jos 5 dana godisnjeg tako da bude s nama 2 tjedna kuci, onda tjedan dana nastupa mama moja pa tjedan dana svekrva, tako da cu cijeli mjesec imati ispomoc u kuci. 😁😂

Ma obične pidzame dvodjelne sam uzela što bi i ovako nosala po kući inače uzmem neke svoje stare široke trenirke ne mogu baš u tajicama spavat usko mi bude 🤣🤣

5dana po zakonu? Jaoo to je super, kod nas su 2😡 a on nije uzimao porodiljni jer je još uvijek na probnom radu pa nismo bili sigurni kak će šef reagirati. 🤷🏼‍♀️ Uzeo je onda dva tjedna godišnjeg od 27.9 e sad pitanje ako beba zakasni onda sam najebala.
    Tebi će bit super onda😃❤️

I moj je pisao 2 tjedna godisnjeg.. Ali nije mogao da uzme kad je Termin, vec 5 Dana posle 😣..  Sreca mama Mi dolazi ranije, PA necu biti Sama, malo se bojim sta kad krene a on ne Bude tu, (radi po cijeloj De), kako cu, sta cu, Ali bit ce nekako.. Torbe I svega ostalog sto se Tice, planiram od sljedeceg mjeseca pocet Ono pravo, sad samo kako gdje stignem kupujem po nesto,...
    A za 3D pitaj da ti uradi, meni je radila 4D I imam super slike, jest da Sam platila 120eur

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Ivona1505
    17. Kolovoz 2021. 09:34

Sanjarka88 🤍

Ne znam za carski
    Al sta se vaginalnog poroda tiče zbog eventualnog reza praktičnije su puno spavacice, a i na viziti morate biti "slobodne" dole

Ne znam, od par cura sam cula da tu u Os maltene ni jedna zena ne nosi spavacicu nakon poroda pa bilo to carkim ili prirodno, ali kontam nekako posto je carski nemaju mi sta gledati dole, a ako ce rez gledati lako ja spustim tajice ili donji dio pidzame. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2021. 09:36

Moj je zapisao go od 18.10.
    Pa vidit cemo 😁
    Ali meni su moji kat ispod tako da nije neka frka.
    Volila bi da bude doma kad ja odem u rodilište čisto radi starije djece iako ako ne, opet je baka na raspolaganju

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2021. 09:37

Ivona1505

Sanjarka88 🤍

Ne znam za carski
    Al sta se vaginalnog poroda tiče zbog eventualnog reza praktičnije su puno spavacice, a i na viziti morate biti "slobodne" dole

Ne znam, od par cura sam cula da tu u Os maltene ni jedna zena ne nosi spavacicu nakon poroda pa bilo to carkim ili prirodno, ali kontam nekako posto je carski nemaju mi sta gledati dole, a ako ce rez gledati lako ja spustim tajice ili donji dio pidzame. 😁

Ne znam. U Splitu svi imaju spavacice
    Carski je jedno
    Al tko moze nositi hlače i to jos tajice nakon epizotomije pa svaka mu čast 🤣🤣🤣😅

Sanjarka88
    17. Kolovoz 2021. 09:40

S druge strane i rana od carskog bude taman negdje gdje je rub hlača 🤷🏻‍♀️
    Svatko nek odluči za sebe najbolje
    No moj prijedlog je imati one opcije na izbor pa vidit u čemu je ugodnije
    Ja nisam mogla sjest niti se namjestiti u niti jedan polozaj a da sam jos morala oblačiti hlače..pa jednostavno nemoguća misija za mene osobno

Ivona1505
    17. Kolovoz 2021. 09:42

Sanjarka88 🤍

Moj je zapisao go od 18.10.
    Pa vidit cemo 😁
    Ali meni su moji kat ispod tako da nije neka frka.
    Volila bi da bude doma kad ja odem u rodilište čisto radi starije djece iako ako ne, opet je baka na raspolaganju

Moji su u selu i mama i svekrva tako da autom imaju 2 minute do nas, samo eto mi nemamo djece vec kuci, tako da sam ja njemu rekla na dan kad izlazim od onda si na godisnjem i dobro, cak se nadam da necu bit svih 5 dana u bolnici. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

Ivona1505
    17. Kolovoz 2021. 09:45

Sanjarka88 🤍

S druge strane i rana od carskog bude taman negdje gdje je rub hlača 🤷🏻‍♀️
    Svatko nek odluči za sebe najbolje
    No moj prijedlog je imati one opcije na izbor pa vidit u čemu je ugodnije
    Ja nisam mogla sjest niti se namjestiti u niti jedan polozaj a da sam jos morala oblačiti hlače..pa jednostavno nemoguća misija za mene osobno

Ma mismim da mi je napametnije ponjeti i spavacice i pidzame pa cemo vidjeti, cak mi od bratica zena savjetovala da ponesem tajice da mi ranu od carskog kao stisnu, iako ne znam koliko mi je to ugodno bas. 😂 Ali kaze njoj je lakse bilo kad joj se stisnuta rana bila, iako je svaka zena skroz drugacija, najbolje 2 spavacice i 2 pidzame ponjeti i ja mirna. A rekla sam toliko mi je drago sto same pmijenjamo pelene bebama, to je doslovno jedino sto ja i znam. 😂😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    25.02.➕🤰🏻
    09.01. ➕

bubica_0706
    17. Kolovoz 2021. 09:45

Madamel drži se, znam kako ti je jer sam prošle godine bila u identičnoj situaciji. Ali da te utješim, ispalo je sve puno bolje od prognoza i tata mi je dobro, od srca ti želim isto. Budi jaka zbog bebice i tate i pokušaj misliti pozitivno. 💜
    .
    Dannna ne mogu ni zamisliti kako ti je bilo ostaviti bebicu, ali budi jaka i neka te drži to što si svaki dan sve bliže tome da budete zajedno. 💓
    .
    ponosna.mama držim fige da antibiotici što prije pomognu i da budeš bolje. 🤞

plavabosanka
    17. Kolovoz 2021. 09:47

Što se tiče pelena i krađe to sam i ja čula da znaju pokrasti pa da ženice moraju skrivati po torbi. I također sam rekla da ne želim vidjeti nikog u to vrijeme, mogu komšije odnosno kumove, al ovak ne želim nikog nego da mi uživamo sami ta dva tjedna. Dragom se ne sviđa ta ideja, kao kak ću odbit ljude ak će neko htjet doć u posjetu reko lijepo ću ih zamolit i gotovo..
    Orhideja ma ne sekiraj se mama ti je tu vjerujem da će ti ona pomoći oko svega❤️ a pitat ću baš pogotovo jer je ovaj u Hrvatskoj rađen 7.7 a sad se dodatno formirao i liči na pravu bebicu. Ako bude sr skrivao onda mi neće htjet ni izradit 😡

A što se tiče tajica za spavanje ja ih sad ne mogu a kamoli nakon poroda 😂 svaka čast ko može 😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    17. Kolovoz 2021. 09:49

I da vidjela sam da je neka curka gore napisala da nije spavala zbog potresa. Šta je opet jako treslo? 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.