Što se tiče pelena i krađe to sam i ja čula da znaju pokrasti pa da ženice moraju skrivati po torbi. I također sam rekla da ne želim vidjeti nikog u to vrijeme, mogu komšije odnosno kumove, al ovak ne želim nikog nego da mi uživamo sami ta dva tjedna. Dragom se ne sviđa ta ideja, kao kak ću odbit ljude ak će neko htjet doć u posjetu reko lijepo ću ih zamolit i gotovo..
Orhideja ma ne sekiraj se mama ti je tu vjerujem da će ti ona pomoći oko svega❤️ a pitat ću baš pogotovo jer je ovaj u Hrvatskoj rađen 7.7 a sad se dodatno formirao i liči na pravu bebicu. Ako bude sr skrivao onda mi neće htjet ni izradit 😡
A što se tiče tajica za spavanje ja ih sad ne mogu a kamoli nakon poroda 😂 svaka čast ko može 😂
Ja nisam mogla vjerovat kad sam cula to da kradu pelene, ja da sebi kupujem a one da uzimaju i nose drugim zenama. Rekla sam ako me netko pita naravno da sam spremna dati koju pelenu, ali uzimati bez pitanja je meni osobno sramota.
Ja izgleda jedina nemam 3D ili 4D ultrazvuk uopce. 😂
Nemam ni jaaa 😂😂
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Vidim svasta se ovdje izdogadalo. Zao mi je sto neke od vas moraju prolaziti teske stvari. Treba stisnut zube i gurat dalje. Sto drugo preostaje. 😞 Drzite se, cure (ne mogu vise popratit imena). Ja sam jucer imala izrazito tezak dan. Lose sam se osjecala fizicki, a i psihicki. Nakupilo mi se svega i isplakala sam se kao malo dijete. Zadnji put sam tako plakala kad sam rodila mladu curu. Bas me peru hormoni, a i ova vrucina i tegobe ne pomazu. Danas se napokon lakse dise. Savrsen dan za peglanje, jeeej. 😅 Iako i danas osjetim laganu glavobolju. Nadam se da ce prestat. Starija cura mi nesto pocela kasljucat. Sve se nadam da je u pitanju neka lagana prehladica.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Što se tiče pelena i krađe to sam i ja čula da znaju pokrasti pa da ženice moraju skrivati po torbi. I također sam rekla da ne želim vidjeti nikog u to vrijeme, mogu komšije odnosno kumove, al ovak ne želim nikog nego da mi uživamo sami ta dva tjedna. Dragom se ne sviđa ta ideja, kao kak ću odbit ljude ak će neko htjet doć u posjetu reko lijepo ću ih zamolit i gotovo..
Orhideja ma ne sekiraj se mama ti je tu vjerujem da će ti ona pomoći oko svega❤️ a pitat ću baš pogotovo jer je ovaj u Hrvatskoj rađen 7.7 a sad se dodatno formirao i liči na pravu bebicu. Ako bude sr skrivao onda mi neće htjet ni izradit 😡
A što se tiče tajica za spavanje ja ih sad ne mogu a kamoli nakon poroda 😂 svaka čast ko može 😂
Ja nisam mogla vjerovat kad sam cula to da kradu pelene, ja da sebi kupujem a one da uzimaju i nose drugim zenama. Rekla sam ako me netko pita naravno da sam spremna dati koju pelenu, ali uzimati bez pitanja je meni osobno sramota.
Ja izgleda jedina nemam 3D ili 4D ultrazvuk uopce. 😂
Nemam ni jaaa 😂😂
Onda nisam jedina. 😂
Moja ni nema taj 3D,a u bolnici mi uvijek radili obicni i tu u Os i u Zg kad sam isla. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ja sam dosad od srece jedino plakala i to i muz i ja u nedjelju, sjedimo vani i pjesma od Olivera svira i on pjeva stomaku a kad mi dodes tii, meni osmijeh od uha do uha i suze radosnice na oci momentalno, kad me dragi vidio takvu odmah i njemu suze na oci, plakali smo od srece ko male bebe. 🥰😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Sto se pomoci od porodice tice tu se ne mogu pozaliti...brat mi je vec tu skoro 3 mejseca i sve mi pomaze...ide u trgovinu samnom...skida mi store i stavlja iih,pere prozore...to smo planirali jos jednom da odradimo dok se ne porodim...muz pred kraj mjeseca ide po svekrvu i ona ostaje mjesec a brat tada se vraca nazad...poslije svekrve mama dolazi ostaje 3 sedmice...poslije mame muz uzima godisnjii 2 sedmice...poslije toga uzima 2 mjeseca sto mu drzava daje i idemo u Bosnu 😍😍😌🤗😌🤗😌
Tako da se ja ne zalim heheh...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Jutro ženice drage 🤰🏼
Vidim na veliko ste se raspisale dok me nije bilo, imala sam šta za čitati. 😊
Ivona1505 napisala si da ti je pomoglo to šta ne soliš hranu (vezano uz naoticanje nogu), pa me zanima da li uopće ne soliš ili si to svela na minimum ? Pa da probam i ja tako. 😃
Ja bome nisam spremna za bolnicu, a ni za bebu još dosta toga nije kupljeno. 🙆🏼♀️🤦🏼♀️ Nismo sve kupili i nisam još sve ni oprala. Tek smo sobu pokrečili i naljepnice jučer zaljepili. 🤗 Pa ćemo ovo ostalo sada do 9. mjeseca riješiti.
Sanjarka88 ti si mi taman tjedan dana prije mene po terminu, pa kad ti kreneš sa spremanjem i kupovinom stvari za bolnicu javi svakako. Ja ću se po tebi ravnati. 😄🤭
Vidim da pišete o pidžamama i spavačicama, ja sam si nekako mislila uzeti spavačicu. Isto mislim da mi je praktičnije (mama je medicinska sestra pa me savjetovala i ona). 😃 Ali opet, svako će uzeti ono što mu bolje odgovara.
Dannna drži se, i mogu samo pretpostaviti kako ti je ali zbilja si svakim danom sve bliže trenutku kad će Katarina biti sa vama. ❤️❤️ Javljaj nam se kad god stigneš da znamo kako si i kako je malena. ❤️❤️
Missy kako si nam ti ? Kako je Lana ? Jesu li vas pustili kući možda ? 😊
Ponosnamama držim fige da antibiotici pomognu i da što prije ozdraviš. ❤️ Kako je danas ?
Madamel hoću ti reći da samo isplači što imaš jer će ti biti lakše. Isto sam i ja prošla sa svojim tatom i kako ti je neka curka ovdje već savjetovala, pričaj puno sa tatom, smijte se zajedno, zovi ga svaki dan ako ti tako paše jer vjerujem da ova razdvojenost još više lomi čovjeka. Drži se i vjeruj u to da će tati biti dobro i da će se brzo oporaviti. ❤️❤️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Jutro ženice drage 🤰🏼
Vidim na veliko ste se raspisale dok me nije bilo, imala sam šta za čitati. 😊
Ivona1505 napisala si da ti je pomoglo to šta ne soliš hranu (vezano uz naoticanje nogu), pa me zanima da li uopće ne soliš ili si to svela na minimum ? Pa da probam i ja tako. 😃
Ja bome nisam spremna za bolnicu, a ni za bebu još dosta toga nije kupljeno. 🙆🏼♀️🤦🏼♀️ Nismo sve kupili i nisam još sve ni oprala. Tek smo sobu pokrečili i naljepnice jučer zaljepili. 🤗 Pa ćemo ovo ostalo sada do 9. mjeseca riješiti.
Sanjarka88 ti si mi taman tjedan dana prije mene po terminu, pa kad ti kreneš sa spremanjem i kupovinom stvari za bolnicu javi svakako. Ja ću se po tebi ravnati. 😄🤭
Vidim da pišete o pidžamama i spavačicama, ja sam si nekako mislila uzeti spavačicu. Isto mislim da mi je praktičnije (mama je medicinska sestra pa me savjetovala i ona). 😃 Ali opet, svako će uzeti ono što mu bolje odgovara.
Dannna drži se, i mogu samo pretpostaviti kako ti je ali zbilja si svakim danom sve bliže trenutku kad će Katarina biti sa vama. ❤️❤️ Javljaj nam se kad god stigneš da znamo kako si i kako je malena. ❤️❤️
Missy kako si nam ti ? Kako je Lana ? Jesu li vas pustili kući možda ? 😊
Ponosnamama držim fige da antibiotici pomognu i da što prije ozdraviš. ❤️ Kako je danas ?
Madamel hoću ti reći da samo isplači što imaš jer će ti biti lakše. Isto sam i ja prošla sa svojim tatom i kako ti je neka curka ovdje već savjetovala, pričaj puno sa tatom, smijte se zajedno, zovi ga svaki dan ako ti tako paše jer vjerujem da ova razdvojenost još više lomi čovjeka. Drži se i vjeruj u to da će tati biti dobro i da će se brzo oporaviti. ❤️❤️
Svela na minimum i bilo mi je uzasno tesko posto slano inace obozavam jesti, ali mi je ajme pomoglo. 😁
I meni ti je dan nakon Sanjarke termin, ja planiram imat spremljenu torbu do pocetka 9.mj, cisto da ja budem mirna. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Ja čekam pregled. Danas bi mi trebale vaditi krv, a sve me strah jer nema one stare sestre koja mi uvijek jer ove dvije ne znaju naći venu🤷🏼♀️🤦🏻♀️ zaboravila sam pare kod kuće za 3D jeej😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Inače kuham pod maskom sve me vrućina obljeva. Mislila sam da će me danas slat opet na ctg a poslala me u čekaonicu 🤷🏼♀️ i da ne stanem ni u jednu svoju majicu pa nosim od dragog danas😂😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ja u kratku majicu ne stanem ni jednu, sreca pa za 9.i 10.mj imam vesti sirokih pa necu morat kupovat majice. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji