Ja isto nisam ni s od spremna jos, do pocetka 9.mj ce valjda sve bit spremno. 😁
S tim da trebamo i okrecit dnevnu sobu jos i hodnik di nam je pec posto taj zid katastrofa izgleda, skinit radijator i ocistit dimnjak i popravit ogradu da nam moze cuko van konacno jel ja necu imat vremena sigurno svaki dan usisavat njegove dlake, jedva sad moguu. 😂
Ajde opušteno ti tek imaš vremena, mene brine kad vidim da je Dannna već rodila a trebale smo isti dan🙈
Ma imam bar 7 tj vremena, ali kad to tako kazes naglas nekako ne zvuci kao puno vremena. Rekla sam bas legici, kao da sam jucer piskila na test, a sad sam vec pred kraj, tako mi proletilo ovo vrijeme da je to strasno. 😂
I meni je proletjelo sad ćemo vidjeti ovo zadnje 🙈
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊
Hahah dobra si😃
Ja tek za vikend pidzame kupila sad dok to operem 🙈 onda tek mogu spremit torbu. A moram i nazvati u bolnicu to isto nikako da napravim jao.
Problem je što je meni dragi šofer i mi bi da on ide sa mnom kao pratnja, s tim da vjerojatno neće moć izdržati cijeli porod, pa sam mu rekla nek slobodno izlazi, ali ne znamo od kad da uzme godišnji i sve mi to nekako sjebano. Makar ja mislim da on taj dan kad nazove u firmu i kaže žena mi rađa da će ga pustit, samo da ne bude na putu 😔 nek malac dolazi prek dana ne noći 🤣
Ja idem najvjerojatnije ovaj tjedan, iako su mi rekli da kupim samo jednu spavacicu bas za carski, a ostalo da budem u tajicama i majici obicnoj, sestricna nakupovala spavacice kad je isla rodit i na kraju zvala mamu da joj donese tajica i majica obicnih, kaze nitko u spavacici nije bio. 😂
Jooj sto bi ja voljela da i moj moze bit samnom, ali nista od toga, cak ne znam ni hoce me on vozit, prije ce bit da ce me tata voziti, ali sam mu rekla kad budem izlazila uzimas 5 dana sto imas po zakonu i jos 5 dana godisnjeg tako da bude s nama 2 tjedna kuci, onda tjedan dana nastupa mama moja pa tjedan dana svekrva, tako da cu cijeli mjesec imati ispomoc u kuci. 😁😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
I nasla sam ti, kaze prosjek od 2200 do 2400 grama da treba biti, ali to je samo prosjek. Moj je na kontroli bio 1700,a onda sam bila 29+6. I ima za 2 tjedna veci zeludac, ali rekla mi doktorica da se ne brinem oko toga nista. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Brzo ce nam to proc terminuse moje😊 Ja sam kad sam ostala trudna mislila kad ce 9mj a evo pred vratima je, jos malo pa cemo drzat nase bebice🥰 Kod nas je malo zahladilo,puse pa nije tako vruce danas, idealno za peglanje 😆 Imam jos stvari za popeglat, suprug u nedjelju dolazi trebao je prekjucer ali eto tako je to. Bitno samo da dodje. Nocas me maleni lupao svugdje sa nogicom, ja vise neznam u koji organ ne😆😆
Sretno curama koje imaju danas preglede!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊
I ja sam kao i ti, moja je vec torba prije mjesec dana spremna 😆 Neka ona bude u pripravnosti, jer sam panicar ako nesto nije kako treba. Djevica u horoskopu, to je tako. Sve mora bit ko po spagi😂🙉
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Brzo ce nam to proc terminuse moje😊 Ja sam kad sam ostala trudna mislila kad ce 9mj a evo pred vratima je, jos malo pa cemo drzat nase bebice🥰 Kod nas je malo zahladilo,puse pa nije tako vruce danas, idealno za peglanje 😆 Imam jos stvari za popeglat, suprug u nedjelju dolazi trebao je prekjucer ali eto tako je to. Bitno samo da dodje. Nocas me maleni lupao svugdje sa nogicom, ja vise neznam u koji organ ne😆😆
Sretno curama koje imaju danas preglede!
Meni je tek sad jasno koliko srece imam sto mi muz radi od 6 do 2 i svaki dan je samnom, ne znam kako bi podnjela da smo razdvojeni tako, bilo bi mi pretesko.
A ja imam srece, malo me malisa lupa pred spavanje, ali preko noci miruje, zato preko dana kao da ih je troje u stomaku a ne on sam. 😂😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
I ja sam kao i ti, moja je vec torba prije mjesec dana spremna 😆 Neka ona bude u pripravnosti, jer sam panicar ako nesto nije kako treba. Djevica u horoskopu, to je tako. Sve mora bit ko po spagi😂🙉
Ja i inace volim biti tocna i uvijek i svagdje se krece ranije da ne bi zakasnili kojim slucajem, a u horoskopu sam riba, ne znam jesu ribe bas tocne inace, ali ja volim biti. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Hahah dobra si😃
Ja tek za vikend pidzame kupila sad dok to operem 🙈 onda tek mogu spremit torbu. A moram i nazvati u bolnicu to isto nikako da napravim jao.
Problem je što je meni dragi šofer i mi bi da on ide sa mnom kao pratnja, s tim da vjerojatno neće moć izdržati cijeli porod, pa sam mu rekla nek slobodno izlazi, ali ne znamo od kad da uzme godišnji i sve mi to nekako sjebano. Makar ja mislim da on taj dan kad nazove u firmu i kaže žena mi rađa da će ga pustit, samo da ne bude na putu 😔 nek malac dolazi prek dana ne noći 🤣
Ja idem najvjerojatnije ovaj tjedan, iako su mi rekli da kupim samo jednu spavacicu bas za carski, a ostalo da budem u tajicama i majici obicnoj, sestricna nakupovala spavacice kad je isla rodit i na kraju zvala mamu da joj donese tajica i majica obicnih, kaze nitko u spavacici nije bio. 😂
Jooj sto bi ja voljela da i moj moze bit samnom, ali nista od toga, cak ne znam ni hoce me on vozit, prije ce bit da ce me tata voziti, ali sam mu rekla kad budem izlazila uzimas 5 dana sto imas po zakonu i jos 5 dana godisnjeg tako da bude s nama 2 tjedna kuci, onda tjedan dana nastupa mama moja pa tjedan dana svekrva, tako da cu cijeli mjesec imati ispomoc u kuci. 😁😂
Ma obične pidzame dvodjelne sam uzela što bi i ovako nosala po kući inače uzmem neke svoje stare široke trenirke ne mogu baš u tajicama spavat usko mi bude 🤣🤣
5dana po zakonu? Jaoo to je super, kod nas su 2😡 a on nije uzimao porodiljni jer je još uvijek na probnom radu pa nismo bili sigurni kak će šef reagirati. 🤷🏼♀️ Uzeo je onda dva tjedna godišnjeg od 27.9 e sad pitanje ako beba zakasni onda sam najebala.
Tebi će bit super onda😃❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hahah dobra si😃
Ma obične pidzame dvodjelne sam uzela što bi i ovako nosala po kući inače uzmem neke svoje stare široke trenirke ne mogu baš u tajicama spavat usko mi bude 🤣🤣
5dana po zakonu? Jaoo to je super, kod nas su 2😡 a on nije uzimao porodiljni jer je još uvijek na probnom radu pa nismo bili sigurni kak će šef reagirati. 🤷🏼♀️ Uzeo je onda dva tjedna godišnjeg od 27.9 e sad pitanje ako beba zakasni onda sam najebala.
Tebi će bit super onda😃❤️
Aa i ja planiram tako, cak mozda ne bi ni kupovala posto imam pidzama ali ih ne nosim bas, eventualno jednu spavacicu, gaca novih moram kupiti i bar 2 grudnjaka za dojenje, za mene dosta. A pelene sam rekla babylove nature cu uzeti 2 paketa za bolnicu za svaki slucaj, kazu tu kod nas u Os sestre ako vide paket pelena da je vani uzmu i nose dalje, tako da cu ih sakrivati po torbi, to sam cula od vise zena.
Kak je to meni bezveze samo 2 dana, bar 5 dana bi svagdje trebalo biti, fino od pon do petka i taman vikend slobodan, ja sam rekla hocu ga sto duze da se upoznamo sa bebacem kako spada i rekli smo nikog ne zelimo vidjeti ta 2 tjedna, samo nas troje da smo kuci. 😁
Ja se nadam da ti nece zakasniti i da cete uzivati sa bebicom kad dode. 😊💞
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Ne znam za carski
Al sta se vaginalnog poroda tiče zbog eventualnog reza praktičnije su puno spavacice, a i na viziti morate biti "slobodne" dole
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji