Dobro jutro, potres nisam osjetila ali čula sam grmljavinu u 4 i bila budna negdje do 7 pa nastavila do iza 10. 💪 Tako je lijepo sad vani. 😊
Što se tiče pomoći, muž uzima dva tjedna kad dođem iz rodilišta, on može tempirati kad rodim, nismo vezani nikakvih datumom. Imala sam opciju da mi dođe mama, međutim draže mi je da budemo nas dvoje s našom curicom prva dva tjedna, u miru. A onda kad se on vrati na posao, doći ce mi mama još neko vrijeme. Svekrva je u istoj kući kao i mi, kao i sogor i šogorica ali znamo da od njih nema neke velike pomoći i više bi nas nervirali pa smo se ovako organizirali. Ja sam nakuhavala hranu dok sam još bila mobilnija, dosta skuhanog i smrznutog mi je poslala mama tako da imam pun zamrzivac i ne moramo voditi brigu ni oko toga. Sve smo pojednostavnili i olakšali smo si šta smo mogli.
Što se posjeta tice, poprilicno sam sigurna da neću htjeti nikoga oko sebe prva dva tjedna. A onda ćemo vidjeti za dalje. Ne ustručavam se ljudima reci da dođu kad smo mi za to spremni, nisam fan mrcvarenja sebe da bi drugom udovoljila. Niti znam kakav me porod čeka, niti kakva beba tako da mi je suvišno raditi sad neke planove.
Ee tu sam i ja imala srece sto moze tempirati ta 2 tjedna da budemo sami nas troje, isto sam rekla nije mi problem reci ljudima da nam ne dolaze, pogotovo nakon carskog, necu moci ni ustati vjerojatno maltene a ne jos smjeskati se gostima a nije mi do nicega.
Ja nisam nakuhala nista, muz je rekao on ce kuhati i pomagati, sreca moja pa fino kuha kad hoce. 😁
A i mama i svekrva su tu pa ce i one uskociti u to sam sigurna. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Cure koje imaju danas preglede, sretno! 🍀
Little baby, bome je fino zaljuljalo u Zg. Mene je bas probudilo ljuljanje zgrade i trajalo je nekak dugo. 🙄
Klubsecerko, jedete li one keksice bez secera? Ja sam kupila neke u intersparu i dm-u i moram priznati da su bas fini. Ne znam sto stavljaju u njih, ali sluze svrsi kad zagusti. 😂 Choco cookies od Vitala u Sparu i neki keksici od kokosa u DM-u su mljac. 🤤
Poslikaaaaj nam to sto jedes bez secera da kupimooo hahaha
Evo ove:
https://ibb.co/3hMXTyh
https://ibb.co/34YwdtC
Nisam sigurna koliko su zdravi, ali pise da su bez secera. Uvjerena sam da imaju neke stetne sastojke, jer su bas fini i ne razlikuju se od ovih obicnih keksica. 😂
Ja pojedem za jutarnju uzinu vocku i 2-3 keksica. A popodne uglavnom neke orasaste plodove.
Cure koje imaju danas preglede, sretno! 🍀
Little baby, bome je fino zaljuljalo u Zg. Mene je bas probudilo ljuljanje zgrade i trajalo je nekak dugo. 🙄
Klubsecerko, jedete li one keksice bez secera? Ja sam kupila neke u intersparu i dm-u i moram priznati da su bas fini. Ne znam sto stavljaju u njih, ali sluze svrsi kad zagusti. 😂 Choco cookies od Vitala u Sparu i neki keksici od kokosa u DM-u su mljac. 🤤
Poslikaaaaj nam to sto jedes bez secera da kupimooo hahaha
Evo ove:
https://ibb.co/3hMXTyh
https://ibb.co/34YwdtC
Nisam sigurna koliko su zdravi, ali pise da su bez secera. Uvjerena sam da imaju neke stetne sastojke, jer su bas fini i ne razlikuju se od ovih obicnih keksica. 😂
Ja pojedem za jutarnju uzinu vocku i 2-3 keksica. A popodne uglavnom neke orasaste plodove.
Opaaaaa po ove kekse idem danas odmah 🤣
Ja sam sredila prehranu od straha da me nece ostaviti, tako da je i secer dobar. 3.9 na tašte, 4.2 nakon dorucka....sutra samo da dobro prođe 🤞
Ja sam kupila stvari za bolnicu, ali nisam jos spakirala nista, rano mi je. Stoji u vrecicama od dm-a u komodi.
Spavacice kupljene dvije i jedna piđama pa neka se nade.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ja sam probala ove s kokosom i prefini su, ali sam onda pročitala ili ovdje ili na internetu u nekoj grupi da ih je netko jeo pa nakon toga mjerio šećer i da je bio visok. 🤷🏻♀️
'21. 💙
'24. 💛
Evo jos jedne horoskopske djevice 😆😆, torbe spakirane s tocno 34+0. 😁
Spavacice ili pidzame - ovaj put nosim samo pidjame, bilo mi je prosli put ugodnijd u njima, a imala sam epiziotomiju. I u Zd nitko u viziti ne pregledava dolje, pipaju samo trbuh i maternicu.
Pomoc nakon poroda - mi to nemamo, hehehe. Eventualno ce mi sestra malo dolaziti kako bude mogla. Ni prvi put nije bio neki problem, muz je mogao dobiti samo onih 5 dana i to je to, ostalo smo bili sami. Nadam se da cu i ovaj put nekako preziviti 😅😅😅 (zalihe hrane lagano spremam, nadam se da ce djecak malo biti u vrticu i da cemo preziviti prve tjedne).
Zenice moje drage..
Najnoviji update od jutros 😆
Cula se sa svojom doktoricom da mi ocita nalaze, crp povisen, pretpostavljaju da je upala pluca, a ne mogu mi snimit radi trudnoce, nedostatak kalija i natrija. Kaze doktorica da solim sta vise hranu i da probam pojest bar 2 banane u danu 😏 ..mislim da ce to bit super za OGTT koji idem radit 20.08. 🙄
ponosna.mama uuuf! A kako se osjecas danas? Je li fibra ista pada?
Bumac kako ti je tlak?
Ja se javljam evo nakon pregleda. Stanje s cerviksom je status quo.. stoji na oko 32. Decko je velik, 1600 g a tek 28 tt.. bit ce ocito 4 kile. Jadna ja...
Imam u mokraci proteina pa su mi dali da ponovim test jer kao ne pijem dovoljno tekucine. Ako bude isto pozitivan moram na urinokluturu i sediment urina...
Slijedecih 6 tjedana i dalje mirovanje, veliki je to pritisak na cerviks a onda se mozemo pocet kretat. Nadam se da cemo izdržat bar toliko 🙏.
Sto se tice tih keksica "bez secera"- oni napisu bez secera jer ne sadrze klasicni secer al sadrze neki oblik "zamjene" za secer tipa poliole. Pogledajte sastav pa provjerite kako utjece na secer u krvi.
Evoo i mene s pregleda🥳
Pišonja je težak 2100, odgovara tjednima po svim mjerama, ja sam zatvorena, ctg je super vrlo aktivna beba kaže doktorica. ALIII. Nije se još okrenuo i sad mene hvata panika 😭😭 moram se od idućeg tjedna javit u bolnicu za svaki slučaj jer doktorica ide na godišnji pa je rekla radi sigurnosti, a i zato da oni pregled naprave dok nje nema i možda će ga morati okretati. Ja ću popiz..... Ne želim pomisliti kolka je to bol i meni i njemu da ga netko pritiska jadnog😔 moram naći one vježbe za okretanje bebice, znam da je netko već tu ostavljao link al sam ja to pogubila. Pa ćemo probat s time. Sad sam surfala malo u vezi tog okretanja pa mi se sve smučilo suze su mi krenule 😭 znam da je mama imala težak porod sa mnom al ona nema pojma zašto točno, ali nešto se sjeća da nisam bila dobro okrenuta valjda, a već ju krenuli porađati pa je bilo prekrasno za carski i onda su morali vakuumom. Baš se grozno sad osjećam 😭
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
ponosna.mama uuuf! A kako se osjecas danas? Je li fibra ista pada?
Bumac kako ti je tlak?
Ok sam, cak sam uspila nesto i pojest, samo me kasalj ubija stalno. Fibra jutros 37.2, sad cu opet mirit.
Sortiraj odgovore
Najstariji