Ja sam rodila u Os, i svi su imali spavacice. No moze se uzeti i neka pidzama s malo duzim gornjim dijelom. U viziti te gledaju i dolje, vjerojatno da se vidi koliko zena krvari. Plus lakse u spavacici kad se ide u ambulantu na odjelu da te pregledaju prije otpustanja meni su oba puta obaviti vaginalni pregled. A i tu je rez, meni je vise odgovaralo da me nikakva gumica dolje ne stisce. Ja cu ponijeti 3 spavacice koje imam od prije. Valjda ce biti dovoljno.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊Cuj ti kasnila, mi smo zbog mene u opcinu kretali 50 min ranije pa ispratili svatove prije nas. 😂😂
Ja volim sve ranije pripremiti, a i nikad ne znas sta se moze dogoditi, nedaj Boze da se dogodi, ali neka meni bar mjesec i pol ranije spremna torba. 😊
I ja sam kao i ti, moja je vec torba prije mjesec dana spremna 😆 Neka ona bude u pripravnosti, jer sam panicar ako nesto nije kako treba. Djevica u horoskopu, to je tako. Sve mora bit ko po spagi😂🙉
Ja i inace volim biti tocna i uvijek i svagdje se krece ranije da ne bi zakasnili kojim slucajem, a u horoskopu sam riba, ne znam jesu ribe bas tocne inace, ali ja volim biti. 😂
I ja sam riba i moram biti tocna i mrzim kad netko kasni 🤪
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Cure koje imaju danas preglede, sretno! 🍀
Little baby, bome je fino zaljuljalo u Zg. Mene je bas probudilo ljuljanje zgrade i trajalo je nekak dugo. 🙄
Klub secerko, jedete li one keksice bez secera? Ja sam kupila neke u intersparu i dm-u i moram priznati da su bas fini. Ne znam sto stavljaju u njih, ali sluze svrsi kad zagusti. 😂 Choco cookies od Vitala u Sparu i neki keksici od kokosa u DM-u su mljac. 🤤
Naravno, ovisi i kad radas. Ja sam oba puta po ljetnim vrucinama i opet cu. Vjerojatno bi nosila neke rastezljive tajice visokog struka da trebam roditi zimsku bebu.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Ja sam rodila u Os, i svi su imali spavacice. No moze se uzeti i neka pidzama s malo duzim gornjim dijelom. U viziti te gledaju i dolje, vjerojatno da se vidi koliko zena krvari. Plus lakse u spavacici kad se ide u ambulantu na odjelu da te pregledaju prije otpustanja meni su oba puta obaviti vaginalni pregled. A i tu je rez, meni je vise odgovaralo da me nikakva gumica dolje ne stisce. Ja cu ponijeti 3 spavacice koje imam od prije. Valjda ce biti dovoljno.
Sestricna prosle godine rodila kaze nitko u spacmvacici nije bio, zato cu i jedno i drugo nositi, i ovako imam veliki kofer putni pa ce stat sve u njega. 😂
Imam haljinu za trudnice pa cu nju i spavacicu i to sam rekla necu posebno za dojenje kupovati, nego neku na gumbice kupiti u Kiku ili Pepcu i mirna sam. Ni nemam puno toga za kupiti, to ovaj tjedan obavim, operem, opeglam i onda sam mirna do poroda. 😁
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Little baby, bome je fino zaljuljalo u Zg. Mene je bas probudilo ljuljanje zgrade i trajalo je nekak dugo. 🙄
Klubsecerko, jedete li one keksice bez secera? Ja sam kupila neke u intersparu i dm-u i moram priznati da su bas fini. Ne znam sto stavljaju u njih, ali sluze svrsi kad zagusti. 😂 Choco cookies od Vitala u Sparu i neki keksici od kokosa u DM-u su mljac. 🤤
Nisam secerusa, ali za bolnicu cu si kupiti neke zdravije keskice od cjelovitog zrna, kazu da su dobri za potaknit probavu nakon poroda. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
Klubsecerko, jedete li one keksice bez secera? Ja sam kupila neke u intersparu i dm-u i moram priznati da su bas fini. Ne znam sto stavljaju u njih, ali sluze svrsi kad zagusti. 😂 Choco cookies od Vitala u Sparu i neki keksici od kokosa u DM-u su mljac. 🤤
Poslikaaaaj nam to sto jedes bez secera da kupimooo hahaha
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Što se tiče pelena i krađe to sam i ja čula da znaju pokrasti pa da ženice moraju skrivati po torbi. I također sam rekla da ne želim vidjeti nikog u to vrijeme, mogu komšije odnosno kumove, al ovak ne želim nikog nego da mi uživamo sami ta dva tjedna. Dragom se ne sviđa ta ideja, kao kak ću odbit ljude ak će neko htjet doć u posjetu reko lijepo ću ih zamolit i gotovo..
Orhideja ma ne sekiraj se mama ti je tu vjerujem da će ti ona pomoći oko svega❤️ a pitat ću baš pogotovo jer je ovaj u Hrvatskoj rađen 7.7 a sad se dodatno formirao i liči na pravu bebicu. Ako bude sr skrivao onda mi neće htjet ni izradit 😡
A što se tiče tajica za spavanje ja ih sad ne mogu a kamoli nakon poroda 😂 svaka čast ko može 😂
Ja nisam mogla vjerovat kad sam cula to da kradu pelene, ja da sebi kupujem a one da uzimaju i nose drugim zenama. Rekla sam ako me netko pita naravno da sam spremna dati koju pelenu, ali uzimati bez pitanja je meni osobno sramota.
Ja izgleda jedina nemam 3D ili 4D ultrazvuk uopce. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
25.02.➕🤰🏻
09.01. ➕
I ja sam djevica u horoskopu i sve mora biti na vrijeme ili ranije...
Ja sam torbu vec spakovala na grubo jer ne znam sta ce mi trebati u bolnici...idem iduce sedmice na prijavu pa cu da vidim sta mi treba a sta ne...spakovala sam 3 spavacice i 2 pidzame mislim da ce biti dovoljno ( od viska glava ne boli)....mrezastih gacica isto imam aa i svojih obicnih pa vidjet cemo sta ce mi trebat...
Ja danas nastavljam sa peglanjem i takoo...
Sretno svima na pregledima 💞💞
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Nisam ni ja neka od spavaćica, ali sam ih pripremila jer mislim da će biti praktičnije na koji god način da rodim. Dok sam sada ležala u bolnici sve žene koje su rodile su bile u spavaćicama. Jedino mi koje nismo bile za roditi i daleko smo od termina, a i pregledavali su nas vaginalno rjeđe smo znale biti u tajicama.
Ovaj posjet bolnici mi je bio kao nekakva proba, vidjela sam što mi od stvari ipak neće ili hoće trebati.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji