Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zara7
    16. Kolovoz 2021. 17:10

Mi taman s pregleda kod moje stare gin. Po njoj je sve super, beba ima 2.5 kg, sve mjere su tjedan dana veće osim bedrene kosti koja je više nego 2 tjedna veća što znači da će beba bit dugonoga 🙈 i naglasila je zbog toga u nalazu da smo oboje visoki i napisala Partner visok 201 cm!! sa 2 uskličnika 😂 pa je rekla da normalno da beba ima biološki potencijal za bit velika. I rekla je da malac ima kosice. Za plodnu vodu je rekla da je ima dosta, al ništa izvan ikakve granice (Sanjarka) i uopće se nije na to osvrtala. 
    Zatvorena sam, cerviks 38 mm.
    Sljedeći pregled je 9.9., tad radim prvi ctg i bris na streptokok. Tad ću već biti 37.tt, po mjerama 38. 😱

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    16. Kolovoz 2021. 17:11

Traveller joooj nadam se da ćeš dobit zeleno svjetlo i da prva krećeš s Amy, zanima me statistička uspješnost vježbi 😂 ima li još netko da će ih radit? 😂 ja planiram nakon slj pregleda svakako! 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Mišić
    16. Kolovoz 2021. 18:29

Sanjalica pitaj ga i za caj i datulje, ja sam svome isto spomenula. Iako, ne vjeruju oni bas u to 😆
    plava.bosanka eno mi se kolac pece, tako daaaaa 😆😆😆😆 toliko o zdravoj prehrani 🤣
    Ponosna.mama ajmeee! Javi nam sto je bilo kod dr! 

Tonkica111
    16. Kolovoz 2021. 19:14

Cure jel koga boli trtica? Mene doduše to odavno boli... Stojim malo duže od 5 min na noge i posli jedva mogu sist koliko me trtica boli dok se ne namistim i opustim skroz u sjedećem položaju... Ko da mi rep iza raste 🤦🏻‍♀️😭😭

Kiky 🥰
    16. Kolovoz 2021. 19:35

Danna  Drzi se draga, jako mi je zao da moras to prolaziti ali brzo ce Katarina doci doma❤
    I moj maleni je vise na desnoj strani nego na lijevoj ali ovisi i kako na kojem boku lezim pa se i on tako namjesti. A sad se sve vise javljau samo izbocine po trbuhu 😁
    Evo i nas dvoje:
    https://ibb.co/HFr0f2Z

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ljesnjak
    16. Kolovoz 2021. 19:41

Draga Danna i Madamel, nista sta mi kazemo nemoze biti utjeha, samo znajte da smo uvijek tu za salusati i biti podrska, vi morate biti pozitivne, svaka za svoju situaciju i svoje obitelji i bebice. Mi svi skupa saljemo pozitivne misli i energiju. 💓

sanja0508
    16. Kolovoz 2021. 21:21

ponosna.mama

Cure evo da vam se i ja javim..
    Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰
    Dannna drzi se, znam da je bolno ic kuci bez bebice, ali Kate je lavica i brzo ce ona napredovat i doc kuci onima koji je vole 💞
    MadameInadam se da nisu prognoze tako crne i da ce sve na kraju biti u redu. Kad god ti je tesko ili ti dođe plakat samo nam se obrati, znam da nije puno, al nasu podrsku ces uvijek imat ♥️
    Hvala vam cure sta se brinete za mene, ne mogu bas rec da sam danas najbolje 😏 ..nekako mi se sve skupilo zadnjih dana pa sam se jutros rasplakala jer stvarno ne mogu vise. Svaki dan me sve zivo boli, ne mogu normalno funkcionirat, samo zelim dva dana da me nista ne boli i da mogu uzivat u trudnoci😥
    Zadnja dva dana mi je skocila fibra, nisam nista jela ni dizala se iz kreveta, bas sam koma 😏 ..kasljem grozno pa me strah da mi se ne spusti na pluca, a i nije mi bas normalno da vec 8.dan imam fibru.
    Zvala sam maloprije doktoricu, rekla mi je da dođem kod nje u 6 da me pogleda.
    Drzite se cure i nadam se da nema vise nitko bolestan, jer uz sve simptome trudnoce ovo je katastrofa 😰

Jesi bila kod doktorice? Sta ti je rekla?

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

little baby
    16. Kolovoz 2021. 22:04

Tonkica111

Cure jel koga boli trtica? Mene doduše to odavno boli… Stojim malo duže od 5 min na noge i posli jedva mogu sist koliko me trtica boli dok se ne namistim i opustim skroz u sjedećem položaju… Ko da mi rep iza raste 🤦🏻‍♀️😭😭

Mene ne boli trtica al zato boli isijas. Nije stalno al kad uhvati bas zna biti gadno. Uz to me zadnja dva dana sve zivo pocelo bolit. Od kukova,leda,trbuha,prepona😅 Nadam se samo da je faza,jer imamo jos 2 mj za izgurat

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• MARELA
    16. Kolovoz 2021. 22:53

Dannna

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊
    Ja sam čak dobro spavala…..
    Vani danas zovu posebno vrućinu i južinu. I stvarno al stvarno se nadam da je ovo zadnji jaki udar. Želim napokon prodisati kako treba 🥵
    Orhideja ja pijem 1 dnevno kavu. Nisam ni prije trudnoće pila više a zna mi dan proć i bez nje. Nisam neki kavopija. Počela sam je piti taj sa 28 godina 😁
    Dannna neces joj moc donositi mlijeko kad izades iz rodilista? Nema ni posjeta?
    Mila12 meni je proslu t trbuh bio visoko i u boksu , predivna sam meni se to nema di spustiti 🤣
    Ponosnamama si bolje danas?
    Sanja sretno sa sagom šećer danas 😩
    MadameI jako mi je žao 🥺🥺🥺 nadam se da ipak nije ta prognoza a ako je da će ipak sve izaći na dobro nije danas to uvijek smrtna presuda. Drzi se, budi hrabra ♥️
    Zara, Nyssa, Lješnjak cekamo izvještaje 🥰

Ne, kada izađem sa odjela nema posjeta više dok Kata ne mogne kući 🥺🥺🥺🥺 tako da ne mogu ni mlijeko dostavljati. Prije je bilo, mogle su posjete i izdajanje, kada beba ojača moglo se čak i doći dojiti ali zbog glupe Kovid situacije to više nije moguće. Mogu samo zvati svako dan od 12.00 do 13.00 i informisati se, mooooožda ali samo možda namoliti neku od sestara da mi pošalje sličicu makar jednom u sedmici.

Daj kakve su to gluposti? Koja bolnica? Zakidaju prerano rođeno dijete za majčinu blizinu i majčino mlijeko cak i samo 1x dnevno?? Zbog Covida. To stvarno jos nisam cula...bas me naljutilo😠

plavabosanka
    16. Kolovoz 2021. 23:25

MARELA

Dannna

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊
    Ja sam čak dobro spavala…..
    Vani danas zovu posebno vrućinu i južinu. I stvarno al stvarno se nadam da je ovo zadnji jaki udar. Želim napokon prodisati kako treba 🥵
    Orhideja ja pijem 1 dnevno kavu. Nisam ni prije trudnoće pila više a zna mi dan proć i bez nje. Nisam neki kavopija. Počela sam je piti taj sa 28 godina 😁
    Dannna neces joj moc donositi mlijeko kad izades iz rodilista? Nema ni posjeta?
    Mila12 meni je proslu t trbuh bio visoko i u boksu , predivna sam meni se to nema di spustiti 🤣
    Ponosnamama si bolje danas?
    Sanja sretno sa sagom šećer danas 😩
    MadameI jako mi je žao 🥺🥺🥺 nadam se da ipak nije ta prognoza a ako je da će ipak sve izaći na dobro nije danas to uvijek smrtna presuda. Drzi se, budi hrabra ♥️
    Zara, Nyssa, Lješnjak cekamo izvještaje 🥰

Ne, kada izađem sa odjela nema posjeta više dok Kata ne mogne kući 🥺🥺🥺🥺 tako da ne mogu ni mlijeko dostavljati. Prije je bilo, mogle su posjete i izdajanje, kada beba ojača moglo se čak i doći dojiti ali zbog glupe Kovid situacije to više nije moguće. Mogu samo zvati svako dan od 12.00 do 13.00 i informisati se, mooooožda ali samo možda namoliti neku od sestara da mi pošalje sličicu makar jednom u sedmici.

Daj kakve su to gluposti? Koja bolnica? Zakidaju prerano rođeno dijete za majčinu blizinu i majčino mlijeko cak i samo 1x dnevno?? Zbog Covida. To stvarno jos nisam cula…bas me naljutilo😠

Ma užasss ni ja nisam mogla vjerovati kad sam pročitala 😒😒   što je netko gore rekao glavno da koncerti mogu i koje kakve događanja, a majka ne može do djeteta, jedva i telefonski da čuje šta je s bebom uhh😠😡

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.