Lisa zao mi je za mucnine da te tako ulovilo😥
Missy kako je tebi s tim, ti si pricala da imas skoro po cijele dane?
Ne znam sto bi mislila o kombiniranom, mozda pitam ginekologa za savjet. Ako se vece anomalije ionako vide na uzv, mozda stvarno nema smisla prolaziti dodatan stres.
Javi sta si odlucila po tom pitanju. To se radi u 12.tjednu negdje?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Pozdrav cure ❤
Mene danas dosta peru mučnine, dođe pa prođe.. nisam mogla jesti ručak a kupila sam tako ljepe brancine 🤣 bas nemam sreće
marija super za betu! Ponavljas opet?
Lovley nam se nije javila, vidjela sam na drugoj temi su cure rekle da je uzela pauzu od foruma.
Sretno na pregledima svima danas i sutra ❤❤
Lovely je danas imala pregled? Nadam se da je sve ok😥
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
2. IVF: 5/2025.
Evo i mene cure! Kod mene su se mucnine malo smirile ne smijem previse hvalit,inace ovisi o danu!
I dalje imam neka probadanja dole u trbuhu,i bijeli iscjedak....danas sam 8+4, u ponedjeljak imam drugi pregled i hvata me lagano panika,nadam se da je sve ok..uh...🤔🤔😔😔
Ja ću raditi Nifty ili neki slični test. Tako sam i prošli put. Ali ja sam takva da volim imati što je moguće više informacija, daje mi osjećaj kontrole - što očekivati, kako se pripremiti i sl.
Radi se od 10tt do ja mislim 20og (za gornju granicu nisam sigurna).
Ja sam odbila kao i u prvoj trudnoći. Nisam htjela da me na amniocentezu šalju ako nešt ne bude ok. Rh- sam i meni je u glavi da mi mogu samo nered napravit. Oboje smo stava kako bude tako će bit. Zdravi smo, obitelj nam je zdrava, nema u povijesti bolesti i vjerujemo u dobro na kraju. Ne bi mogla psihički do kraja trudnoće bit u miru da se bilo šta otkrije. Ionako nikad ne možeš bit spreman na takve stvari znao prije il na kraju.
Ja sam inače super. Nema mučnina, pomalo šetamo vani (trebala bi mirovat). Nemam iscjetka više pa ćemo vidjet 22.tek na pregledu šta ima
Pišite kad vam je termin i odakle ste 🤰
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pišite kad vam je termin i odakle ste 🤰
13.9., Zagreb 😊
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Lisa zao mi je za mucnine da te tako ulovilo😥
Missy kako je tebi s tim, ti si pricala da imas skoro po cijele dane?
Ne znam sto bi mislila o kombiniranom, mozda pitam ginekologa za savjet. Ako se vece anomalije ionako vide na uzv, mozda stvarno nema smisla prolaziti dodatan stres.
Javi sta si odlucila po tom pitanju. To se radi u 12.tjednu negdje?
A meni i dalje mucnine postojane iako bude sad malo laksih dana pa bar nesto.
Da, radi se oko 12. tjedna, ja sam iduci tjedan narucena kod svoje gin na uzv, a tjedan dana sam privatno za kombinirani pa cu vidjeti. Uzv svakako ide, mjerenja i sve. To ce mi biti 2. pregled pa nikako docekati 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure ja obavila prvi pregled, sve je uredu hvala Bogu, al kad sam čula srce kako kuca i vidjela moju malu mrvicu ajme sva sam se rastopila 🥰🥰🥰
Termin mi je 25.9. inače sam iz Zg ali sam u Irskoj tako da ću rodit u Dublinu
Hej cure, citam vas svakodnevno ali jednostavno nikak uhvatit vremena nesto napisat. Nazalost imam mucnine 24/7 tako da mi otezavaju zivot ali proci ce i one 😄
Jel koja od vas trenutno prehladena? Mala nas je doma zarazila i sad imam grlobolju i laganu temperaturu sa smrkavim nosom a ne znam kaj bi smjela tj nebi smjela, zvala sam doktora ali zauzeto je non stop i nikak doc do njih 😑
Mi smo obavili prvi pregled ali jos se nista osim male tockice nije vidjelo pa za 10 dana idem opet 😄 po nekom racunanju bi termin bio 01.10. ali jos cekam potvrdu 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji