Hvala, uopće se nisam sjetila Asosa, baš ću pogledati. "Moj" H&M nema trudnički odjel, a baš sam barem hlače htjela isprobati jer se bojim naručiti krivu veličinu online..
Ja sam sve pogodila 😃 sto se tice traperica inace sam 36 i ove sam uzela s i odlicne su, tako da normalne su velicine
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Hvala, uopće se nisam sjetila Asosa, baš ću pogledati. "Moj" H&M nema trudnički odjel, a baš sam barem hlače htjela isprobati jer se bojim naručiti krivu veličinu online..
Nama će sada ići carina na robu s Asosa 😬
Da nazalost, zato sam ih i prekrizila 😅 Mozda osim Lidla ima i Pepco neku jeftinu ponudu, znam da imaju svasta za bebe i odjece ovako, ne znam kako su za trudnice opremljeni.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Drage cure dobro jutro
Meni je očito ovulacija bila kasnije nego što sam ja računala, vidi se gastacijska vrečica 5 tjedana, vjerojatno je i termin kasnine (sredina listopada), pregled za dva tjedna. C&A ima jako dobru trudničku kolekciju, uključujući i kupače kostime za nas jesenice s mora, tu i tamo se zna naći i u Kauflandu trudničkih majica, potkošulja za dojenje, tajica... prijateljica mi rekla da su joj trudničke hulakopke najbolje u Bipi... Ja se planiram švercat sa tajicam i haljinama jer je to nekako najudobnije, a opet fino izgleda, samo me muci sto je ljetne haljine s rukavima teško naći, a za posao stvarno na to moram paziti...
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Pozdrav curke sretno na pregledima danas koje imaju 😍😍
Dubrovcanka što manje interneta i čitanja je bolje, opusti se i uživaj, ne valja bit u stresu zbog bebe, probaj skrenut misliš, ja nisam imala.nikakvih simtopma na prve dvije trudnoće i sve je bilo u redu do samog kraja tako da nemam ni sada , misli na nju i utorak će biti sve divno i krasno i budeš čula ❤..
Što se tiče trudnicke robe ja baš danas bila u Lidlu kod sebe i ima hlača i tajca, pidama svega pune košare iznenađujuce, a pepco bas nema trudničkih stvari kolko sam uspjela pogledat kod sebe :)
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Pingo, bit će to sve ok na idućem pregledu, sigurno je kasnija ovulacija. Probaj se okupirati nečim iduća dva tjedna. Ja sam se opskrbila knjigama da manje mislim o pregledu, još 10 dana. 😂
Kristina, ti već ulazis u 12 tjedan, još malo i kraj prvog tromjesečja, divno. 😍
Daa, ulazimo u drugo tromjesečje😍😍 ..budete i vi uskoro sve :)))
al najteže će bit treće, ljeto predkraj trudnoće , jao kad se sjetim toga, al nadam se da će nam ljeto biti ko prošle godine ni vruće ni hladno i da ćemo izdrzati
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Pozdrav curke sretno na pregledima danas koje imaju 😍😍
Dubrovcanka što manje interneta i čitanja je bolje, opusti se i uživaj, ne valja bit u stresu zbog bebe, probaj skrenut misliš, ja nisam imala.nikakvih simtopma na prve dvije trudnoće i sve je bilo u redu do samog kraja tako da nemam ni sada , misli na nju i utorak će biti sve divno i krasno i budeš čula ❤..
Što se tiče trudnicke robe ja baš danas bila u Lidlu kod sebe i ima hlača i tajca, pidama svega pune košare iznenađujuce, a pepco bas nema trudničkih stvari kolko sam uspjela pogledat kod sebe :)
Hej, gdje je taj Lidl koji je opskrbljen? Pretpostavljam nije Zagreb u pitanju ili? 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kuc Kuc
Jel me netko trazio? 😁
Eto me u klub jesenskih bebica ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kuc Kuc
Jel me netko trazio? 😁
Kad si vec otvorila grupu bilo je fer da se i pridruzis 😁 Cestitam ❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Kuc Kuc
Jel me netko trazio? 😁
Dobro nam došla ❤❤❤ čekale smo te
Pingo super za pregled 🥰 to je za te tjedne taman, ako nisi pratila ovulaciju moguce da je bila kasnija.
Sortiraj odgovore
Najstariji