Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    12. Veljača 2021. 10:53

FlipFlop

Hvala, uopće se nisam sjetila Asosa, baš ću pogledati. "Moj" H&M nema trudnički odjel, a baš sam barem hlače htjela isprobati jer se bojim naručiti krivu veličinu online..

Ja sam sve pogodila 😃 sto se tice traperica inace sam 36 i ove sam uzela s i odlicne su, tako da normalne su velicine 

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    12. Veljača 2021. 11:04

lu

FlipFlop

Hvala, uopće se nisam sjetila Asosa, baš ću pogledati. "Moj" H&M nema trudnički odjel, a baš sam barem hlače htjela isprobati jer se bojim naručiti krivu veličinu online..

Nama će sada ići carina na robu s Asosa 😬

Da nazalost, zato sam ih i prekrizila 😅 Mozda osim Lidla ima i Pepco neku jeftinu ponudu, znam da imaju svasta za bebe i odjece ovako, ne znam kako su za trudnice opremljeni. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

pingo
    12. Veljača 2021. 11:29

Drage cure dobro jutro
    Meni je očito ovulacija bila kasnije nego što sam ja računala, vidi se gastacijska vrečica 5 tjedana, vjerojatno je i termin kasnine (sredina listopada), pregled za dva tjedna. C&A ima jako dobru trudničku kolekciju, uključujući i kupače kostime za nas jesenice s mora, tu i tamo se zna naći i u Kauflandu trudničkih majica, potkošulja za dojenje, tajica... prijateljica mi rekla da su joj trudničke hulakopke najbolje u Bipi... Ja se planiram švercat sa tajicam i haljinama jer je to nekako najudobnije, a opet fino izgleda, samo me muci sto je ljetne haljine s rukavima teško naći, a za posao stvarno na to moram paziti...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• kristina25
    12. Veljača 2021. 11:30

Pozdrav curke   sretno na pregledima danas koje imaju 😍😍
    Dubrovcanka što manje interneta i čitanja je bolje,  opusti se i uživaj, ne valja bit u stresu zbog bebe, probaj skrenut misliš, ja nisam imala.nikakvih simtopma na prve dvije trudnoće i sve je bilo u redu do samog kraja tako da nemam ni sada , misli na nju i utorak će biti sve divno i krasno i budeš čula ❤..
    Što se tiče trudnicke robe ja baš danas bila u Lidlu kod sebe i ima hlača i tajca, pidama svega pune košare  iznenađujuce, a pepco bas nema trudničkih stvari kolko sam uspjela pogledat kod sebe :) 

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

• kristina25
    12. Veljača 2021. 11:38

Traveller

Pingo, bit će to sve ok na idućem pregledu, sigurno je kasnija ovulacija. Probaj se okupirati nečim iduća dva tjedna. Ja sam se opskrbila knjigama da manje mislim o pregledu, još 10 dana. 😂

Kristina, ti već ulazis u 12 tjedan, još malo i kraj prvog tromjesečja, divno. 😍

Daa, ulazimo u drugo tromjesečje😍😍 ..budete i vi uskoro sve :))) 
    al najteže će bit treće, ljeto predkraj trudnoće , jao  kad se sjetim toga, al nadam se da će nam ljeto biti ko prošle godine ni vruće ni hladno i da ćemo izdrzati

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Missy88
    12. Veljača 2021. 11:45

kristina25

Pozdrav curke sretno na pregledima danas koje imaju 😍😍
    Dubrovcanka što manje interneta i čitanja je bolje, opusti se i uživaj, ne valja bit u stresu zbog bebe, probaj skrenut misliš, ja nisam imala.nikakvih simtopma na prve dvije trudnoće i sve je bilo u redu do samog kraja tako da nemam ni sada , misli na nju i utorak će biti sve divno i krasno i budeš čula ❤..
    Što se tiče trudnicke robe ja baš danas bila u Lidlu kod sebe i ima hlača i tajca, pidama svega pune košare iznenađujuce, a pepco bas nema trudničkih stvari kolko sam uspjela pogledat kod sebe :)

Hej, gdje je taj Lidl koji je opskrbljen? Pretpostavljam nije Zagreb u pitanju ili? 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjarka88
    12. Veljača 2021. 11:48

Kuc Kuc 
    Jel me netko trazio? 😁
    Eto me u klub jesenskih bebica ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Missy88
    12. Veljača 2021. 11:54

Sanjarka88 🐰

Kuc Kuc
    Jel me netko trazio? 😁

Kad si vec otvorila grupu bilo je fer da se i pridruzis 😁 Cestitam ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Veljača 2021. 11:54

Sanjarka88 🐰

Kuc Kuc
    Jel me netko trazio? 😁

Dobro nam došla ❤❤❤ čekale smo te

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Veljača 2021. 11:56

Pingo super za pregled 🥰 to je za te tjedne taman, ako nisi pratila ovulaciju moguce da je bila kasnija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.