Jutroo.. I ja Sam mislila da radim neki test, Jos uvijek ne znam Koji, nisam upucena ni u jedan bas, Ali zbog predhodnih spontanih mislim da trebam radit,.. 32god.imam. I Jo's da vas pitam, da li koristite kakve vaginalete, ili ste mozda koristile, da li lezite posle stavljanja? 🙈😊
Sorkac sto upadam, ali s obzirom da su mi utrogestani dio zivota 😂…Dosta je odlezati 15 min pa mozes dalje. Mali dio ce uvijek iscuriti van, ali to neka te ne brine 😉
Sretno svima cure! Cuvajte se ❤️
E super, hvala ti.. MA ja I sat vremena odlezim, pa ipak nesto iscuri 🤷♀️ 😅
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Heej cure, napokon i ja dočekala svoj prvi pregled. Na kraju sam se narucila kod privatnika jer bi u bolnici došla na red tek u 4-om mjesecu, uzas! Tako da danas u 17:30 idem na prvi pregled. Nadam se da ću uspjeti nešto vidjeti i da će sve biti uredu. 🤞🏼🙏
Sretnooo, javi Nam se kad zavrsis 🙏🌸
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Lovely gdje si, pregled danas?
Bok cure. Kupila sam danas u lidlu dvoje trudnicke tajice i čarape. Nek se nađe za proljeće.
Sta ima kod vas
Super, ja sam planirala nakon posla do Lidla, ali koliko citam tu u grupama, sve se razgrabilo vec rano ujutro 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok cure, jel cudno da mi smetaju mirisi vec ovako rano(4+4sam danas) ili je to normalno za drugu trudnoću?
E da, LC Waikiki ima dosta trudnicke odjece, ne preskupe :)
Bok cure, jel cudno da mi smetaju mirisi vec ovako rano(4+4sam danas) ili je to normalno za drugu trudnoću?
E da, LC Waikiki ima dosta trudnicke odjece, ne preskupe :)
Bok, simptomi su mogući otkad se počne lučiti beta u organizmu tako da bih rekla da je to skroz normalno. Nekome krenu simptomi ranije, nekome kasnije, a netko ih niti nema. Sve je to ok
Ma znam, ali me bas iznenadio intenzitet.. Na poslu radim sa hranom i sve sto nije piletina odvratno smrdi, a do pred par dana sam se davila u svemu tome
Bokić curke
Jucer sam povraćala 3 puta, danas bas nikakve mucnine nemam. Valjda je to normalno 🤔 danas sam 6+2. Nadamo se srceku u petak 🤞🤞
Jedva cekam tvoj pregled 🙂 posto smo jednake po tjednima i zadnjoj M ravnam se po tebi 😀
Eto... I ja jedva cekam tvoj pregled. Drago mi je da imamo isti datum🤗
🙋♀️ 22 Hashimoto, PCOS
🙋♂️ 26
Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
28.01. ➕ Na testu 🤰
Papa test uredan
Pozdrav svima
Koliko vas ima starijih trudnica? Hoćete li raditi nifty test? Ja imam 34, pa nisam pametna šta raditi.
Hej pa ja imam 33, napunit cu kad se beba rodi 34 ali ne planiram raditi nifty test pa da se cijelu trudnocu stresiram. Napravit cu samo za Down sidrom a ostalo kako Bog da.
Nadam se sa ce sve biti u redu. Meni je ovo prva trudnoca.
I sto ako bude Down? Ja nemam pojma sto bi s nekim informacijama koje eventualno dođu s tim testovima koliko god razmisljala 😅
Neznan ni ja sto bi,prvo bi sa muzem pricala ali sto god da je to je nase dijete. Moj ginekolog salje zene za taj nalaz a ostalo sve je nasa zelja. Vidit cu ustvari dali cu opce raditi i taj test, nekad je bolje bit u neznanju pa kako bude. Sve je u Bozjim rukama.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Missy88 7+5 sam, tako mi aplikacija pokazuje i ja sam računala i isto je ispalo tako.
Zabrinuta_7 hvala, javim se čim obavim pregled
Hvala vam na brizi cure 💕
Traveller počela si već lagano znaci kupovati, i ja sam razmišljala lagano krenuti dok još mogu i da ne hodam kasnjje s velikim trbuhom uokolo kad će mi bit teže.
Mi smo uzeli za početak za bebicu neki kompletic i bočice i sterilizator..znamo da je još rano za to i imamo vremena al jednostavno nemozemo odolit svim tim stvarima, jedva čekamo da saznamo i spol pa da možemo u kupovinu 🤗
Cure znam da je rano ali jeste već razmišljale o imenima?
4 trudnoća a osjećaj kao da je prva, samo mi se spava,evo ležim od ručka i "umirem " od mućnine, sve mi se dize u želucu, napirit trbuh, pun zraka.😑🤢Ako bude dečkić ime već znamo, za curu nisam ni trazila, nije mi ni zapelo neko posebno
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cure došli su mi nalazi i beta je 423 😍
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020