Jutrić svima, evo ja jutros obavila svoje, labaratorij, transfuzija, mikrobiloski... Sreća nije bilo gužve, u roku sat vremena sve riješila. Ja sam 31 godina, prvo sam s 20 rodila, drugo s 21,a treće s 25g.Ja ne planiram raditi ništa od tih testova
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutroo.. I ja Sam mislila da radim neki test, Jos uvijek ne znam Koji, nisam upucena ni u jedan bas, Ali zbog predhodnih spontanih mislim da trebam radit,.. 32god.imam. I Jo's da vas pitam, da li koristite kakve vaginalete, ili ste mozda koristile, da li lezite posle stavljanja? 🙈😊
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Jutroo.. I ja Sam mislila da radim neki test, Jos uvijek ne znam Koji, nisam upucena ni u jedan bas, Ali zbog predhodnih spontanih mislim da trebam radit,.. 32god.imam. I Jo's da vas pitam, da li koristite kakve vaginalete, ili ste mozda koristile, da li lezite posle stavljanja? 🙈😊
Hej, imala si vise spontanih? Zao mi je 😔 Jesi obavila briseve da se vidi ako je neki uzrok mozda tamo?
Vaginalete se stave prije spavanja, tako da odstoje preko noci bez da iscuri sve van 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutrić svima, evo ja jutros obavila svoje, labaratorij, transfuzija, mikrobiloski… Sreća nije bilo gužve, u roku sat vremena sve riješila. Ja sam 31 godina, prvo sam s 20 rodila, drugo s 21,a treće s 25g.Ja ne planiram raditi ništa od tih testova
Ajme 4. bebac, svaka ti cast, ja se jedva nosim sa svim ovim prvi put, vec sad nemam zelju ponoviti samo zbog mucnina, a zelim dvoje djece 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Hej, imala si vise spontanih? Zao mi je 😔 Jesi obavila briseve da se vidi ako je neki uzrok mozda tamo?
Vaginalete se stave prije spavanja, tako da odstoje preko noci bez da iscuri sve van 😊
Da, trombofilija je izgleda problem.. I od jucer primam sprice. A imala Sam 3 spontana.. Ja vaginalete moram koristiti I navece I ujutru,..
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Da, trombofilija je izgleda problem.. I od jucer primam sprice. A imala Sam 3 spontana.. Ja vaginalete moram koristiti I navece I ujutru,..
Nadam se da ce ovaj put sve biti uspjesno 🥰 Aha, sorry, jutarnje mi nisu uopce pale na pamet, valjda netko zna. Ne cini mi se da ima neki efekt lezati par minuta ako si kasnije u pokretu. Nije ti ginekolog dao neke upute?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jutrić svima, evo ja jutros obavila svoje, labaratorij, transfuzija, mikrobiloski… Sreća nije bilo gužve, u roku sat vremena sve riješila. Ja sam 31 godina, prvo sam s 20 rodila, drugo s 21,a treće s 25g.Ja ne planiram raditi ništa od tih testova
Ajme 4. bebac, svaka ti cast, ja se jedva nosim sa svim ovim prvi put, vec sad nemam zelju ponoviti samo zbog mucnina, a zelim dvoje djece 😅
Missy88, nisam više planirala ali eto beba 😁nas iznenadila.. Nisam imala mućnine ni u jednoj od tri trudnoće, ova je drugacija. Nakon jela mi dođe mućnina, tesko mi sjedne na zeludac
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Heej cure, napokon i ja dočekala svoj prvi pregled. Na kraju sam se narucila kod privatnika jer bi u bolnici došla na red tek u 4-om mjesecu, uzas! Tako da danas u 17:30 idem na prvi pregled. Nadam se da ću uspjeti nešto vidjeti i da će sve biti uredu. 🤞🏼🙏
Heej cure, napokon i ja dočekala svoj prvi pregled. Na kraju sam se narucila kod privatnika jer bi u bolnici došla na red tek u 4-om mjesecu, uzas! Tako da danas u 17:30 idem na prvi pregled. Nadam se da ću uspjeti nešto vidjeti i da će sve biti uredu. 🤞🏼🙏
Sretno! U kojem si tjednu?
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sorkac sto upadam, ali s obzirom da su mi utrogestani dio zivota 😂...Dosta je odlezati 15 min pa mozes dalje. Mali dio ce uvijek iscuriti van, ali to neka te ne brine 😉
Sretno svima cure! Cuvajte se ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji