Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    11. Veljača 2021. 08:43

lu

Pozdrav svima
    Koliko vas ima starijih trudnica? Hoćete li raditi nifty test? Ja imam 34, pa nisam pametna šta raditi.

Hej pa ja imam 33, napunit cu kad se beba rodi 34 ali ne planiram raditi nifty test pa da se cijelu trudnocu stresiram. Napravit cu samo za Down sidrom a ostalo kako Bog da.
    Nadam se sa ce sve biti u redu. Meni je ovo prva trudnoca.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lori🍀
    11. Veljača 2021. 08:43

Jutro svima
    Lu - ja imam 32, nisam još odlučila hoću li raditi test.
    Ne razumijem razliku između kombiniranog, Harmony i Nifty testa. Čini mi se da svi testiraju isto, samo što Nifty dodatno služi za rano utvrđivanje spola. Ako je neka od vas proučavala ili bila već, neka napiše par riječi ako nije problem.

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF: 2/2025. stimulirani, ET 1js, nema❄️,❌
    2. IVF: 5/2025.

Kiky 🥰
    11. Veljača 2021. 08:47

Cure koje ste bile na pregledu, super da je sve u redu. I ja cekam svoj drugi petak.  Mukica lagana mi je opet jutros, jucer je ajmo rec bio ok dan pa me predvecer ulovilo. Borim se nekako i jedva cekam dan da se probudim bez mucnina i legnem bez njih

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

FlipFlop
    11. Veljača 2021. 08:49

Jutro, cure. Nadam se da ste sve dobro. I mene zanima ukratko razlika između svih tih testova ako je koja proučavala. Ja sam čitala ali pomiješalo mi se sve. Moj doktor je preporučio da ga napravim zbog dobi, a i u obitelji imam povećan rizik, tako da ću ga vjerojatno i napraviti (moj doktor radi Nifty).
    Koje vitamine i minerale uzimate? Ja sam si jučer uzela Elevit Pronatal, a od ranije pijem Solgarov Folate. 

Missy88
    11. Veljača 2021. 08:52

Kiky 🥰

lu

Pozdrav svima
    Koliko vas ima starijih trudnica? Hoćete li raditi nifty test? Ja imam 34, pa nisam pametna šta raditi.

Hej pa ja imam 33, napunit cu kad se beba rodi 34 ali ne planiram raditi nifty test pa da se cijelu trudnocu stresiram. Napravit cu samo za Down sidrom a ostalo kako Bog da.

I sto ako bude Down? Ja nemam pojma sto bi s nekim informacijama koje eventualno dođu s tim testovima koliko god razmisljala 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    11. Veljača 2021. 08:58

Lori1988

Jutro svima
    Lu - ja imam 32, nisam još odlučila hoću li raditi test.
    Ne razumijem razliku između kombiniranog, Harmony i Nifty testa. Čini mi se da svi testiraju isto, samo što Nifty dodatno služi za rano utvrđivanje spola. Ako je neka od vas proučavala ili bila već, neka napiše par riječi ako nije problem.

Kombinirani je zapravo uzv pregled, mjerenje i test krvi da se vidi rizik za neke anomalije. I besplatan je.
    A Nifty pokriva puno veci spektar svih mogucih sindroma, anomalija itd i kosta oko 4 tisuce kn 😅 Ugrubo receno.
    Ja cu ici na kombinirani, a ovi ostali testovi su mi puno previse novaca.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    11. Veljača 2021. 09:03

Missy88

Kiky 🥰

lu

Pozdrav svima

I sto ako bude Down? Ja nemam pojma sto bi s nekim informacijama koje eventualno dođu s tim testovima koliko god razmisljala 😅

Hej Missy tako i ja razmišljam, zato se nisam još odlučila. Što s informacijom da je beba s DS...s tim da testovi nisu ni 100% točni tako da ta informacija ni ne mora biti točna

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Missy88
    11. Veljača 2021. 09:05

Lori1988

Missy88

Kiky 🥰

lu

Pozdrav svima

Hej Missy tako i ja razmišljam, zato se nisam još odlučila. Što s informacijom da je beba s DS…s tim da testovi nisu ni 100% točni tako da ta informacija ni ne mora biti točna

Da, pogotovo Nifty koji pokazuje genetske.predispozicije za sve i svasta, a nista od toga ne mora biti

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    11. Veljača 2021. 09:05

Da, vidjela sam cijene stvarno su Možda bolje da djetetu na štednju stavim te novce

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Missy88
    11. Veljača 2021. 09:07

Aaa slucajno poslala nisam dovrsila haha. Samo se nadam da nece biti vidljiva neka anomalija koja je u rangu onih nespojivih sa zivotom pa nemas izbor. Koliko se mrcvarim vec mjesec i pol s mucninama, bebi je bolje da bude skroz ok 😜😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.