Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Endzrue
    11. Veljača 2021. 23:49

To za kucanje srca stvarno ovisi o ovulaciji i ciklusima. Nije isto kao mi koji imamo 25 dana a zatrudnili 10.ti dan i nije isto kad netko ina 38 a zatrudnio 25.ti recimo. Bitno da se ultrazvukom to sve odredi i naštima i da je sve ok 

Lori🍀
    12. Veljača 2021. 08:04

Dobro jutro svima
    Mala Martina - krivo sam pročitala post, isprike
    Dubrovčanka - dobro kažu cure, ovisi o puno faktora i ne mora značiti ako ne kuca srce na 1.pregledu da nešto nije u redu. Tim više što imaš duge cikluse, znači da je i ovulacija bila kasnije. Nemoj brinuti, brzo će utorak.
    Sretno svima s prehladama i mučninama da čim prije prođu!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    12. Veljača 2021. 08:35

Dubrovčanka probaj se smiriti i ne misliti negativno, vikend je pred vratima, Valentinovo je u nedjelju, isplaniraj nešto lijepo
    Traveller -  moja sestra je isto imala teške mučnine u trudnoći koja nije dobro završila a u uspješnoj trudnoći nije imala apsolutno nikakve tegobe. 
    Očito nema pravila i ne možemo ništa postići ako razbijamo glavu time. Vjerovati da će sve biti ok i to je to.
    Sretno Linolada i Pingo na pregledu danas.

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    12. Veljača 2021. 08:38

lu

Dubrovčanka

PHvala Traveller šta nas tješiš. Ma meni jedino kako nemam neke simptome. Znam da ne mora značiti.
    Al znam da ubuduće više ne idem prije 7og tjedna na preglede 🙏🏻😄

U drugoj trudnoći ni ja nisam imala nikakvih simptoma, zato prva i treća rasturaju, sad sam 5+5. Druga je bila curica 😁 sad ćemo vidjeti za treću šta je i ima li to veze s hormonima

Hehe ista maternica totalno različite trudnoće sretno i držim fige da ti što prije prestanu mučnine da možeš uživati u trudnoći

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

SamoMalo
    12. Veljača 2021. 08:47

Sretno na pregledima 👍
    Mene mučnine uhvate u kasno popodne, predvečer. Cijeli dan ništa i kad se vratim s posla, koma. 
    Što mi pomaže - pomfri, cips, štapići, prepeceni tost, sok od naranče, kisele jabuke, mineralna..
    Što odmaže - mlijeko, jogurt, sve kremasto, obilni obroci
    Možda nekome pomogne :) 

FlipFlop
    12. Veljača 2021. 09:02

Dobro jutro cure. Mene je jučer uhvatila takva glavobolja da sam plakala od bolova, a pošto nisam htjela popiti nikakvu tabletu krenulo je i povraćanje i tako cijeli dan, sve do navečer. Toliko sam bila iscrpljena da sam se cijeli dan tresla. Jutros sam puno bolje. Inače mi za glavobolje nikad nije pomagao paracetamol, tako da s tim ne želim ni pokušavati. Nadam se da se neće ponavljati. 
    Što se tiče trudničke odjeće, pišite još ako nađete negdje. Lidl je kod mene rasprodan.. Netko je pisao da ima hlača u h&m, a ja bila prošli tjedan i nisam ih vidjela 🤔 pogledat ću drugi put bolje. Nadam se da ću naći negdje lijepe udobne haljine za kasnije. 

Missy88
    12. Veljača 2021. 09:42

FlipFlop

Dobro jutro cure. Mene je jučer uhvatila takva glavobolja da sam plakala od bolova, a pošto nisam htjela popiti nikakvu tabletu krenulo je i povraćanje i tako cijeli dan, sve do navečer. Toliko sam bila iscrpljena da sam se cijeli dan tresla. Jutros sam puno bolje. Inače mi za glavobolje nikad nije pomagao paracetamol, tako da s tim ne želim ni pokušavati. Nadam se da se neće ponavljati.
    Što se tiče trudničke odjeće, pišite još ako nađete negdje. Lidl je kod mene rasprodan.. Netko je pisao da ima hlača u h&m, a ja bila prošli tjedan i nisam ih vidjela 🤔 pogledat ću drugi put bolje. Nadam se da ću naći negdje lijepe udobne haljine za kasnije.

Mene je isto glava boljela sva dana bez prestanka, a jedino sto mi inace pomaze je brufen koji sad ne smijemo. Meni je gin rekla da se smije do 3 Lupoceta u danu popiti pa je to valjda ok. 
    Ja sam isto do Lidla stigla tek jucer predvecer i sve prazno, par xl tajica u koje stanem ja plus jos par osoba 😅 Trebalo bi biti u H&m, c&a, ne znam koje trgovine imaju i maternity dio jos, a da je povoljno, jer mi se ne da bas bacati pare na nesto sto cu nositi kratko. 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

SamoMalo
    12. Veljača 2021. 10:02

Hm online ima najveci izbor trudnicke odjece. Ili arena. Asos isto ima dosta

Lisa27 👶🧸🎀
    12. Veljača 2021. 10:02

Jutro cure ❤
    Srento na pregledima danas ❤
    Ja sam jutros prvi put povracala, al kako nisam imala sta povratiti uglavnom je isla samo slina i sad uspjela pojesti narancu i bananu i pomalo dolazim k sebi 😃
    Cure h&m sam kupovala online jer kod mene u rijeci ne drze maternity u ducanima..sad neznam mozda ima u zagrebu u nekom vecem h&mu.. i asos maternity ima ljepe robice sad na snizenju za ljeto

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

FlipFlop
    12. Veljača 2021. 10:12

Hvala, uopće se nisam sjetila Asosa, baš ću pogledati. "Moj" H&M nema trudnički odjel, a baš sam barem hlače htjela isprobati jer se bojim naručiti krivu veličinu online..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.