Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kristina25
    12. Veljača 2021. 12:16

Missy88

kristina25

Pozdrav curke sretno na pregledima danas koje imaju 😍😍
    Dubrovcanka što manje interneta i čitanja je bolje, opusti se i uživaj, ne valja bit u stresu zbog bebe, probaj skrenut misliš, ja nisam imala.nikakvih simtopma na prve dvije trudnoće i sve je bilo u redu do samog kraja tako da nemam ni sada , misli na nju i utorak će biti sve divno i krasno i budeš čula ❤..
    Što se tiče trudnicke robe ja baš danas bila u Lidlu kod sebe i ima hlača i tajca, pidama svega pune košare iznenađujuce, a pepco bas nema trudničkih stvari kolko sam uspjela pogledat kod sebe :)

Hej, gdje je taj Lidl koji je opskrbljen? Pretpostavljam nije Zagreb u pitanju ili? 😁

Je zagreb retkovec  :) 

Traveller

kristina25

Traveller

Pingo, bit će to sve ok na idućem pregledu, sigurno je kasnija ovulacija. Probaj se okupirati nečim iduća dva tjedna. Ja sam se opskrbila knjigama da manje mislim o pregledu, još 10 dana. 😂

Kristina, ti već ulazis u 12 tjedan, još malo i kraj prvog tromjesečja, divno. 😍

Daa, ulazimo u drugo tromjesečje😍😍 ..budete i vi uskoro sve :)))
    al najteže će bit treće, ljeto predkraj trudnoće , jao kad se sjetim toga, al nadam se da će nam ljeto biti ko prošle godine ni vruće ni hladno i da ćemo izdrzati

Iskreno ne bojim se ljeta u Zagrebu, zadnjih godina to nije ni blizu što je bilo, pogotovo tu kod nas u okolici. Baš je bilo super. Mi imamo i veeeliko dvorište i bazen tako da brckat nogice, ležati na lezaljci, pito virgin mojito i što je najvažnije, biti na porodiljnom, ma jedva čekam. 😍😂

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

• kristina25
    12. Veljača 2021. 12:17

Sanjarka88 🐰

Kuc Kuc
    Jel me netko trazio? 😁
    Eto me u klub jesenskih bebica ❤️

Napokon si nam se vratila, dobro došlaaa😍😍💕💕

25.04.2018.👦
    09.08.2019.👧

Jana25
    12. Veljača 2021. 12:18

Sanjarka88 🐰

Kuc Kuc
    Jel me netko trazio? 😁
    Eto me u klub jesenskih bebica ❤️

Napokon !!! Vec sam mislila otic u grupu i pokupit te od tano 🤣 dobro dosla ❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Kiky 🥰
    12. Veljača 2021. 12:28

Sanjarka  Napokon si nam se pridruzila jeeee🥳🥳 Dobro dosla!!!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lori🍀
    12. Veljača 2021. 12:31

Dobro došla Sanjarka
    Pingo super da se vidi gastacijska vrećica, srčeko ćeš čuti idući put

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    12. Veljača 2021. 12:32

Što se tiče trudničke odjeće, nisam još ništa gledala, rano mi je. Isto se uzdam u haljinice i to one koje se i nose malo šire pa ih i poslije mogu nositi. I naravno i ja sam ponosni Lidlić i planiram opustošiti police kad dođe vrijeme za to

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Hera✨
    12. Veljača 2021. 12:33

Bok curke, vec vas skicam neko vrijeme i napokon je doslo vrijeme da vam se pridruzim 😊 U utorak sam na 10 dpo vidjela svoj + iako ovaj mjesec nisam polagala neke nade. Pokusavamo od 10/20 i vrlo brzo sam zatrudnila, ali nazalost u 12. Mj je bila biokemijska. Sada smo od prve uspjeli opet, ali nekako se jos ne usudim veseliti zbog prethodnog iskustva. Od simptoma samo osjetljive grudi i zljezde ispod pazuha, tu i tamo neki grcic i probadanje jajnika. Ginekologa planiram zvat za pregled tek kad napunim 6 tj da budem sigurna da je tu, a posto idem privatno uvijek brzo dobim termin. Imace imam Hasimoto i pijem euthyrox od kad planiram trudnocu pa mi je sad to prvo za pregledat. Isprike na duzem postu i nadam se da cu uspjet ostat na ovoj temi s vama do kraja :)

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Missy88
    12. Veljača 2021. 12:41

Hera✨

Bok curke, vec vas skicam neko vrijeme i napokon je doslo vrijeme da vam se pridruzim 😊 U utorak sam na 10 dpo vidjela svoj + iako ovaj mjesec nisam polagala neke nade. Pokusavamo od 10/20 i vrlo brzo sam zatrudnila, ali nazalost u 12. Mj je bila biokemijska. Sada smo od prve uspjeli opet, ali nekako se jos ne usudim veseliti zbog prethodnog iskustva. Od simptoma samo osjetljive grudi i zljezde ispod pazuha, tu i tamo neki grcic i probadanje jajnika. Ginekologa planiram zvat za pregled tek kad napunim 6 tj da budem sigurna da je tu, a posto idem privatno uvijek brzo dobim termin. Imace imam Hasimoto i pijem euthyrox od kad planiram trudnocu pa mi je sad to prvo za pregledat. Isprike na duzem postu i nadam se da cu uspjet ostat na ovoj temi s vama do kraja :)

Hej, cestitam, nadam se da ce sve biti super ovaj put 🥰
    I samo ti pisi koliko god 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lori🍀
    12. Veljača 2021. 12:54

Bok Hera, čestitke na + i dobro nam došla.
    Veća je šansa da će biti sve dobro nego da neće, tako da samo pozitivno
    Ja isto imam Hasimoto i pijem Eutyrox 25 zadnje 2 godine. U 6. mj mi je TSH bio super, oko 2. Ići ću idući tjedan vaditi krv, prije prvog pregleda koji je tek ona tjedan iza, da vidim je li sve ok i dalje. 
    Samo piši, tu smo si podrška i lakše nam je brojati dane kad smo na hrpi Sve imamo manje više iste strahove i probleme.

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Hera✨
    12. Veljača 2021. 13:00

Jooj cure hvala vam puno, odmah se bolje osjecam 😄 inace zadnji put sam odmah imala los osjecaj i dosta se lose fizicki osjecala, a sad sam bas super i imam ful dobar osjecaj pa se nadam da me ni sad ne vara 😂 al mi se zato pregled cini godinama daleko, moram se nekako zaokupit jos ta dva, tri tjedna...

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.