Pozdrav curke sretno na pregledima danas koje imaju 😍😍
Dubrovcanka što manje interneta i čitanja je bolje, opusti se i uživaj, ne valja bit u stresu zbog bebe, probaj skrenut misliš, ja nisam imala.nikakvih simtopma na prve dvije trudnoće i sve je bilo u redu do samog kraja tako da nemam ni sada , misli na nju i utorak će biti sve divno i krasno i budeš čula ❤..
Što se tiče trudnicke robe ja baš danas bila u Lidlu kod sebe i ima hlača i tajca, pidama svega pune košare iznenađujuce, a pepco bas nema trudničkih stvari kolko sam uspjela pogledat kod sebe :)
Hej, gdje je taj Lidl koji je opskrbljen? Pretpostavljam nije Zagreb u pitanju ili? 😁
Je zagreb retkovec :)
Pingo, bit će to sve ok na idućem pregledu, sigurno je kasnija ovulacija. Probaj se okupirati nečim iduća dva tjedna. Ja sam se opskrbila knjigama da manje mislim o pregledu, još 10 dana. 😂
Kristina, ti već ulazis u 12 tjedan, još malo i kraj prvog tromjesečja, divno. 😍
Daa, ulazimo u drugo tromjesečje😍😍 ..budete i vi uskoro sve :)))
al najteže će bit treće, ljeto predkraj trudnoće , jao kad se sjetim toga, al nadam se da će nam ljeto biti ko prošle godine ni vruće ni hladno i da ćemo izdrzati
Iskreno ne bojim se ljeta u Zagrebu, zadnjih godina to nije ni blizu što je bilo, pogotovo tu kod nas u okolici. Baš je bilo super. Mi imamo i veeeliko dvorište i bazen tako da brckat nogice, ležati na lezaljci, pito virgin mojito i što je najvažnije, biti na porodiljnom, ma jedva čekam. 😍😂
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Kuc Kuc
Jel me netko trazio? 😁
Eto me u klub jesenskih bebica ❤️
Napokon si nam se vratila, dobro došlaaa😍😍💕💕
25.04.2018.👦
09.08.2019.👧
Kuc Kuc
Jel me netko trazio? 😁
Eto me u klub jesenskih bebica ❤️
Napokon !!! Vec sam mislila otic u grupu i pokupit te od tano 🤣 dobro dosla ❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarka Napokon si nam se pridruzila jeeee🥳🥳 Dobro dosla!!!!!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Dobro došla Sanjarka
Pingo super da se vidi gastacijska vrećica, srčeko ćeš čuti idući put
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Što se tiče trudničke odjeće, nisam još ništa gledala, rano mi je. Isto se uzdam u haljinice i to one koje se i nose malo šire pa ih i poslije mogu nositi. I naravno i ja sam ponosni Lidlić i planiram opustošiti police kad dođe vrijeme za to
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Bok curke, vec vas skicam neko vrijeme i napokon je doslo vrijeme da vam se pridruzim 😊 U utorak sam na 10 dpo vidjela svoj + iako ovaj mjesec nisam polagala neke nade. Pokusavamo od 10/20 i vrlo brzo sam zatrudnila, ali nazalost u 12. Mj je bila biokemijska. Sada smo od prve uspjeli opet, ali nekako se jos ne usudim veseliti zbog prethodnog iskustva. Od simptoma samo osjetljive grudi i zljezde ispod pazuha, tu i tamo neki grcic i probadanje jajnika. Ginekologa planiram zvat za pregled tek kad napunim 6 tj da budem sigurna da je tu, a posto idem privatno uvijek brzo dobim termin. Imace imam Hasimoto i pijem euthyrox od kad planiram trudnocu pa mi je sad to prvo za pregledat. Isprike na duzem postu i nadam se da cu uspjet ostat na ovoj temi s vama do kraja :)
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Bok curke, vec vas skicam neko vrijeme i napokon je doslo vrijeme da vam se pridruzim 😊 U utorak sam na 10 dpo vidjela svoj + iako ovaj mjesec nisam polagala neke nade. Pokusavamo od 10/20 i vrlo brzo sam zatrudnila, ali nazalost u 12. Mj je bila biokemijska. Sada smo od prve uspjeli opet, ali nekako se jos ne usudim veseliti zbog prethodnog iskustva. Od simptoma samo osjetljive grudi i zljezde ispod pazuha, tu i tamo neki grcic i probadanje jajnika. Ginekologa planiram zvat za pregled tek kad napunim 6 tj da budem sigurna da je tu, a posto idem privatno uvijek brzo dobim termin. Imace imam Hasimoto i pijem euthyrox od kad planiram trudnocu pa mi je sad to prvo za pregledat. Isprike na duzem postu i nadam se da cu uspjet ostat na ovoj temi s vama do kraja :)
Hej, cestitam, nadam se da ce sve biti super ovaj put 🥰
I samo ti pisi koliko god 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Bok Hera, čestitke na + i dobro nam došla.
Veća je šansa da će biti sve dobro nego da neće, tako da samo pozitivno
Ja isto imam Hasimoto i pijem Eutyrox 25 zadnje 2 godine. U 6. mj mi je TSH bio super, oko 2. Ići ću idući tjedan vaditi krv, prije prvog pregleda koji je tek ona tjedan iza, da vidim je li sve ok i dalje.
Samo piši, tu smo si podrška i lakše nam je brojati dane kad smo na hrpi Sve imamo manje više iste strahove i probleme.
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Jooj cure hvala vam puno, odmah se bolje osjecam 😄 inace zadnji put sam odmah imala los osjecaj i dosta se lose fizicki osjecala, a sad sam bas super i imam ful dobar osjecaj pa se nadam da me ni sad ne vara 😂 al mi se zato pregled cini godinama daleko, moram se nekako zaokupit jos ta dva, tri tjedna...
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji