Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    13. Srpanj 2021. 11:34

Sretno na pregledima danas cure koje imate 🍀
    Sanjarka88 ja bas citam  spisak i nemaaa baš puno cura odavno da nam se jave. Super što nemate tegobe, pa samim tim ništa za "prijavit" ili napisati, ali možete ovako sudjelovati i podsjetiti nas da ste tu. Naravno, ništa nije za moranje, nego čisto da smo u tijeku i sa vasim trudnoćama.🙌

url=https://lilypie.com]

Ivona1505
    13. Srpanj 2021. 11:38

CarpeDiem.

Ivona1505

Drage zene moje, jedno pitanje. Kuzim da se krvari i nakon carskog i to sam se morala raspitati o tome, ali da li se jednako krvari ili manje? Ne znam koliko ulozaka da kupim, jedan ili dva paketa? Negdje prije se pricalo o tome, a ja blesava se nisam ukljucila u raspravu onda. 😁

…Ja sam recimo dosta krvarila nakon carskoga, to je sve individualno. Ako misliš na rodilište koliko bi ponjela, ja bih 2 paketa za svaki slučaj. (Znam.da se kod nas bude 7-10 dana u c.r) plus krvariti ćeš 40 dana, nekad manje nekad više pa koliko god da kupiš neće propasti 🤪, a moze ti koji ostati kasnije kad opet krene ciklus.

Ee za rodiliste sam i mislila, hvala ti punoo 😊
    Od bratica zena je bila kod nas u OS, isto na carski rodila, kaze 5 dana je tu maksimum ako nema komplikacija, tako da dva paketa onda uzimam. :)
    Znaci za kucu se jos obavezno moram naoruzati uloscima. 😁

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

• MARELA
    13. Srpanj 2021. 12:08

Sanjarka88 🤍

Jambice, Mala2323 , Matejjja, Iva2, Irena0809, LilM, Lockica, Malenabeba, Petoma,Bubi001, Anaid, Emama,Sayuri….. Javite se cureeee 😊
    Budem malo do prvih termina pročistila listu pa mozda ovako dozovem cure da se jave da su s nama 😁

Sanjarka88, meni mozes staviti /Zagreb. 
    Ime nazalost jos nemamo, ali kad se odlucimo javim😅
    Na 100 muka sam, za curicu imam 10 prijedloga za decka jedva 2 i oba mi se sjedaju skroz🤣🤣
    Jel stavljamo termin po zm ili korigirani?🤔 Mozda bolje nek ostane po zm, pa se necu sekirat ako do 7.10.ne bude nista😆

Haru
    13. Srpanj 2021. 12:17

Ja prijavljujem ime... Bit će Fabijan 💙

'21. 💙
    '24. 💛

sanja0508
    13. Srpanj 2021. 12:19

Hej curice, ja obavila jutros ogtt. Oko pola 10 sam bila gotova. Nije tako strasno kao sto sam mislila. I nisam povratila 🤣🥳🥳 nije mi cak bilo ni muka samo dosadno.
    Najvise me boli ruka, jer sam dala novim curama da da se uce vaditi krv na meni pa su mi sirote 2 puta fulale venu koliko su im se rukle tresle. Od treci put pogodile. Na kraju na zadnjem vađenju je starija sestra rekla da ce vaditi ona da mi je vena oštecena  🤣🤣🤣
    Ali dobro neka se cure uce. Jednog dana kada budem baka mozda bas njima dopadnem u ruke pa bolje da znaju hahahahahha

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• MARELA
    13. Srpanj 2021. 12:22

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro drage ženice 😊 jel vam vruće?
    Ja jedva čekam da prođe ljeto 😅
    Vidim svakakvih tegobica na temi….sve cemo mi to izdrzat 💪
    Ja za sada nemam neke bolove, ne otičem, koza na trbuhu me zateze povremeno već dugo, ali ne oko pupka nego nekako bočno. Tvrd zna biti vise puta dnevno, pogotovo nakon dužeg stajanja/hodanja.
    Zadnja 2-3 dana sam baš nikakva, na leđima povremeno ne mogu disati pa stalno trazim bolji položaj, pa i ovako u drugim polozajima i aktivnostima kao da mi fali zraka povremeno, pa me oblije znoj ono kao valunge da imam 🙄 evo ne znam jel to sad spoj trudnice i vrucina ili ce me to pratiti do Kraja trudnoce 😒 ima li koja od vas takvih vrsta tegoba?

Meni nesto slicno, znaci tvrd trbuh redovito, po malo i zateze koza nekad po svuda ako sam napuhnuta taj dan (a napuhne mi se samo trbuh🙄). Moram paziti koliko pojedem inace nemam zraka, strgana sam zadnjih par dana, ne oticem otkad ne sjedim po 8h na poslu😅, boli donji dio leđa ak previse laufam okolo i popodne moram nalo prilec na bok da odmorim.
    Nemrem vjerovat kako je vrijeme proletjelo...meni 27/28.tj, a neke curke vec u 33.😯 jos malo pa pregledi u bolnicama.
    Narucila sam si knjigu od Ine May Gaskin 'Prirodan porođaj'. Kaj vi mislite (koje ste vec rađale) o tome? Ja bih svakako ovaj puta htjela izbjeci nepotrebne intervencije zato kaj se njima zuri ili zele zavrsiti smjenu🤨🤨. 

Taya_
    13. Srpanj 2021. 12:24

Ja sam se od uzbuđenja zaboravila javiti.. 🙉 Sljedeći pregled nam je 4.08. Moja curka napreduje savršeno.. 💜 I konačno sam dobila dobila dobre vijesti što se tiče hematoma.. Od 6tt sam na strogom mirovanju a sad u 20tt hematom od preko 5cm se konačno apsorbirao.. 🥳 Sad konačno mogu malo odahnuti i uživati u trudnoći.. 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

Ivona1505
    13. Srpanj 2021. 12:48

sanja0508

Hej curice, ja obavila jutros ogtt. Oko pola 10 sam bila gotova. Nije tako strasno kao sto sam mislila. I nisam povratila 🤣🥳🥳 nije mi cak bilo ni muka samo dosadno.
    Najvise me boli ruka, jer sam dala novim curama da da se uce vaditi krv na meni pa su mi sirote 2 puta fulale venu koliko su im se rukle tresle. Od treci put pogodile. Na kraju na zadnjem vađenju je starija sestra rekla da ce vaditi ona da mi je vena oštecena 🤣🤣🤣
    Ali dobro neka se cure uce. Jednog dana kada budem baka mozda bas njima dopadnem u ruke pa bolje da znaju hahahahahha

Meni srecom nisu bile mlade sestre i nisam morala u domu zdravlja cekati, posto mi od muza baka zivi blizu pa sam isla kod nje malo da ju vidim. 😁
    A jesu ti reklo da dodes sama po rezultate ili ce poslat ginekologinji? :) 

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Mokosh
    13. Srpanj 2021. 12:54

Taya 🤍

Ja sam se od uzbuđenja zaboravila javiti.. 🙉 Sljedeći pregled nam je 4.08. Moja curka napreduje savršeno.. 💜 I konačno sam dobila dobila dobre vijesti što se tiče hematoma.. Od 6tt sam na strogom mirovanju a sad u 20tt hematom od preko 5cm se konačno apsorbirao.. 🥳 Sad konačno mogu malo odahnuti i uživati u trudnoći.. 😃

Bas mi je drago! 🤗 Sad uzivaj i neka curka nastavi lijepo napredovati. 🥰

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Pokloncic13
    13. Srpanj 2021. 13:11

Taya čestitke na savršenom pregledu,sad ostatak trudnoće opušteno koliko će ti loptica dozvoliti ❤️
    Znam da se već otezalo pitanje,ali zanima me ruksak za previjanje,a da niste naručivale prije 1.7. 🤭
    Kaj imate,kaj planirate kupovati i gdje? Ovo kaj se meni sviđa je bolesno skupo i ne mislim davati to za torbu za pelene pa ak imate kakve fore,nabacite please 😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.