Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    12. Srpanj 2021. 17:46

Di ste mi žene,kak ste? ☀️😎 kak preživljavate summer in the city?
    Meni danas stigla dostava H&M kaj sam uzimala ovo sniženo veće veličine za proljeće/ljeto pa sam skužila sad kak sam sve uzela na isti kalup,sto boje sto dezeni🤣
    I išla sam po cocoonu danas ipak,čula sam sve pozitivno bez obzira kaj se kratki period koristi,ali eto,neka ga. 🙊
    Prošli sam tjedan obavila kontrolu hormona štitnjače i dalje sam bez terapije za hipertireozu,FT4 je super,TSH 0,118 ali kažu nebitan pa sam presretna 🎉

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Srpanj 2021. 18:24

CarpeDiem.

Čestitam uredne preglede cure🙏💕
    Bluedobro nam dosla toni tvoja bebica 🙌
    …..
    Što tiče naoticanja nemam još uvijek problema iako sam cijeli dan aktivna. Vidjeti ću kakvo će biti stanje kako trudnoća bude odmicala.
    ……
    Meni su oggt u prvoj trudnoći radili jako kasno (U poredjenju sa vašim) , sa 32 tjedna? 🤔
    I sada kako sam skuzila biti će dosta nakon godišnjeg opet oko tih 30 -tih tjedana….
    Ostale cure koje živite u De, kako je kod vas sa OGGT kako su vam objasnili kad da dođete?

Mene je ginekolog poslao sa 25tt jer je u urinu bilo Glukoze....i na kraju se ispostavilo poslije OGGT da imam Gestacijski dijabetes....

Medjutim skoro sam bila kod babice na pregledu u urinu nema vise glukoze...ali sam na strogoj dijeti 🤷🤦

Ali OGGT se radi izmedju 24tt i 28tt kako je meni moj ginekolog objasnio 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

sanja0508
    12. Srpanj 2021. 18:26

Ej cure evo da se javim malo. Ja sutra idem na ogtt. Drzite fige da ne izrigam to sve van 🤣
    Javim vam kako sam prosla 🙂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    12. Srpanj 2021. 18:27

Zeniceeee jel vas zatezeee oko pupkaaa i bude tvrd stomak kada hodate 🤷🤔 da li se to moj malac tako napravii ili ....ja nemam pojma 🤷

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Mateja32
    12. Srpanj 2021. 18:43

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zeniceeee jel vas zatezeee oko pupkaaa i bude tvrd stomak kada hodate 🤷🤔 da li se to moj malac tako napravii ili ….ja nemam pojma 🤷

Meni se tako prosli tjedan, i bebač se okrenuo glavicom dolje.. A moguće i kontrackcije, ne prave, meni se ponekad zna od dugog stojanja stvrdnuti trbuh

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

sanja0508
    12. Srpanj 2021. 18:44

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Zeniceeee jel vas zatezeee oko pupkaaa i bude tvrd stomak kada hodate 🤷🤔 da li se to moj malac tako napravii ili ….ja nemam pojma 🤷

Meni se to dogada. Pokusaj leci i malo odmoriti kada ti bude tako. I biti ce bolje. Meni je mali nisko pa me zna boliti, zatezati, svasta nesta. 
    I tusiranje mi pomogne. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Haru
    12. Srpanj 2021. 18:45

Mene ne zateže, ali stomak bude tvrd kada hodam. Kao da se napne sve. 😅

'21. 💙
    '24. 💛

Mokosh
    12. Srpanj 2021. 18:48

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

Meni je pupak bas jako osjetljiv i zna me cesto zatezati oko njega. Do navecer mi stomak bude bas tvrd, vjerojatno jer se napirim, plus to sto nemam bas priliku odmarat ili se uhvatim nekog posla. Najgore mi je navecer kad cure spremam za spavanje. Tusiranje, pranje zubi, bas me nekako iscjedi jer ugl to sve radim u nekoj zurbi, pa natezanje s njima. Prepustila bi muzu, ali nekako sam mirnija ako to ja obavim. Malo sam control freak. 😅 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

CarpeDiem.
    12. Srpanj 2021. 18:52

Sanjalica5 🤰🙏🤗❤

CarpeDiem.

Čestitam uredne preglede cure🙏💕
    Bluedobro nam dosla toni tvoja bebica 🙌
    …..
    Što tiče naoticanja nemam još uvijek problema iako sam cijeli dan aktivna. Vidjeti ću kakvo će biti stanje kako trudnoća bude odmicala.
    ……
    Meni su oggt u prvoj trudnoći radili jako kasno (U poredjenju sa vašim) , sa 32 tjedna? 🤔
    I sada kako sam skuzila biti će dosta nakon godišnjeg opet oko tih 30 -tih tjedana….
    Ostale cure koje živite u De, kako je kod vas sa OGGT kako su vam objasnili kad da dođete?

Mene je ginekolog poslao sa 25tt jer je u urinu bilo Glukoze….i na kraju se ispostavilo poslije OGGT da imam Gestacijski dijabetes….

Medjutim skoro sam bila kod babice na pregledu u urinu nema vise glukoze…ali sam na strogoj dijeti 🤷🤦

Ali OGGT se radi izmedju 24tt i 28tt kako je meni moj ginekolog objasnio 🤷

Hm meni je radjen 75 mg glukoze 32 tjedan prošla t., jedino objasnjenjenje mi je što sam bila u bolnici više od pola t. pa su možda oni tamo već redovno radili pretrage što se šećera tiče (iako mi to nisu rekli)  pa kod moga gina tek u 32 formalno(što mi nema smisla). Bio je skroz uredan oggt tada.  Vidjet ću sada kad će mi reci da dodjem na idućem pregledu u kojem tjednu🤔
    ..........
    Čestitam  ostalim curama na urednim pregledima I vasim urednim nalazima 🥳
    Danna  jesi ono ti pisala da si radila akupresuru ili da planiras? Da mi napises iskustvo?

Ane_ši
    12. Srpanj 2021. 19:02

U kojem tjednu se kod vas krece na CTG? Kod nas u bolnici u 39 tt a ja u 38 tt bi vec trebala na carski 🤷‍♀️

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.