Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 14:10

Mateja2602

ivkica

Gdje ste kupovale grudnjake za dojenje?

Ivkica ja sam uzela za sada samo dva u HM-u. 😊 Čula sam i sve pohvale za njihove potkošulje za dojenje pa sam si planirala i njih naručiti sa njihove stranice. 😄

E vidis i potkosulje Ce mi trebat, to sam zaboravila 🤭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mateja2602
    13. Srpanj 2021. 14:15

Sanjarka88 🤍

Mateja2602

ivkica

Gdje ste kupovale grudnjake za dojenje?

Ivkica ja sam uzela za sada samo dva u HM-u. 😊 Čula sam i sve pohvale za njihove potkošulje za dojenje pa sam si planirala i njih naručiti sa njihove stranice. 😄

E vidis i potkosulje Ce mi trebat, to sam zaboravila 🤭

Eto, dodaj i potkošulje na popis. 😊 
    Šta kaže Sanjarka88 i ja sve čekam da Lidl ponovo stavi u prodaju svoje stvari za trudnice jer sam baš zadovoljna inače sa njihovim stvarčicama. 😉  

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Buba Bublica
    13. Srpanj 2021. 14:17

Ako netko ima neke dobre savjete za splitsko rodilište sve je dobrodošlo 😄🤗

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Tonkica111
    13. Srpanj 2021. 14:21

Da prijavim ime dok čekam pregled... VICE 🤣🤣.... Ja sam old school nekako,i pre cool mi zvuči taj Vice... Imam Tonku sad brzo Vicu. Zvuče mi ko likovi iz nekog crtića ili priče dječije 🤣

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 14:34

Buba Bublica

Ako netko ima neke dobre savjete za splitsko rodilište sve je dobrodošlo 😄🤗

I ti sam nam iz Splita? 🎉

Sta se tiče rodilista. Ja cu jedino dat savjet ovako po pamćenju.
    Ponit WC papir jer ga kronično fali. Ponit pelena za bebu jer je mijenjaju 3 puta dnevno..ponit skrivecki bočicu ako bude potrebna nadohrana da se dijete najede kako spada a ne iz one čašice 🙄
    Ako se jos toga sjetim javim 😁
    Al bude nas Tracy uputila, ona nam je prva za rodit u St 😊

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 14:35

Tonkica111

Da prijavim ime dok čekam pregled… VICE 🤣🤣…. Ja sam old school nekako,i pre cool mi zvuči taj Vice… Imam Tonku sad brzo Vicu. Zvuče mi ko likovi iz nekog crtića ili priče dječije 🤣

Pa bas super 💙🎉👏

CarpeDiem.
    13. Srpanj 2021. 14:37

Čestitam Taya, Leonah  na uspješnim pregledima 🥳
    Tonkica meni je skorz simpatično ime i važno je da se tebi dopada.  Mali Vice 💙
    Mi imamo ime, muž se premislja, svaki dan mu neko drugo padne na pamet i bude mu ljepse od prethodnog... 🤭.
    Ali vjerojatno će biti to što smo se  prvo dogovorili.
    Mi znamo i spol odavno, a ja se nekako libim napisati zbog svojih praznovjerja (na konto prošlih komplikacija u trudnoći). Pa hajde da probijem tu sebi samo-nametnutu granicu i pobijem glupo uvjerenje. 
    😅
    Sanjarka88 zabiljezi još jednu malu djevojčicu pored mene 💝  i zvati će se Minna. Ako dodje do promjene imena javit cu. 

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Lady.D
    13. Srpanj 2021. 14:41

Taya, bas mi je drago zbog tebe. Sada konacno mozes uzivati u trudnoci! 🤩

Sanjarka, meni isto mozes staviti Zagreb. Kao i Marela, mucimo se s imenom za deckica. Za curu smo se slozili u roku 5 minuta. A za decka imam 5 opcija. Jucer sam bas dva imena izbacila, jer mi se vise ne sviđaju, a dodala nova dva.🙈😂
    Morat cu si i ja napraviti "shoppping listu" svega sto hvalite i sto ce mi trebati, da ne ponavljam za mjesec dana ista pitanja. 😅
    Jucer sam narucila baby nest s amazona. Jako mi se svidio onaj od Dade&Rocce, ali preskup mi je...pa sam isla na jeftiniju varijantu.
    https://www.amazon.de/-/en/Bellochi-Baby-Nest-Newborns-Certified/dp/B08TLV9N85/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=babynest%2Bbellochi&qid=1626179958&sr=8-1&th=1&psc=1 
    Jedva cekam da stigne. Javim dojmove. 🤩

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 14:42

CarpeDiem.

Čestitam Taya, Leonah na uspješnim pregledima 🥳
    Tonkica meni je skorz simpatično ime i važno je da se tebi dopada. Mali Vice 💙
    Mi imamo ime, muž se premislja, svaki dan mu neko drugo padne na pamet i bude mu ljepse od prethodnog… 🤭.
    Ali vjerojatno će biti to što smo se prvo dogovorili.
    Mi znamo i spol odavno, a ja se nekako libim napisati zbog svojih praznovjerja (na konto prošlih komplikacija u trudnoći). Pa hajde da probijem tu sebi samo-nametnutu granicu i pobijem glupo uvjerenje.
    😅
    Sanjarka88zabiljezi još jednu malu djevojčicu pored mene 💝 i zvati će se Minna. Ako dodje do promjene imena javit cu.

Ajme pa čestitam na curici 💞💞💞💞💞
    Dvije seke , divno ♥️ i divno ime 💞

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 14:43

Lady.D

Taya,bas mi je drago zbog tebe. Sada konacno mozes uzivati u trudnoci! 🤩

Sanjarka,meni isto mozes staviti Zagreb. Kao iMarela,mucimo se s imenom za deckica. Za curu smo se slozili u roku 5 minuta. A za decka imam 5 opcija. Jucer sam bas dva imena izbacila, jer mi se vise ne sviđaju, a dodala nova dva.🙈😂
    Morat cu si i ja napraviti "shoppping listu" svega sto hvalite i sto ce mi trebati, da ne ponavljam za mjesec dana ista pitanja. 😅
    Jucer sam narucila baby nest s amazona. Jako mi se svidio onaj od Dade&Rocce, ali preskup mi je…pa sam isla na jeftiniju varijantu.
    https://www.amazon.de/-/en/Bellochi-Baby-Nest-Newborns-Certified/dp/B08TLV9N85/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&keywords=babynest%2Bbellochi&qid=1626179958&sr=8-1&th=1&psc=1
    Jedva cekam da stigne. Javim dojmove. 🤩

Bas lipo izgleda 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.