Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    13. Srpanj 2021. 13:22

Ivona1505

sanja0508

Hej curice, ja obavila jutros ogtt. Oko pola 10 sam bila gotova. Nije tako strasno kao sto sam mislila. I nisam povratila 🤣🥳🥳 nije mi cak bilo ni muka samo dosadno.
    Najvise me boli ruka, jer sam dala novim curama da da se uce vaditi krv na meni pa su mi sirote 2 puta fulale venu koliko su im se rukle tresle. Od treci put pogodile. Na kraju na zadnjem vađenju je starija sestra rekla da ce vaditi ona da mi je vena oštecena 🤣🤣🤣
    Ali dobro neka se cure uce. Jednog dana kada budem baka mozda bas njima dopadnem u ruke pa bolje da znaju hahahahahha

Meni srecom nisu bile mlade sestre i nisam morala u domu zdravlja cekati, posto mi od muza baka zivi blizu pa sam isla kod nje malo da ju vidim. 😁
    A jesu ti reklo da dodes sama po rezultate ili ce poslat ginekologinji? :)

Ajme blago tebi meni je stan 5 minuta autom, ali nema mrdanja od tamo. Jos me MM vozio i ja kazem njemu ajde ti mene cekaj ja kada izvadim krv i popijem to izaci cu van pa cemo sjediti na klupici u parku. On sta ce jadan govori mozee ide on sebi po kavu. I na kraju nema van, nema mrdanja od tamo. Nas 4 to pile i sve 4 morale ostati unutra. Tako da MM je na njegovu srecu isao kuci, a ja tamo sjedila i pricala. 🤣🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508
    13. Srpanj 2021. 13:22

I da moram sutra u 12 po nalaz. 🙂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Kiky 🥰
    13. Srpanj 2021. 13:23

Kad vec pricate o tegobama da i ja svoje danas prijavim. Jutros kad sam se digla ulovila me neka vrtoglavica, valjda i od ove sparine danas. Bas mi je tezak dan danas jedva disem kao na skrge. Mislila na more danas ali odustala sam. Odmarat cu. Malac se stalno javlja, aktivan je sto na sat. Na kilazi sam od zadnjeg pregleda dobila kilo sad sam na 68,5 ali varira malo dodje i do 69 poslje rucka. Sad sam na cca +6,5 kg

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Buba Bublica
    13. Srpanj 2021. 13:24

Ja sam isto gledala ruksak za previjanje i 600kn je na stranici hepikids.hr. Tako da mislim da ću prije izabrati neki dječiji kao bebin prvi ruksak i tu cu držati stvari kada izlazimo,  uzet cu jednokratke podloge za presvlačenje u dm-u čula sam dobre komentare za njih.

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 13:50

CarpeDiem.

Sretno na pregledima danas cure koje imate 🍀
    Sanjarka88 ja bas citam spisak i nemaaa baš puno cura odavno da nam se jave. Super što nemate tegobe, pa samim tim ništa za "prijavit" ili napisati, ali možete ovako sudjelovati i podsjetiti nas da ste tu. Naravno, ništa nije za moranje, nego čisto da smo u tijeku i sa vasim trudnoćama.🙌

Slazem se 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 13:51

Haru

Ja prijavljujem ime… Bit će Fabijan 💙

💙

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 13:53

MARELA

Sanjarka88 🤍

Dobro jutro drage ženice 😊 jel vam vruće?
    Ja jedva čekam da prođe ljeto 😅
    Vidim svakakvih tegobica na temi….sve cemo mi to izdrzat 💪
    Ja za sada nemam neke bolove, ne otičem, koza na trbuhu me zateze povremeno već dugo, ali ne oko pupka nego nekako bočno. Tvrd zna biti vise puta dnevno, pogotovo nakon dužeg stajanja/hodanja.
    Zadnja 2-3 dana sam baš nikakva, na leđima povremeno ne mogu disati pa stalno trazim bolji položaj, pa i ovako u drugim polozajima i aktivnostima kao da mi fali zraka povremeno, pa me oblije znoj ono kao valunge da imam 🙄 evo ne znam jel to sad spoj trudnice i vrucina ili ce me to pratiti do Kraja trudnoce 😒 ima li koja od vas takvih vrsta tegoba?

Meni nesto slicno, znaci tvrd trbuh redovito, po malo i zateze koza nekad po svuda ako sam napuhnuta taj dan (a napuhne mi se samo trbuh🙄). Moram paziti koliko pojedem inace nemam zraka, strgana sam zadnjih par dana, ne oticem otkad ne sjedim po 8h na poslu😅, boli donji dio leđa ak previse laufam okolo i popodne moram nalo prilec na bok da odmorim.
    Nemrem vjerovat kako je vrijeme proletjelo…meni 27/28.tj, a neke curke vec u 33.😯 jos malo pa pregledi u bolnicama.
    Narucila sam si knjigu od Ine May Gaskin 'Prirodan porođaj'. Kaj vi mislite (koje ste vec rađale) o tome? Ja bih svakako ovaj puta htjela izbjeci nepotrebne intervencije zato kaj se njima zuri ili zele zavrsiti smjenu🤨🤨.

Iskreno ne znam sta bi mislila.
    Ja sam vise za pouzdati se u njihove procjene i odluke. Nije uvijek sve crno i bijelo.....

Leonoah
    13. Srpanj 2021. 13:53

Hej cure, evo i nas s pregleda. Išla sam privatno jer sam našla super doktora koji se baš posveti pregledu i sve lijepo objasni, za razliku od moje socijalne ginekologice🙄 uglavnom, uđem ja i sjednem i mi u priču dok ja nisam vidjela da on uopće ne kuži da sam trudnica🤣 tek kad je otvorio karton na kompu začuđeno me upitao: “A vi ste trudni???”. Bebica super napreduje, okrenula se glavicom prema dolje i baš je nisko. Ima malo manje od 1100g i rekao je da je dimenzijama mrvicu manja za tjedne u kojima sam, ali da stigne nadoknadit. Posteljica je sprijeda i visoko gore.  Nogice je skupila pa nismo uspjeli potvrdit pišulinca, ali ja računam da je dečko😊 komentirao je da imam jako malen trbuh (zato i nije na početku skužio da sam trudnica), ali dok god beba napreduje i dok ima dovoljno plodne vode to nije ništa zabrinjavajuće. Još uvijek ne mogu vjerovat da se opasno bližim osmom mjesecu trudnoće🙈 jos maloooo🥰

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 13:54

Taya 🤍

Ja sam se od uzbuđenja zaboravila javiti.. 🙉 Sljedeći pregled nam je 4.08. Moja curka napreduje savršeno.. 💜 I konačno sam dobila dobila dobre vijesti što se tiče hematoma.. Od 6tt sam na strogom mirovanju a sad u 20tt hematom od preko 5cm se konačno apsorbirao.. 🥳 Sad konačno mogu malo odahnuti i uživati u trudnoći.. 😃

Jako mi je drago za uspješan pregled i apsorbirani hematom 🎉👏🎉👏🎉

Sanjarka88
    13. Srpanj 2021. 13:57

Kiky 🥰

Kad vec pricate o tegobama da i ja svoje danas prijavim. Jutros kad sam se digla ulovila me neka vrtoglavica, valjda i od ove sparine danas. Bas mi je tezak dan danas jedva disem kao na skrge. Mislila na more danas ali odustala sam. Odmarat cu. Malac se stalno javlja, aktivan je sto na sat. Na kilazi sam od zadnjeg pregleda dobila kilo sad sam na 68,5 ali varira malo dodje i do 69 poslje rucka. Sad sam na cca +6,5 kg

Danas je uzasno uzasno vani i mislim da Ce ovako do petka 🥺
    Mi smo bili malo na moru,ali sve je ok samo dok smo u moru. Vani ni hladovina ne pomaže, ma nista 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.