Buba bublica da i ja sam gledala taj sivi kožni,top mi je. Na kraju se neckam uzeti sa evitas.hr neki je sad snižen oko 450kn jer je crni pa mi pase. S njim isto dobiješ onu preklopnu podlogu za prematanje i nosiv mi je čak i za ovak shopping bez bebe 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto gledala ruksak za previjanje i 600kn je na stranici hepikids.hr. Tako da mislim da ću prije izabrati neki dječiji kao bebin prvi ruksak i tu cu držati stvari kada izlazimo, uzet cu jednokratke podloge za presvlačenje u dm-u čula sam dobre komentare za njih.
Znači dm podloge za previjanje. Pisem 👍
Ja sam jucer konačno napisala listu sto nam Jos sve treba. Za bebača, za mene, za rodiliste....ima toga 😅
Budem rijesila do pocetka 9mj 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tayačestitke na savršenom pregledu,sad ostatak trudnoće opušteno koliko će ti loptica dozvoliti ❤️
Znam da se već otezalo pitanje,ali zanima me ruksak za previjanje,a da niste naručivale prije 1.7. 🤭
Kaj imate,kaj planirate kupovati i gdje? Ovo kaj se meni sviđa je bolesno skupo i ne mislim davati to za torbu za pelene pa ak imate kakve fore,nabacite please 😅
Ja sam uzela sa Alija ruksak. Super je. Baš ima puno mjesta za sve. I ima kopče za kolica 😊
Meni je to dosta.
Mene sad pati sta mi je zadnje dijete pa se pokusavam skulirat jer kao nece biti iskorišteno od vise djece...ili bas da si dam oduska jer je zadnje dijete 😅
Hej cure, evo i nas s pregleda. Išla sam privatno jer sam našla super doktora koji se baš posveti pregledu i sve lijepo objasni, za razliku od moje socijalne ginekologice🙄 uglavnom, uđem ja i sjednem i mi u priču dok ja nisam vidjela da on uopće ne kuži da sam trudnica🤣 tek kad je otvorio karton na kompu začuđeno me upitao: “A vi ste trudni???”. Bebica super napreduje, okrenula se glavicom prema dolje i baš je nisko. Ima malo manje od 1100g i rekao je da je dimenzijama mrvicu manja za tjedne u kojima sam, ali da stigne nadoknadit. Posteljica je sprijeda i visoko gore. Nogice je skupila pa nismo uspjeli potvrdit pišulinca, ali ja računam da je dečko😊 komentirao je da imam jako malen trbuh (zato i nije na početku skužio da sam trudnica), ali dok god beba napreduje i dok ima dovoljno plodne vode to nije ništa zabrinjavajuće. Još uvijek ne mogu vjerovat da se opasno bližim osmom mjesecu trudnoće🙈 jos maloooo🥰
Super da je sve ok ♥️
I moj stariji je imao oko 1100g u 28tt. Rodio se sa 3300g 😊👍
Gdje ste kupovale grudnjake za dojenje?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja sam se od uzbuđenja zaboravila javiti.. 🙉 Sljedeći pregled nam je 4.08. Moja curka napreduje savršeno.. 💜 I konačno sam dobila dobila dobre vijesti što se tiče hematoma.. Od 6tt sam na strogom mirovanju a sad u 20tt hematom od preko 5cm se konačno apsorbirao.. 🥳 Sad konačno mogu malo odahnuti i uživati u trudnoći.. 😃
Jako mi je drago za uspješan pregled i apsorbirani hematom 🎉👏🎉👏🎉
I ja se pridružujem čestitkama za apsorbirani hematom!!🥳🥳 Baš mi je drago, i sad guštaj u trudnoći. ❤️❤️
Sanjarka88 možeš i meni dodati /Zagreb pored termina. 😄 Hvala ti. Ime još nismo izabrali, pa kad se odlučimo javim i to. ☺️
Ostalim ženicama čestitam na predivnim pregledima, i na rastu njihovih bebica!! 🤩❤️😍🥰😘
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ako jos tko želi dodat grad na popis ili je smislio ime 🥰 javite 🎉
Hej curice, ja obavila jutros ogtt. Oko pola 10 sam bila gotova. Nije tako strasno kao sto sam mislila. I nisam povratila 🤣🥳🥳 nije mi cak bilo ni muka samo dosadno.
Najvise me boli ruka, jer sam dala novim curama da da se uce vaditi krv na meni pa su mi sirote 2 puta fulale venu koliko su im se rukle tresle. Od treci put pogodile. Na kraju na zadnjem vađenju je starija sestra rekla da ce vaditi ona da mi je vena oštecena 🤣🤣🤣
Ali dobro neka se cure uce. Jednog dana kada budem baka mozda bas njima dopadnem u ruke pa bolje da znaju hahahahahha
Meni srecom nisu bile mlade sestre i nisam morala u domu zdravlja cekati, posto mi od muza baka zivi blizu pa sam isla kod nje malo da ju vidim. 😁
A jesu ti reklo da dodes sama po rezultate ili ce poslat ginekologinji? :)
Ajme blago tebi meni je stan 5 minuta autom, ali nema mrdanja od tamo. Jos me MM vozio i ja kazem njemu ajde ti mene cekaj ja kada izvadim krv i popijem to izaci cu van pa cemo sjediti na klupici u parku. On sta ce jadan govori mozee ide on sebi po kavu. I na kraju nema van, nema mrdanja od tamo. Nas 4 to pile i sve 4 morale ostati unutra. Tako da MM je na njegovu srecu isao kuci, a ja tamo sjedila i pricala. 🤣🤣🤣
Kakve bezvezarije, pa mogli su te barem van na zrak pustiti da sjednes. Ja sam onda imala srece, ali stvarno od muza baka zivi ni 5 min pjeske od doma zdravlja, tako da su me pustili, a i bila je guzva uzasno taj dan, mozda je i to igralo ulogu. I bezveze mi je sto moras po nalaze, pogotovo ako je ta e uputnica poslana. A meni su rekli da ce biti isti dan nalazi ali da salju odmah ginekologinji tako da se nisam morala sekirati oko toga, posto smo inace iz okolice Osijeka i ne bi imala kako doci po njih nego vlakom ili busom, a guzvat se i kuhat u busu ovakva mi i nije bas najbolje. 😂
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Ivkica ja sam uzela za sada samo dva u HM-u. 😊 Čula sam i sve pohvale za njihove potkošulje za dojenje pa sam si planirala i njih naručiti sa njihove stranice. 😄
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Navodno u Lidla budu super i povoljni
Pa se ja nadam da će do 10mj biti u katalogu 😅
Ako ne, ženice su hvalile h&m grudnjake 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji